III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
magdziunia111123 wrote:a do kiedy masz brac luteine i magnez? ja w sumie bralam tylko magnez i przestalam jutro koncze 36tydzien to w sumie juz jest dobrze i sie nie boje wogole. mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj nie urodze:-P
-
miriam brzusio sliczny.
ja jednak przyspieszylam wizyte. mialam na ktg delikatne skurcze szyjka bardzo krotka i gietka ale zamknieta. gin powiedziala ze dobrze ze to przyszlam sprawdzic bo niektore kobitki nie czuja skurczy tylko takie napieranie na krocze i okazuje sie ze rodza a czesto do szpitala trafia na same parcie albo juz z glowka na wyjsciu calkiem. gbs pobrany ktg zrobione i jestesmy spokojniejsi. nastepna wizyta 13.01 ale raczej niedotrwamy w dwupaku do tej wizyty. ale ten tydzien jeszcze najlepiej zeby posiedzial. cos sie u mnie kurcze faktycznie zaczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 17:59
Miriam lubi tę wiadomość
-
madzia123 wrote:Bo teraz najbardziej rośnie i widzisz i czujesz różnicę
później już tak nie będzie rósł ale za to zacznie zbierać się woda i zacznie się puchnięcie;)
czego ci nie życzę
ja w obwodzie mam 113cm i 16kg na plusie -
magdziunia111123 wrote:miriam brzusio sliczny.
ja jednak przyspieszylam wizyte. mialam na ktg delikatne skurcze szyjka bardzo krotka i gietka ale zamknieta. gin powiedziala ze dobrze ze to przyszlam sprawdzic bo niektore kobitki nie czuja skurczy tylko takie napieranie na krocze i okazuje sie ze rodza a czesto do szpitala trafia na same parcie albo juz z glowka na wyjsciu calkiem. gbs pobrany ktg zrobione i jestesmy spokojniejsi. nastepna wizyta 13.01 ale raczej niedotrwamy w dwupaku do tej wizyty. ale ten tydzien jeszcze najlepiej zeby posiedzial. cos sie u mnie kurcze faktycznie zaczyna
to moze i u mnie sie zaczyna bo jak chodze to tez czuje taki nacisk na krocze jak by na cewke moczowa i czasami jak leze. he niby drugi raz w ciazy a calkiem inaczej wszytko odczuwam. ja tam jeszcze z tydzien chce posiedziec w domku -
nick nieaktualnydziewczyny tak czytam... ja od wczoraj mam wrazenie jak chodzę,ze ''coś'' mi sie wpycha w kroczę, muszę przystanąc, i dopiero moge ruszać dalej... Wizytę mam w sr za tydzień, Bebzolek od jakiegos czasu mi tak twardnieje...
dziś jak wstałam prawa strona brzuszka byłą bardzo wysoko, a po lewej taka sflaczala skóra
-
nick nieaktualnyDziewczyny w podobnym wieku ciąży do mnie +/- , jaki wymiar kości udowej (FL) mają wasze maleństwa? Ja się martwie, że mój Maluch ma na krótkie nóżki..
;oniqa Ty się nie musisz wypowiadać, bo Twoja dziadzia to istna modeleczka haha!
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:a ja właśnie zrobiłam zdjęcie apartamentu Lily i uważam że jest ogromny jak na ten tydzień ciekawe co będzie później
Piękny brzuchologromny wcale nie jest, ale mi też się wydaje że mój jest wieeeelki i ciężki a wcale do największych nie należy ;> Choć z każdym tygodniem coraz ciężej ale to chyba za sprawą tej wody o której wspominała blondi
no i ucisk na narządy wewnętrzne też swoje robi
Juicca Ty to masz bebzonek dopierochyba największy z nas wszystkich
Ciekawe jak Cię wywali na finiszu :> U mnie też 110, ale jestem kilka tygodni do przodu, więc pewnie mnie przegonisz
juicca lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Dziewczyny w podobnym wieku ciąży do mnie +/- , jaki wymiar kości udowej (FL) mają wasze maleństwa? Ja się martwie, że mój Maluch ma na krótkie nóżki..
;oniqa Ty się nie musisz wypowiadać, bo Twoja dziadzia to istna modeleczka haha!
Sla.s moj miał krótkie nóżki na usg i rzeczywiście z krótkimi nóżkami się urodził, w sumie miał 53cm. Teraz nóżki nadrabiają -
Witajcie kochane jestem po wizycie u gina:
mam równe +9 kg na plusie
KTG okropne moja misia tak sie denerwowała że 2 razy alarm sie włączył bo jej tętno ponad 200 masakra, jak teściowa wspomniała o położeniu mnie do szpitala na 2-3 dni to sie uspokoiła.
oto wymiary Natalki:
waga 2632 (+/-) 3900 gin powiedział że napewno ma 2500 i wg kg ciąża donoszona
HC: 32.27
AC: 30.15
FL: 7.16
termin wg USG na 2.02.2014 ale bardzo mi opadł brzuch i mała juz jest bardzo nisko Gin powiedział że bede rodzić między 15-20 stycznia Masakra tak szybko. Jeżeli chodzi o skurcze to jeszcze ich nie mam, szyjka ok, łóżysko ma II stopień.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny