X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi jestem na takim samym etapie co Ty też kręgosłup boli mnie najgorzej jak siedzę jak chodzę ból przechodzi chciałabym żeby się rozkręciło już te oczekiwanie jest najgorsze. We wtorek wizytę mam ciekawe czy coś się zmieniło z moim rozwarciem czy nadal na 1 cm.

He he ja na kg. już nie patrze ;-) 18 mam na plusie i ostatnio tylko 50dag.więcej mam nadzieje że się zatrzymało ale po świętach nie wiadomo. Po ciąży ostro biorę się za siebie znów chce moje 56kg a nie 70pare;-( cóż nie robi się dla dziecka.
    Dziewczyny też macie rozstępy? ja pomimo smarowania oliwko i innymi specyfikami i tak mam na biuście udach i ostatnio nawet na brzuszku czy one nie zginą?

Blondi22 lubi tę wiadomość

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ale ten czas leci jutro juz 37tyg zaczynam ;) jeszcze 3 tyg
    Zleci ten czas nawet nie wiadomo kiedy mi zostało 10 dni a już wszyscy piszą jak się czujesz i czy przypadkiem nie rodzę;-)

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    a jak u was z waga bo i mnie juz od 3 tyg taka sama ciagle a zawsze coś przybywalo a przecierz swieta byly i nic nie przytylam

mam 15kg na plusie i pewnie tak zostanie a jeszcze dzis 2 razy do wc biegałam i chyba troche już sie oczyszczam chociarz z kuba tak nie mialam

pozazdrościć tylko tych kg;-)

Blondi22 lubi tę wiadomość

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann21 wrote:
    Blondi jestem na takim samym etapie co Ty też kręgosłup boli mnie najgorzej jak siedzę jak chodzę ból przechodzi chciałabym żeby się rozkręciło już te oczekiwanie jest najgorsze. We wtorek wizytę mam ciekawe czy coś się zmieniło z moim rozwarciem czy nadal na 1 cm.

He he ja na kg. już nie patrze ;-) 18 mam na plusie i ostatnio tylko 50dag.więcej mam nadzieje że się zatrzymało ale po świętach nie wiadomo. Po ciąży ostro biorę się za siebie znów chce moje 56kg a nie 70pare;-( cóż nie robi się dla dziecka.
    Dziewczyny też macie rozstępy? ja pomimo smarowania oliwko i innymi specyfikami i tak mam na biuście udach i ostatnio nawet na brzuszku czy one nie zginą?
    ja nowych rozstepów nie mam ale mam okropnie duzo po pierwszej ciazy niestety.

no ja teraz waze 91kg ;/ kiedy ja schudne

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann21 wrote:
    Zleci ten czas nawet nie wiadomo kiedy mi zostało 10 dni a już wszyscy piszą jak się czujesz i czy przypadkiem nie rodzę;-)
    u mnie juz sie zaczelo bo kto mnie dlugo nie widzial to dziwi sie ze jeszcze nie urodzilam a w koncu troche czasu jeszcze mam ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann21 wrote:
    Blondi22 wrote:
    a jak u was z waga bo i mnie juz od 3 tyg taka sama ciagle a zawsze coś przybywalo a przecierz swieta byly i nic nie przytylam

mam 15kg na plusie i pewnie tak zostanie a jeszcze dzis 2 razy do wc biegałam i chyba troche już sie oczyszczam chociarz z kuba tak nie mialam

pozazdrościć tylko tych kg;-)
    teraz tylko tyle a w pierwszej ciazy mialam 24kg na plusie ale z mniejszej wagi startowalam

a.png
    a.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi rozstępy wyszły w 9 miesiącu dopiero po bokach z obydwóch stron ale nie tak dużo myślałam że będzie gorzej jak urodzę to kremu pójdą w ruch

relg3e5ejwatx9hx.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja nowych rozstepów nie mam ale mam okropnie duzo po pierwszej ciazy niestety.

no ja teraz waze 91kg ;/ kiedy ja schudne
    wszyscy wrócimy do swojej wagi spokojnie byle dzidzie były zdrowe a waga zawsze może się zmienić przy nocnych wstawaniach i nie przespanych nocach na pewno kg. same zlecą nie wiadomo kiedy;-) ja sobie tak tłumacze. u nas siostra przytyła 25kg. i zostało jej duużo ale jak wziełaby się za siebie to na 100% by schudła wszystko robi silna wola wg. mnie. A jej nie przeszkadza że tyle waży zawsze mówi że mała ma do czego się przytulić a nie do kości;-)

szczessciara lubi tę wiadomość

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    Mi rozstępy wyszły w 9 miesiącu dopiero po bokach z obydwóch stron ale nie tak dużo myślałam że będzie gorzej jak urodzę to kremu pójdą w ruch
    No ja to mam straszne chyba nigdy nie pokaże się w bikini ;-( albo stój 1 częściowy

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba w dobry krem zainwestować i smarować od samego początku po porodzie bo jak zrobią się głębsze i ciemniejsze to nic już z nimi nie zrobimy.Ja już myślałam że uda się bez a tu w ostatnim miesiącu ale akurat się nimi nie przejmuje co tam się zakryje;):)

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dziewczyny napiłam się płynu do mycia płytek uszkodziłam opakowanie sprzątając i przelałam go do szklanki a teraz złapałam tą szklanke i łyknełam bo myślałam że to orężada którą sobie nalałam też przezroczyste i z pianą bo gazowane myślicie żeby jechać na IP ? Bo nie wiem co zrobić

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby tylko łyk ile mogłam to wyplułam i buzie wypłukałam :/

• magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lalita kochana jestes dziekuje:-*
    madzia to nie jest powiedziane ja smaruue 2-3razy dziennie od 2 miesiaca przestalam na 4dni jak lezalam w szpitalu a juz w 2dnien pobytu zaczely wychodzic wiec naprawde jak maja wyjsc to wyjda

jd7r1di.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm zadzwoń na pogotowie i zapytaj co robić w takiej sytuacji powiedz że w ciązy itp niby tylko łyk nie powinien zaszkodzić może cię ruszą wymioty po nim.Ale ja bym zadzwoniła

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie dzwon na pogotowie Miriam. Moj maluszek tez ma czkawke codziennie jak popije wlasnie gazowanego :) ja mam 13 kg na plusie narazie jeszcze napewno przytyje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 18:07

iv092n0amkzp6vtf.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriam ja także bym dzwoniła, to środek chemiczny a tu jeszcze dzieciątko w ciele. daj znać co powiedzieli

lprktv73nye615w2.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    kurde dziewczyny napiłam się płynu do mycia płytek uszkodziłam opakowanie sprzątając i przelałam go do szklanki a teraz złapałam tą szklanke i łyknełam bo myślałam że to orężada którą sobie nalałam też przezroczyste i z pianą bo gazowane myślicie żeby jechać na IP ? Bo nie wiem co zrobić
    ja bym pojechala

a.png
    a.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, jedź Kochana na IP. Nie ma co czekać. Lepiej sprawdzić.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriam daj znac co tam bo az sie zmartwilam.

dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jaki to wiesiolek w kapsulkach czy jak?

jd7r1di.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z izby poprostu jakaś porażka najpierw przyjeli mnie z łaską mówiąc że przesadzam i że nic mi nie będzie a później z mordą na mnie że kto to widział takie płyny w szklankach trzymać że jak dziecko by się napiło to później matki szlochają zjebali mnie jak burą suke nawet nie dali sobie wytłumaczyć ze sama w domu jestem i przelałam do szklanki bo butelka pękła a byłam w trakcie sprzątania tak się wkurzyłam ze aż cała się telepie !

‹‹ 1018 1019 1020 1021 1022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ