III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
paula22 wrote:Dziewczyny a ja troszkę zmienię temat z ciążowego;) w lipcu mam slub kościelny i już powinnam rozglądać się za sukienka ale z brzuchem wiadomo, że nie da sie... myslicie, że po porodzie uda mi sie kupić na chwilę przed ślubem kościelnym?
-
paula22 wrote:boję się, że zostanie mi brzuch duży np...
podobaja mi się sukienki takie nie przesadzone dodatkami, z gorsetem zawsze mi się marzyła. na kształt litery A ale nie musi byc bardzo szeroki dól bo ma być też wygodna;)
juicca bardzo ładną miałaś sukienke;) -
A ja ślub wzięłam w pierwszym możliwym terminie jaki był w urzędzie- i to był czwartek:P ( miesiąc trzeba czekać min, takie przepisy), no i nie miałam czasu na szukanie sukni- ale udało mi się znaleźć w kolorze morskim:P nie chcieliśmy kościelnego, więc tylko na cywilny.
-
;oniqa wrote:coś pieknego ten masaż dzięki paula za pomysł :)juz chyba jestem taka zmęczona że nie przyszło mi to na myśl
jak to jest z wysyłaniem wiadomości wewn tutaj?
mam liste znajomych ale nie wszystkie mi sie wyświetlają;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 19:02
-
paula22 wrote:boję się, że zostanie mi brzuch duży np...
podobaja mi się sukienki takie nie przesadzone dodatkami, z gorsetem zawsze mi się marzyła. na kształt litery A ale nie musi byc bardzo szeroki dól bo ma być też wygodna;)
juicca bardzo ładną miałaś sukienke;)
paula22 ja mam do sprzedania
http://emmimariage.pl/kolekcja2013diamond-25.html -
paula22 wrote:sukienka bardzo ładna a jaki to rozmiar?
paula22 wiesz co musiałabym sprawdzić nie pamiętam dobra jestemkieckę mam w domu rodzinnym ale podam Ci przy najbliższej okazji
buty też mam 40 i mogę Ci polecić firmę były mega wygodne przetańczyłam całą noc i nie obtarły mnie a zawsze mam z tym problem:(
-
ja miałam cos takiego tylko bardziej zaokrąglone przody
http://szafa.pl/c13068271-bardzo-ladne-buty-slubne.html
jutro zrobie zdjęcia i Ci wysle powiem tyle że buciki sa wykonane z prawdziwej skóry bardzo wygodne i mnie tez nie obtarły
sukienke też mam do sprzedania swoją i siostry jutro też prześle Ci zdjęcia i jednej i drugiejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 19:33