III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula popytaj mniej więcej w salonach ile musisz czekać na uszycie sukni.
Ha ja swoje buty ścichałam do końca na sesji zdjęciowej i wyrzuciłam:P
Bo ogólnie moje buty 2 dni przed ślubem (1 buta mój piesek mi zgryzł)
I ogólnie odratowałam je tako jako i były na 2 razy i do śmietnika
paula22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaula22 wrote:Dziewczyny a ja troszkę zmienię temat z ciążowego;) w lipcu mam slub kościelny i już powinnam rozglądać się za sukienka ale z brzuchem wiadomo, że nie da sie... myslicie, że po porodzie uda mi sie kupić na chwilę przed ślubem kościelnym?
miesiąc czekałam na uszycie
więc powinnas sie wyrobić
no chyba ze jesteś strasznie wybredna i nic Ci nie wpadnie w oko
pamiętaj trzeba miec rezerwę ok miesiąca półtora na uszycie ( jeżeli szyjesz na miarę ) jeżeli to tylko drobne przeróbki to ok 2 tyg
moja koleżanka suknie znalazła 2 tyg przed ślubem powysrawowa więc wszystko jest możliwe
-
nick nieaktualnyTak znalazłam w salonie na Pradze w Warszawie
Przepraszam za rozmiar ale wrzucam z tel bo w kompie dysk mi padłWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 17:56
Matylda36, Lalita2710, szczessciara, ;oniqa, Blondi22, paula22, Lula_w lubią tę wiadomość
-
juicca wrote:ja kupiłam suknie w kwietniu , ślub miałam 17 września a przymiarkę miałam 2 tygodnie przed weselem
Ja też miałam ślub 17 września:)2011r:)
sukienka szyta na miarę, zamawiana w lutym, ostatnia przymiarka 2 tyg. przed ślubem.
juicca lubi tę wiadomość
-
Paula z suknią spokojnie zdążysz urodzić wrócić do formy i kupić suknie:) Myślę, że masz jeszcze sporo czasu
Ja miałam ślub miałam na początku sierpnia 2011 a suknię wybrałam pod koniec kwietnia. W czerwcu była już gotowa do odbioru czyli po ok 2 miesiacachI zamawiałam u projektantki Sylwii Majdan, myślałam, że będzie trzeba mega dlugo czekać- nic z tych rzeczy . No i cena jak na suknie nie taka straszna, bo zapłaciłam 3 tysiąca czyli tyle mniej więcej co w salonie a suknie miałam dosć nietuzinkową i taką jak chciałam
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/313812_287666294577120_1334357521_n.jpg
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/t1/320947_287658121244604_1594821992_n.jpgLalita2710, ;oniqa, Blondi22, paula22 lubią tę wiadomość
-
juicca wrote:Paula no pewnie że znajdziesz odpowiednią dla siebie suknię
ja fakt kupiłam suknię pare mcy przed slubem , ale to była własnie pierwsza suknia jaka przymierzyłam , aczkolwiek wyczaiłam ją na necie ;P
Juicca - u mnie też to była pierwsza sukniaa najlepsze jest to że chyba w 90% przypadków tak jest , że zawsze wraca się do tej pierwszej sukni
juicca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy ja wiem czy taka piękna chciałam zupełnie inna lecz po 7 h szukania sukni z tesciem i teściowa było mi już wszystko jedno
wzięłam pierwsza lepsza która była w miarę ok ile pózniej sie o wylam do Czarka ze jest brzydka a zaliczkę 2000zl zapłaciłam już miałam rezygnować ale przecież to tylko sukienka i już została
-
nick nieaktualny
-
Miriam ja chciałam inną niż miałam ,ale jestem zadowolona z mojej bo nie była nadmiernie przesadzona prosta.
Mnie się podobały bardzo w stylu greckim ,ale nie znalazłam odpowiedniego modelu ,jakoś wszystkie mnie pogrubiały i zrezygnowałam.
MNie się podoba;)))) Wyglądałaś klasycznie pięknie.Miriam lubi tę wiadomość