III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do koszul to polecam więcej niż 2 + jedna do porodu w zależności jak bardzo będzieice krwawić. Ja zmieniałam często koszule (miałam w sumie 5) bo leciało i przeciekało... a często nie było czasu iść zminić podkład bo dzidziuś płakał i tzreba było się nim zając a nie podpaską...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 13:12
-
a no wlasnie ja cos sie martwie o to zrzucanie wagi po porodzie... o ile wiadomo ze polowa zejdzie latwo, to juz z resztą nadprogramową moze byc wiekszy problem... wam dziewczyny moze byc latwiej bo wiekszosc przytyla do 15 kg, a nie ponad 20.
No ale tym to sie bede pozniej martwic, teraz mysle co zrobic by urodzickotek27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczko nawet tak nie pisz, bo aż mnie to demotywuje!
Ja przed ciążą niecałe 50kg a teraz 73
Nigdy nie udało mi się ważyć więcej niż 52kg i naprawdę boje się o chudnięcie więc trzeba ścisnąć tyłki i damy rade!
U mnie zostało 10 dni.. Jak ten czas leci.
A co di gbs u mnie zapomnieli zrobić, ja zapomniałam zapytać, jutro mam iść na pobranie i pewnie bede musiała iść po odbiór 2 dni przed cc.Miriam, kotek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a wlasnie o blondi to jakos myslalam rano jak mnie skurcze dopadly tak przyszla mi do glowy z tego bolu, moze walczy:-P.
kochane ja biore 2koszulki do porodu bo pol biedy jak pojdzie szybko ale wiadomo nie musi a spocimy sie jak swinie ze to tak obrazowo ujme wiec ta 2moze sie przydac. sla.s jak ja ci zazdroszcze ze wiesz jak jak i kiedy. tak mozna sie nastawic nie to co my z plemniczka:-P czekamy jak kwoki i nic sie nie dzieje.Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi Czarek dziś powiedział tak ze wozek odbieramy pod koniec tyg i mogła bym już urodzić bo on doczekać sie nie może yhym on chyba nie poważny jest ja tu myśle jak dotrwac minimum do 37 tyg a on ze mam już rodzic w weekend
w weekend to zaczynam szkole rodzenia dopiero a nie poród mi w głowie ach ci faceci
-
Miriam to chyba większość tak bo mój mąż tez się już nie może doczekać i jak mała sie wypycha to mówi, że ona chce juz do taty;)
ale ja zawsze mówie, że musi do 37 tyg chociaż jeszcze posiedzieć u mamy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 13:34
Miriam, pillow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
dzis ovu pokazuje mi 8 miesiąc ciązy
aczkolwiek uważam ze od 32 tyg zaczyna się 8 miesiąc
Co do wagi w ciąży 66kg na poczatku ciązy a teraz 77 kg
przy wzroście 170 cm
Faktycznie może Blondi już coś wzieło;)
a co do tematu sprzedazy suknii slubnej :
ja suknie kupiłam za 2700 , bolerko 250 zł
pare mcy po slubie oddałam do czyszczenia w salonie w którym kupiłam i podpisalam umowę z ich komisem , po 5 mcach od oddania suknia sie sprzedała 1500 zł a ja dostałam 1000Miriam, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny chciałabym zapytać o waszą opinie. Przymierzam się do zakupu aparatu. Wiadomo taka rzecz zawsze się przyda - wakacje, urodziny, zdjęcia pamiątkowe do albumu, a teraz tym bardziej jak urodzi się Maluszek do szpitala, czy uwieczniać jak rośnie. Wiadomo aparat w telefonie jest i nie narzekam bo aparat robi naprawdę ładne i wyraźne zdjęcia. Tylko wiadomo, telefon się rozładuje itd. A też wiadomo jak to jest z pożyczaniem aparatu. I nie wiem czy zakupić teraz póki pieniążki na to są, a Mały jeszcze w brzuchu ? Jak myślicie ? Myślałam nad tym:
http://samsung.strefamarek.allegro.pl/aparat-cyfrowy-samsung-es95-ciemnoniebieski.html
lub:
http://allegro.pl/aparat-canon-powershot-a2500-16-mpx-szerokokatny-i3852324503.html
Ale znam się na aparatach cyfrowych jak choleraI nie mam się kogo poradzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 14:08