X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde coś spać nie moge :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja chyba cierpię na bez senność :(

• inezz Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Być może cię to pocieszy, bo też miałam taki czas, że nie mogłam spać, a teraz nie mam z tym problemu- śpię jak niemowlę;)
    Brzusio śliczny!

;oniga WoW!Ale musiałaś być zaskoczona. Można rodzić szybciej- byle dzieci były donoszone i zdrowe.
    Mam nadzieję, że moje dziecię poczeka grzecznie do lutego, bo mama spłukana i nie ma za co rzeczy dokupić:(

;oniqa, Miriam lubią tę wiadomość

km5szbmhlbn8250p.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ;)

zycze milej soboty

mi nawet dziś dobrze sie spalo oprocz 3 razy wychodzenia do wc na siusiu he;)

a.png
    a.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:
    kurcze dziewczyny nie balam sie a teraz mam stracha. nie boje sie chyba porodu ale tego ze zaczne panikowac jak sie zacznie. dziewczyny jak sobie z tym poradzilyscie? albo jakie macie plany. ;oniqa ty panikujesz? to twoje pierwsze malenstwo?
    tak Madziu to moja pierwsza ciąża :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie kochane tez pamiętam ten okres jak testowałam a tutaj prosze za kilkanaście dni rodze :)

Blondi22, Miriam, juicca lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie szybko czas leci ;)

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:
    to co lutowe mamusie urodza w styczniu?
    ;-) styczniowe byly w grudniu to teraz nasza kolej

nie, nie puscie mnie pierwsza w kolejce :)

juz bym chciala urodzic, a mala w kulki ze mna sobie leci, najpierw sie pchala przed styczniem, powstrzymywalismy ją lekami i lezeniem, a teraz sie zbuntowala w drugą strone :)

;oniqa lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam sliczny brzuszek i wcale nie za duzy.

Lalita ale twoj chrupcio jest slodki, coraz ladniejszy!

Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakos porodu sie nie boje wcale, tylko raczej tego czy wszystko dobrze pojdzie, czy dziecko bedzie zdrowe.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe co u Tinki i kary.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też właśnie się zastanawiam co u nich a one nie pisały na fb w jakiejś grupie może tam dziewczyny wiedza co z nimi

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dzis cos w żoladku kreci od rana i biegam do wc ;/

a.png
    a.png
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:38

Blondi22, ;oniqa lubią tę wiadomość

• magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka kochana ja nie moge nic obiecac musisz sie szybko ogarnac z malutka bo moj synek srednio sie slucha co do wyjscia wiec staraj sie stsraj zebysmy cie nie przegonily. zeby nie skonczylo sie ns tym xe my w styczniu a ty zamiast nas:-P.

ale zaluje ze nie poznalam was wczesniej jak stsralismy sie o malucha tylko dopiero w ciazy:-\ teraz zyc nez was nie moge:-)

szczessciara lubi tę wiadomość

jd7r1di.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:
    plemniczka kochana ja nie moge nic obiecac musisz sie szybko ogarnac z malutka bo moj synek srednio sie slucha co do wyjscia wiec staraj sie stsraj zebysmy cie nie przegonily. zeby nie skonczylo sie ns tym xe my w styczniu a ty zamiast nas:-P.

ale zaluje ze nie poznalam was wczesniej jak stsralismy sie o malucha tylko dopiero w ciazy:-\ teraz zyc nez was nie moge:-)
    he ja tez jeszcze chce byc przed toba bo ja tez styczniowka jeszcze wiec poczekaj ;)

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:

haha staram sie, staram ale cóz poki co jeszcze nic nie dziala :)

od 2 dni pije herbatke z lisci malin, biore wiesiołka, robie masaz sutków i wykorzytsuje prostaglandyny do meza :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny u mnie to pewnie bedzie na odwrot zamiast urodzic o czasie to pewnie urodze jeszcze po terminie bo ja to mam takie glupie szczescie :)

iv092n0amkzp6vtf.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że temat porodu i ja chociaż mam jeszcze czas to teściowa mnie dziś wystraszyła... powiedziałam, że mam taki ból w pachwinach oraz po bokach i w kości pochwy <nie wiem jak to wyjaśnić;/> jakby zakwasy któryś dzień to nakręciła mnie, że urodzę za wcześnie i teraz się boję... co prawda ten ból mam jak napinają mi się te partie albo jak wstaje czy siadam czasami lub jak kichne nawet w nocy ale jak chodzę powoli albo leżę bez ruszania się czy siedzę to nie boli. 31.12 byłam u swojego prywatnego lekarza i było wszystko ok. te 'zakwasy' bardziej odczuwam wieczorem kiedy jestem już po całym dniu aktywności, rano są ale nie tak uciążliwe.
    Nie wiem dziewczyny czy to już normalne czy nie albo czy to kwestia tego, że ja ruchu mam bardzo mało. z domu wychodzę tylko do lekarza i na zakupy zazwyczaj

lprktv73nye615w2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Maja i kasiakks odzywały się coś jak tam u nich ?

‹‹ 1015 1016 1017 1018 1019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ