III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLula_w wrote:Ja wczoraj miałam kiepski dzień, w nocy bóle brzucha od jelit w dzień to samo dopiero uspokoiło się wieczorem. Chyba mi się zespół jelita drażliwego odezwał. Przynajmniej nockę odespałam. Trzeba zaraz na zakupy się wybrać bo na obiad nic nie ma
Może się rozruszam trochę
Dziewczyny sukienki śliczne -
nick nieaktualnypillow wrote:Kochane, a Wy nadal w dwupakach... Dobrze dzieciaczkom w Waszych brzuszkach i nigdzie się jeszcze nie wybierają
Mam do Was pytanie. Od czwartkowej wizyty praktycznie cały czas leżę w łóżku. Nie chciałabym przegapić jakichś niepokojących objawów, więc proszę powiedzcie mi czy jak w nocy zmieniam pozycję - przekręcam się na drugi bok, czy normalny jest lekki ból podbrzusza bardziej po bokach? -
co do tych ciągnących bóli tez takie mam, sa troszkę uciążliwe ale jakoś musimy wytrzymać do końca.
co do sukienek to rzeczywiście nowe są drogie a sprzedac ciężko... moja koleżanka kupiła swoją ze wszystkim za ponad 3tys i wystawiła za 400zł i nikt nie kupuje. -
pillow no nowe są drogie a zakładamy je w dzień wesela i na sesje a potem jak się nie sprzeda to leży najczęściej...
teraz nie mogę na nic na juz się zdecydować bo przecież ogromna jestem;)
jak urodzę i troszkę dojde do siebie to będę kombinowac ale juz sie rozglądam;)
pillow sukienka bardzo fajna;) musisz byc zgrabna, że miałaś taki zwężany model;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 10:25
-
ból przy zmianie pozycji w nocy jest i moim zdaniem normalny.dzwigamy jednak pare kilo przed sobą i przerzucić go z jednej strony na drugą czasem nie jest łatwo;)już niedługo;)
Miriam, pillow, paula22, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa za swoją sukienkę zapłaciłam 3900zl z welonem nie wystawiłam jej nigdzie bo hm cieżko sprzedać sukienkę tak mi sie wydaje dwie koleżanki przymierzaly ale ja jestem wysoka i biusciasta i tu robi sie problem jak nie za długa to biust za duży a przeróbek na niej nie ma jak zrobic za bardzo bo te kamyczki są najlepsza opcja pewnie było by oddanie jej do komisu ale jakoś mi sie nie chce i tak leży i lezakuje w szafie
-
pillow to i tak nie jesteś 'duża' ja teraz to dobiłam w ciąży do 81 juz;/ przytyłam niby nie jakos bardzo duzo bo chyba przed ciążą 69-70 ważyłam. ale taką wagę osiągnęłam po lekach hormonalnych bo ważyłam ok 2 lat temu 49-54 i tak waga mi się zmieniała.
najlepiej czułam się w tych 55kg i będę chciała dążyć do tej wagi ale stopniowo bardzo ale nie wiem czy się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 10:53