III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
ale smakowo się zrobiło;) każda ma jakieś fazy;) ja np uwielbiam sushi, dałabym się pokroić za surową rybę....mmmm.niestety tej zachcianki nie mogę spełnić ;/ poczekam i wtedy sobie odbiję z nawiązką
)
-
Lula_w wrote:Pewno że tak
Jak Cie coś niepokoi to dzwoń, każdy organizm jest inny i inaczej reaguje, lepiej to skonsultować z lekarzem
Ao-propos dziwnych zachcianek to ja przez4 dni - dzień w dzień - jem smażony makaron z boczkiem i czosnkiem i zapiekane serem i polane ketchupem i majonezemLula_w lubi tę wiadomość
-
Fryteczki to też moja słabość
takie solidnie posolone na dodatek
mmmm i czasem mnie najdzie na zupkę chińską jeszcze
A tak w ogóle to nam się tu zastój w porodach zrobiłW grudniu tyle maluszków się rodziło a teraz cisza
Może to cisza przed burzą
-
wy sie o porody nie martwcie ja czekam na plemniczke obiecalam jej ze urodzi przedemna, potem moze blondi albo pojdziemy wszystkie naraz bo duzo nas ma podobny termin. ja lula perelka zobaczycie jak sie rozkrecimy to bedzie szok i ;oniqa nas dogoni;-) plemniczka ja naprawde czekam wiec rozkrecaj sie:-P
Lula_w, Perełka, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Oj też bym pojadła, o takich smakach piszecie. Ale życie cukrzyca, nie powiem czasem podjem trochę chipsów, nie mogę się opanować.
Ja dziś miałam sesje zdjęciową ciążową, zdjęcia za tydzień obejrzę, więc wtedy coś wkleję. Ogólnie jestem zadowolona. A w piątek mam wizytę i usg, dowiem się co słychać u mojego szkraba. Z dnia na dzień mi coraz ciężej, masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 19:04
Blondi22, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
ja przed ciążą od ponad 6 lat nie jadłam nic smażonego, tylko gotowane i zdrowe sałatki, zero coli, chipsów, fast foodow wszystko eko.
A w ciąży na gotowane patrzeć nie mogę tylko bym smażyła i im więcej ociekającego tłuszczu tym lepiej. może i stąd te 16 kg hehe:) -
ja caly czas jem zdrowo staram sie co prawda nie zawzze wychodzi ale to tak chyba kazdemu. zawsze sie duzo ruszalam rower dlugie spacery i basen tak strasznie mi tego brakuje. chodzila ktoras lub chodzi na basen w tak zaawansowanej ciazy? kurcze mam taka ochote poplywac ze chyba zaryzykuje i pojde raz jak zmieszcze sie w stroj