Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na prenatalnym usg bylismy dokladnie 11t2d i gin nam powiedzial ze bedzie dziewczynka. W sumie zapytalam "kiedy bedzie widzac plec" a on na to ze "oooo,plec to mamy tutaj" no nie sposob bylo nie zapytac "jaka?" nie mial watpliwosci chociaz dopytywalam czy to moze sie jeszcze zmienic,bo niechcialam sie jakos strasznie nastawiac:) Usieszylam sie bardzo.baaardzo. Ostatnio na przelomie 16/17 tyg ginpotwierdzil ze bedzie dziewczynka. Zatem mamy Hanię
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie lekarz już wcześnie (10t) "prorokował", że będzie chlopiec. Potem to samo w 14t na prenatalnym. Młody wypina się na każdym USG, gdzie widać dokładnie co ma między nogami Robiliśmy badania genetyczne, NIFTY, i one potwierdzily jakoś też w 14t, że jest XY.
-
nick nieaktualny
-
U nas w 12 tygodniu lekarz (nie mój prowadzący) stwierdził że na 70% chłopiec i już się trochę nastawiłam bo miałam przeczucia na chłopca od początku ciąży. W 15 tygodniu już u lekarza prowadzącego usłyszeliśmy że on tam chłopca nie widzi tylko raczej dziewczynkę ale żeby się jeszcze nie nastawiać W 17 tygodniu miałam kolejne badanie i dzidzia zacisnęła nóżki. A teraz za 6 dni idziemy na połówkowe i liczę na to że już się dowiemy
Falon lubi tę wiadomość
-
hm.... a u nas nadal jedna wielka niewiadoma w 12tygodniu lekarz prowadzący jeszcze nie był w stanie stwierdzić kto tam w brzuszku mieszka, w 18 t.c. czyli już za kilka dni kolejna wizyta która może rozwiąże tą magiczną zagadkę aaaaale emocje i ogromna ekscytacja! ale póki co w ogóle się nie nastawiam, niech to będzie cudowna niespodzianka!
-
A u mnie nadal nic się nie wyjaśniło ...wczoraj miałam wizytę to już prawie 18t.c.
Dzidziuś uparciuszek nie chciał się obrócić przy badaniu, no i jeszcze nie czuję żadnych ruchów mimo że lekarz mnie uspakajał ze wszystko jest w porządku.Oj to taki mały wstydzioszek - leniuszek - uparciuszek hhahaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 13:56
-
nam w 13 tyg powiedział na 100% co bedzie stwierdza się to ponoć po którejś kości
-
nick nieaktualny