III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:Paula witaj w klubie mam w tych samych miejscach + tył łydek:D
No dokładnie;)
Wiesz ja uważam że zawsze może być gorzej są ludzie poparzeni z mega bliznami i muszą żyć...Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Dziewczyny mam pytanie...bardzo sie martwię - zawsze w nocy mały obudził mnie kopał nóżkami albo wcześnie rano a dziś nic...dopiero jak się wsłuchałam w swój brzuszek to delikatnie sie poruszył i znów cisza...hmm moze taki dzis ma dzień i chce sobie pospać?
Co o tym myślicie? czesto w ciagu dnia i nocy Wasze dzieciaczki buszują -
plemniczka juz nam chyba nic nie pomoze same dzieciaki musza zdecydowac.
Marysia moj maly tez ma takie leniwe dni czasami ze tylko delioatnie raz na jakis czas da znac o sobie a ja moge panikowac caly dzien ale chyba nie ma sensu przesadzac. jak cie to martwi to jedz na ktg.
doriana mi piersi z 75h poszly tak ze nie moge kupic zwyklego bawelnianego stanika nawet w rozmiarze 75L a wiekszych nie posiadaja
paula kochana ja moge nawet nago biegac bo najwazniejsze ze to ja czuje sie dobrze we wlasnym ciele czuje sie sexy czyli taka jestem ono nie musi sie podobac byle komu:-*paula22 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dzis okropna noc mialam spac nie moglam zgaga mnie dobija !! tez tak macie ze co zjecie to wszystko wam do gardła podchodzi? ja staram sie jesc czesto w malych ilosciach ale to nic nie daje !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 10:10
-
nick nieaktualny
-
Witajcie przyszłe mamuśki:)
Wczoraj nasz synek dał popalić tatusiowi. Mąż chciał przyłożyć głowę do brzuszka i zobaczyć czy słychać serduszko. I jak tylko przyłożył uszko to mały sprzedał mu kopniaka w ucho. Ja miałam taki ubaw widok męża był bezcennyMartynika, inezz, Miriam lubią tę wiadomość
-
Ja też w nocy czuję ruchy po tym jak wstanę do wc, albo jak się przebudzę przy przekręcaniu z boku na bok. Najciekawsze jest to, że nie pamiętam jak to było z ruchami dziecka w pierwszej ciąży, za to wiem, że w tej są dosyć nieregularne i o różnej intensywności.. Jak bym miała przy każdym spokojniejszym dniu jechać na ktg, to lepiej bym wyszła jak bym je zakupiła i trzymała w domu;)
-
Paula fajny brzusio ale pokaźny
dziewczyny aż mi wstyd bo wy w tak zaawansowanej ciąży tak mieszkania pucujecie a ja wczoraj miałam lenia i nic nie ruszyłam nie ładnie!
dziś przez tą pogodę też taka rozlazła jestem wieje strasznie i padaco za pogoda do d....
mimo wszystko miłej niedzieli!paula22 lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Plemniczko a stosujesz się do tych wszystkich moich rad codziennie?
Jeśli tak to mowie ci że urodzisz do ost dnia 39 tygodnia ,ale tylko regularność tego powoduje skutki:)
codzienny wieczorny seks od tygodnia jest.
sprzatam i tancze codziennie
sutki masuje kilka razy dziennie po 5 minut (juz mnie bolą)
no i pije herbate z lisci malin
i lykam wiesiolka...
co jeszcze moge zrobic?