III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Perelka
jak sie czujesz
he tak patrze Lalita na ten link z tymi miejscami do masowania i juz wiem skad te u mnie skurcze dzis w nocy i bol jak na @moj P wczoraj masowal mi stopy wlasnie tak powyzej kostek i pewnie od tego
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Blondi , w zasadzie dobrze się czuję....inaczej- przyzwyczajam się do niedogodności końcówki ciąży:P Bo odcinek lędźwiowy daje o sobie znać codziennie- ale przechodzi jak odpowiednio się ułożę i zmniejszę lordozę lędźwiową. Mała kopie coraz boleśniej, ale kocham te nóżki wędrujące po moim brzuchu:) Jestem troszkę zmęczona- choć w przeciwieństwie do Was, ja nie mam na nic ochoty ( nie sprzątam, nie myje podłóg ani takie tam....) po prostu nie chce mi się. Dla malutkiej już mam prawie wszystko ( ubranka poprane i poprasowane, torba spakowana do szpitala), ale to wicie gniazda jakoś mi nie wychodzi:P
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
o Blondi też pomyslałam i sla.s
życze szybkiego rozwiazania ,
powiem Wam że mój kręgosłup też daje o sobie znać ;/ masakra czasem wstać nie umiem , biodra tez i pachwinyBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Paula no pewnie że znajdziesz odpowiednią dla siebie suknię
ja fakt kupiłam suknię pare mcy przed slubem , ale to była własnie pierwsza suknia jaka przymierzyłam , aczkolwiek wyczaiłam ją na necie ;P
paula22 lubi tę wiadomość
-
myśle że nie będziesz miała problemu , może w necie poszukaj jakiejś co by Ci sie podobała a po porodzie , możesz kupić w sumie przymiarki sa na krótko przec weselem więc bez obaw
-
nick nieaktualny
-
juicca wrote:ja kupiłam suknie w kwietniu , ślub miałam 17 września a przymiarkę miałam 2 tygodnie przed weselem
-
będziesz wyglądac dobrze po porodzie
karmienie cycem ponoc wyciaga
a masz jakis typ sukni ?? lekka czy gorsetowa ??
http://karina.net.pl/search/melody
ja miałam taką ( te środkowe zdjęcie) ale trenu nie chciałam i miałam ramiaczka dorabianeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 15:27
-
boję się, że zostanie mi brzuch duży np...
podobaja mi się sukienki takie nie przesadzone dodatkami, z gorsetem zawsze mi się marzyła. na kształt litery A ale nie musi byc bardzo szeroki dól bo ma być też wygodna;)
juicca bardzo ładną miałaś sukienke;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 15:29
juicca lubi tę wiadomość
-
ja akurat wypinam dupe hehehe jak tancze ;P i w tej sukni nic nie było widac ;P dodatkowo te lekkie drapy przy cekinach fajnie maskuja brzuch
-
to będzie wyzwanie bo małe dziecko i slub kościelny;) ale chciałam tego chociaż duzo osób się dziwi, że data slubu kościelnego i wesela od marca jest tamtego roku a w czerwcu oznajmiłam, że jestem w ciąży;) ale chcieliśmy z mężem bobaska nie czekając;)
-
Paula ja minimum wcześniej musiałam zamówić pół roku zależy od salonu ,i czy suknia polska ,czy zagraniczna (jak z zagranicy to dłużej)
To moja suknia: http://tablica.pl/oferta/suknia-slubna-classa-piekna-czysta-biel-ID40krX.html
Ja też lubię prostote;)paula22 lubi tę wiadomość