III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdziunia111123 wrote:dziewczyny postaram sie ale nic nie obiecuje. bol podbrzusza mi dzisiaj doskwiera:-\
ej ej powiedz synkowi że ma jeszcze posiedzieć w brzuszku bo brzydka pogoda na wychodzenie
a mnie dziś w nocy tak lewy bok kół że myślałam że zejde sama w domu aż płakać mi się chciało miałam dzwonić do sąsiadki żeby zawiozła mnie na izbe ale zasnełam czy to normalne już teraz mnie nie boli -
plemniczka wrote:fajnie, a pamietam jak bylam na koncu listy
paula jak dla mnie to normalne masz dolegliwosci jak na ten etap ciazy.
plemniczka mam taką nadzieję, mam mało ruchu a do tego brzuch mam już duży już i może ciąży na tą partie pachwin i pochwyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 11:34
-
kasiakks Zuzia 3350g, dl 54cm. Przyszla na swiat wczoraj o 23:58.Małą jest śliczna podobna do mamusi;)
. kasiakks dochodzi do siebie po cc coś sie u nich przeciągnęło bo miała iść na stół jakoś ok 11 druga w kolejce do cięcia a mała się o północy prawie urodziła.ale więcej nic nie wiemy.Jak dojdzie do siebie to pewnie napisze
;oniqa, paula22, plemniczka, Miriam, juicca, Blondi22, kaaasiaczek_, pillow, Effcia28, Ancia77, Lula_w, Perełka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no chcialabym zeby ten tydzien jeszcze poczekal do przyszlej niedzieli a potem niech sie dzieje co chce:-P miriam sproboj pic wiecej wody ja tak mialam ze mnie kulo w boku tak jakby nerki czy cos ale przeszlo jak pilam wiecej wody.
ja tez nie moglam spac w nocy od 4 meczyly mnie jakies bole skurcze itp ale pomeczylam sie 1,5godz i zasnelam -
nick nieaktualnykurde ale mnie właśnie tak z przodu brzucha po lewej stronie kuło wiec to nie nerki
no ja też kreciłam się i kręciłam masakra jakaś jak bym hektolitry kawy wypiła tak się czułam zasnełam koło 5 i 5.37 już na nogach wyspana no myślałam że koło 10 jest ja się patrze na zegarek no i krew mnie zalała i w łóżku z boku na bok z boku na bok w końcu wstałam bo aby się irytowałam pojechałam o 7 na zakupy bo lodówka pustkami świeci
teraz miałam sprzatać ale jakoś zebrać się nie moge
-
madzia123 wrote:kasiakks Zuzia 3350g, dl 54cm. Przyszla na swiat wczoraj o 23:58.Małą jest śliczna podobna do mamusi;)
. kasiakks dochodzi do siebie po cc coś sie u nich przeciągnęło bo miała iść na stół jakoś ok 11 druga w kolejce do cięcia a mała się o północy prawie urodziła.ale więcej nic nie wiemy.Jak dojdzie do siebie to pewnie napisze
-
miriam ja tez mialam w planach sprzatac dzisiaj ale powiem szczerze ze jestem jeszcze w lozeczku teraz spiaca strasznie ale spac nie ide bo az glupio. maly buszuje w brzuszku jak szalony. no takie klucia w brzuchu tez sa chyba normalne. magnez nospa i lez;-)
Miriam lubi tę wiadomość
-
ja juz nie spie od 8:30 dzisiaj mam kolęde i czekam na księdza ale w trakcie jak go nie ma postanowiłam poprać i teraz kończe prasować pościel dla córeczki
przykleiłam literki a pościel ubiore dopiero kilka dni przed porodem albo jak wyjde ze szpitala nie chce żeby sie kurzyła
-
Miriam u ciebie to pewnie kolka jeslitowa dzieciątko naciska na kiszki i takie są efekty.Miałam to swojego czasu myślałam ze padnę a co do bólu z boku tak jak nerki to są to dużoo wody właśnie żeby się oczyszczały bo teraz jak dzieciaki rosną to wolniej pracują nasze narządy
Miriam lubi tę wiadomość
-
madzia123 wrote:kasiakks Zuzia 3350g, dl 54cm. Przyszla na swiat wczoraj o 23:58.Małą jest śliczna podobna do mamusi;)
Gratulacjee kochana zdrówka dla Was -
paula22 wrote:widzę, że temat porodu i ja chociaż mam jeszcze czas to teściowa mnie dziś wystraszyła... powiedziałam, że mam taki ból w pachwinach oraz po bokach i w kości pochwy <nie wiem jak to wyjaśnić;/> jakby zakwasy któryś dzień to nakręciła mnie, że urodzę za wcześnie i teraz się boję... co prawda ten ból mam jak napinają mi się te partie albo jak wstaje czy siadam czasami lub jak kichne nawet w nocy ale jak chodzę powoli albo leżę bez ruszania się czy siedzę to nie boli. 31.12 byłam u swojego prywatnego lekarza i było wszystko ok. te 'zakwasy' bardziej odczuwam wieczorem kiedy jestem już po całym dniu aktywności, rano są ale nie tak uciążliwe.
Nie wiem dziewczyny czy to już normalne czy nie albo czy to kwestia tego, że ja ruchu mam bardzo mało. z domu wychodzę tylko do lekarza i na zakupy zazwyczaj