X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Paula witaj w klubie mam w tych samych miejscach + tył łydek:D
    No dokładnie;)

Wiesz ja uważam że zawsze może być gorzej są ludzie poparzeni z mega bliznami i muszą żyć...
    pewnie, że może byc gorzej. poza tym mamy w takich miejscach, że nie każdy nam to ogląda bo żadna z nas nie chodzi nago;)

Lalita2710 lubi tę wiadomość

lprktv73nye615w2.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia0312 wrote:
    Dziewczyny mam pytanie...bardzo sie martwię - zawsze w nocy mały obudził mnie kopał nóżkami albo wcześnie rano a dziś nic...dopiero jak się wsłuchałam w swój brzuszek to delikatnie sie poruszył i znów cisza...hmm moze taki dzis ma dzień i chce sobie pospać?

Co o tym myślicie? czesto w ciagu dnia i nocy Wasze dzieciaczki buszują
    Marysiu u mnie różnie, w nocy albo tak mocno śpie, że nie czuje albo nie rusza sie ale jak wstaje do wc to czasami jak sie znowu kłade to buszuje ale dziś w nocy np nie za specjalnie. w ciągu dnia tez róznie, najbardziej obserwuje to wieczorem. położna powiedziała, że na tym etapie to juz nie będą harce tylko takie przesuwanie sie albo poruszenie jakąś częścią ciała przez dziecko.

lprktv73nye615w2.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka juz nam chyba nic nie pomoze same dzieciaki musza zdecydowac.

Marysia moj maly tez ma takie leniwe dni czasami ze tylko delioatnie raz na jakis czas da znac o sobie a ja moge panikowac caly dzien ale chyba nie ma sensu przesadzac. jak cie to martwi to jedz na ktg.
    doriana mi piersi z 75h poszly tak ze nie moge kupic zwyklego bawelnianego stanika nawet w rozmiarze 75L a wiekszych nie posiadaja

paula kochana ja moge nawet nago biegac bo najwazniejsze ze to ja czuje sie dobrze we wlasnym ciele czuje sie sexy czyli taka jestem ono nie musi sie podobac byle komu:-*

paula22 lubi tę wiadomość

jd7r1di.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dzis okropna noc mialam spac nie moglam zgaga mnie dobija !! tez tak macie ze co zjecie to wszystko wam do gardła podchodzi? ja staram sie jesc czesto w malych ilosciach ale to nic nie daje !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 10:10

iv092n0amkzp6vtf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mój Książę sie obudził i zaczyna baraszkować-uwielbiam to:)
    Przestraszył mnie troszke -całą noc spał grzecznie to nie w jego stylu:)
    Dzieki dziewczyny:)
    Miłego dnia Wam życzę:)

• paula22 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiu no widzisz;)
    moja Królewna wlaśnie ma czkawke;)
    Wzajemnie miłego dnia;*
    ale dziś u mnie tak wieje, ze hoho

Marysia0312 lubi tę wiadomość

lprktv73nye615w2.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane:)

ja wczoraj przy oglądaniu filmu dostawałam takie kopniaki że hej, mąż przyłozył ręke aż się zdziwił Natalka tak mocno kopie i tak to czuć mówi pierwszy raz tak to mocno czuje a dzisij prze to żebra mnie bolą, ale juz niedługo :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

mnie w nocy malutka tak meczyla szalenie kopala i odpychala sie nózkami i jeszcze brzuch bolal jak na @ ale przeszlo moze już niedlugo jak już co jakis czas tak sie zdarza;)

a.png
    a.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie przyszłe mamuśki:)
    Wczoraj nasz synek dał popalić tatusiowi. Mąż chciał przyłożyć głowę do brzuszka i zobaczyć czy słychać serduszko. I jak tylko przyłożył uszko to mały sprzedał mu kopniaka w ucho. Ja miałam taki ubaw widok męża był bezcenny :)

Martynika, inezz, Miriam lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • inezz Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w nocy czuję ruchy po tym jak wstanę do wc, albo jak się przebudzę przy przekręcaniu z boku na bok. Najciekawsze jest to, że nie pamiętam jak to było z ruchami dziecka w pierwszej ciąży, za to wiem, że w tej są dosyć nieregularne i o różnej intensywności.. Jak bym miała przy każdym spokojniejszym dniu jechać na ktg, to lepiej bym wyszła jak bym je zakupiła i trzymała w domu;)

km5szbmhlbn8250p.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula fajny brzusio ale pokaźny :)
    dziewczyny aż mi wstyd bo wy w tak zaawansowanej ciąży tak mieszkania pucujecie a ja wczoraj miałam lenia i nic nie ruszyłam nie ładnie!
    dziś przez tą pogodę też taka rozlazła jestem wieje strasznie i pada :( co za pogoda do d....
    mimo wszystko miłej niedzieli!

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie do tych ktore robily juz gbs czy mozna zrobic badanie jak sie bierze luteine dopochwowo ?

iv092n0amkzp6vtf.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancia77 wrote:
    dziewczyny mam pytanie do tych ktore robily juz gbs czy mozna zrobic badanie jak sie bierze luteine dopochwowo ?

mi lekarz powiedzial zebym przed badaniem nie wziela luteiny. Dopiero po. A bierzesz na noc czy na dzien?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:
    dziewczyny aż mi wstyd bo wy w tak zaawansowanej ciąży tak mieszkania pucujecie a ja wczoraj miałam lenia i nic nie ruszyłam nie ładnie!
    heh tylko ze my to robimy zeby juz urodzic ;)

Miriam, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia widze ze twoje dziecko sie obudzilo... ale nie ma co sie martwic jak w jakis dzien spokojniejsze są dzieci, one tez moga miec bardziej leniwy, spokojniejszy dzien.

Marysia0312 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzien dobry. U nas bez zmian niestety ;)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko a stosujesz się do tych wszystkich moich rad codziennie?
    Jeśli tak to mowie ci że urodzisz do ost dnia 39 tygodnia ,ale tylko regularność tego powoduje skutki:)

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    mi lekarz powiedzial zebym przed badaniem nie wziela luteiny. Dopiero po. A bierzesz na noc czy na dzien?
    ja biore 2 na noc i 2 rano chciałam isc jutro na to badanie wiec chyba juz na noc i rano nie wezme tylko po badaniu

iv092n0amkzp6vtf.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka to tez brałas luteine jak robilas to badanie? i do kiedy brałas? bo mnie zost tabletek jeszcze na 2 dni i lekarz kazal juz nie brac tylko sam magnez do wizyty czyli do 23.01 i nie wiem czy nie za wczesnie kazal mi to odstawic

iv092n0amkzp6vtf.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Plemniczko a stosujesz się do tych wszystkich moich rad codziennie?
    Jeśli tak to mowie ci że urodzisz do ost dnia 39 tygodnia ,ale tylko regularność tego powoduje skutki:)
    Lalita czyli do ktorcych kochana?

codzienny wieczorny seks od tygodnia jest.
    sprzatam i tancze codziennie
    sutki masuje kilka razy dziennie po 5 minut (juz mnie bolą)
    no i pije herbate z lisci malin
    i lykam wiesiolka...
    co jeszcze moge zrobic? :(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 1054 1055 1056 1057 1058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ