Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w 13 tc dziewczynka ciąża starsza wg usg o tydzień więc wg usg to był początek 14 tygodnia. Gin już podejrzewał, że dziewczynka 10 dni wcześniej ale jeszcze nie miał 100% pewności więc nie pokazując mi zapisał na kartce. Powiedział mi jak miał pewność na 100%. Także czekam na Małą Królewnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 21:10
Mój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
-
U mnie w 12 tc zobaczyłam siusiaka między nogami, ale ginek powiedział, że to o niczym nie świadczy, bo to wyrostek płciowy. W 15 tc - chłopak. W 20 tc - chłopak Zdaniem gna na 100 %3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
U mnie dosyć dziwna tendencja, bo: 12 tydz.- chłopak na 80%, 15 tydz.- chłopak na 60%. Kolejną wizytę mam na początku 19 tygodnia i mam nadzieję, że się potwierdzi już na 100%. Ja jestem nastawiona już na chłopca ale mój mąż mówi, że czeka do momentu kiedy lekarz potwierdzi płeć na 100%, a póki co się nie nastawia...zobaczymy co tam noszę w brzuszku. Już za tydzień (z małym haczykiem )
-
U mnie 11t5d na 70 % dziewczynka. To były badania prenatalne w prywatnym gabinecie. 18 stycznia mam wizytę u lekarza prowadzącego moją ciążę, będzie 14 tygodni, ciekawe czy potwierdzi Ja jeszcze się nie nastawiam na konkretną płeć bo uważam,że za wcześnie:) Poczekam do USG połówkowego:P
-
U mnie dziś zmiana o 100%, tydzień 13 dziewczynka (ciąża starsza z usg niż z OM)
a dziś na usg dziewczynce urósł ptaszek i na 100 % jest chłopak. Dziś zu OM początek 16 tc a z usg koniec 16 tc.
Także jestem w szoku, bo miała być Dziewczyneczka a jest Chłopczyk.Mój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
-
U nas w 15 tygodniu było wiadomo, że Synek Lekarz najpierw uprzedził, że w tym tygodniu jest duże ryzyko pomyłki, ale jak zaczął mi robić USG Mały był ułożony tak, że gin zaczął się śmiać i stwierdził, że co jak co, ale to NA PEWNO będzie chłopak