III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Oniqa tez miałam takie tylko zaokrąglone przody
http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/38/60/68/35/3860683589 przód ja takie miałam ale obcas taki:
http://www.aukcjoner.pl/gallery/004895267-.html#I1Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 19:59
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Ależ się ożywiło:)
Ja też mam jeszcze buty ze ślubu. Założone na jeden dzień i leżą. Tak to jest..
Sukienka zeszła mi baaardzo szybko i długo potem miałam jeszcze oferty kupna, bo zakładając, że będzie problem ze sprzedażą zamieściłam ogłoszenia w tylu miejscach, że potem nie pamiętałam wszystkich;)
Współczuje bóli kręgosłupa.. Ja miałam z nimi duży problem kilka tygodni temu, kiedy córcia w krótkim czasie sporo urosła i w najbliższych tygodniach nie zdziwię się z powtórki. Wtedy po prostu stękałam i ruszałam się delikatnie aż nie przeszło. Układanie na twardym też chyba pomagało. -
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny. Widze ze na tapecie byly sukienki
Przedstawie wiec i moją:
od pól roku zabieram sie by sprzedac, choc za kilka stówek, bo po co ma lezec, ale jakos ciezko mi sie zebrac. A na jakich stronach wystawialyscie/wystawiacie suknie? oprócz allegro i tablicy.paula22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
U nas niby bez zmian,ale dopiero teraz pokapowałam się że nie mam zgagi od jakiegoś czasu, a brzuszek jakby niżej.. I mam takie dziwne uczucie jakby spojenie mi się rozchodziło..A czytałam, że niby w kolejnych ciążach dzieciątko ustawia się w pozycji do porodu w ostatniej chwili:)
Nie żebym coś chciała wykrakać- nie u siebie.
Plemniczka Na to nie ma rady- ja w pierwszej ciąży (ze wzgl że leżałam w szpitalu po terminie) biegałam po schodach, skakałam na piłce i Bóg wie co jeszcze, a ruszyło mnie po 'dogłebnym' badaniu przez jedną babkę w szpitalu i odeszły mi wtedy wody -
Witajcie kobitki
ja juz byłam oddać mocz i zaraz jade po odbiór GBSa ciekawe jak wyszedł no i musze skoczyc gdzieś za deska do prasowania bo chce teściowej kupic na prezent urodzinowy bo jej ma około 30 lat i jest mega ciężka i się juz rozsypuje, dzisiaj w nocy nawet mała była spokojna to też troszke się wyspałam
-
jak patrze na mój suwaczek który pokazuje 3 tyg i 6 dni to aż nie umie w to uwierzyć a jeszcze pamietam czasy jak pisałam że bede testować a tutaj prosze za niedługo poród
Miriam, Lula_w, kotek27, szczessciara, Ancia77, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:jak patrze na mój suwaczek który pokazuje 3 tyg i 6 dni to aż nie umie w to uwierzyć a jeszcze pamietam czasy jak pisałam że bede testować a tutaj prosze za niedługo poród
Tez to pamietam ale ten czas leci;oniqa, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny