III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie spojrzałam w kalendarz i faktycznie- równiutkie 3 tygodnie do pierwszego:)
Ja już sama nie wiem, czy chciałabym urodzić wcześniej w lutym, czy później. Bo z jednej strony korzystamy na maksa z tego, że jesteśmy z synkiem JESZCZE sami i chcę mu dać z siebie jak najwięcej póki mam czas i chęci. Poza tym mogę się wyspać, a spać to ja lubię, oj lubieee:)
Ale też już by się chciało przywitać córeczkę..
Wniosek jest jeden- co by nie było, to jest OK:)Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Inezz śpij
póki możesz bo mimo cudu narodzin ,bywa różnie...
Mój synuś raczej płaczek nie jest ,ale są noce że nie śpi...
A spanie takie co 3 h na cyca i 3 h snu i przerwa to niestety nie sen...
Paulajeszcze troszkę ci urośnie piękny kształtny brzuszek;)))
Mi najbardziej wymobibł w 36 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 19:08
-
hej mamuski jak wam sobotni wieczorek mija? ja dostalam powera dzisiaj wczoraj wysprzatalam a dzisiaj wszystko jeszcze raz poszlam z mezem na spacer i byl w szoku bo szlam tak szybko a ostatnimi czasy to tak chodzilam jakbym sie miala rozkraczyc zaraz a dzisiaj zapierdzielam:-P podlogi pomyte spacer zaliczony i schodow tez troche. a maz przyniosl jeszcze kebaba z sosem mieszanym ale tak ostry ze sie synus zbuntowal szaleje ze szok moze sie obrazi i urodze;-) za pare godzinek koncze 37tc i juz na legalu moge rodzic wiec wszystko jest super:-P pozdrawiam was kochane:-* buziaczki przesylamy milego wieczoru
paula22, Lalita2710, kotek27, Effcia28, magdalena lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Inezz śpij
póki możesz bo mimo cudu narodzin ,bywa różnie...
Mój synuś raczej płaczek nie jest ,ale są noce że nie śpi...
A spanie takie co 3 h na cyca i 3 h snu i przerwa to niestety nie sen...
Paulajeszcze troszkę ci urośnie piękny kształtny brzuszek;)))
Mi najbardziej wymobibł w 36 tygodniu -
magdziunia111123 wrote:hej mamuski jak wam sobotni wieczorek mija? ja dostalam powera dzisiaj wczoraj wysprzatalam a dzisiaj wszystko jeszcze raz poszlam z mezem na spacer i byl w szoku bo szlam tak szybko a ostatnimi czasy to tak chodzilam jakbym sie miala rozkraczyc zaraz a dzisiaj zapierdzielam:-P podlogi pomyte spacer zaliczony i schodow tez troche. a maz przyniosl jeszcze kebaba z sosem mieszanym ale tak ostry ze sie synus zbuntowal szaleje ze szok moze sie obrazi i urodze;-) za pare godzinek koncze 37tc i juz na legalu moge rodzic wiec wszystko jest super:-P pozdrawiam was kochane:-* buziaczki przesylamy milego wieczoru
w tyg mloda mogla by juz wyjsc bo ostatnio mam faze ciagle sprzatac zeby wszystko bylo n ablysk a niedlugo to nie bede miala co robic jak bedzie tak dlugo siedziala w brzuchumagdziunia111123, inezz, magdalena lubią tę wiadomość
-
Mnie takie jak ty masz z boku pojawiły się parę dni po porodzie.
Ale ja swoje już miałam.
No cuż na każdy rozstępów mówią medalion macierzyństwa.
Żadna kobieta nie jest idealna.
Ja smarowałam się od początku balsamem baby dream ,do kąpieli też płyn z babydrema , od 3 m-ce palmersem naprzemiennie z ziają mamamia i babydremem.
Żeby skóra się nie przyzwyczajała do konkretnego balsamu.
-
Lalita2710 wrote:Mnie takie jak ty masz z boku pojawiły się parę dni po porodzie.
Ale ja swoje już miałam.
No cuż na każdy rozstępów mówią medalion macierzyństwa.
Żadna kobieta nie jest idealna.
Ja smarowałam się od początku balsamem baby dream ,do kąpieli też płyn z babydrema , od 3 m-ce palmersem naprzemiennie z ziają mamamia i babydremem.
Żeby skóra się nie przyzwyczajała do konkretnego balsamu.mąż kocha mnie taką jaka jestem;)
-
ja tez mam rozstepy mimo smarowania sie od samego poczatku ciazy (7tc) ale nie przejmuje sie nie musze miec idealnego ciala bardziej zalezy mi na byciu dobra matka i zona niz na tym zeby miec idealna skore. rozstepy czasami dodaja uroku a po czasie zbledna i beda malo widoczne;-) kazda z nas nawet z rozstepami jest piekna i tak powinnysmy sie czuc piekne i sexxy nawet w zaawansowanej ciazy z wieloma dodatkowymi kg. ale mam super dzien taki pozytywny nawet rodzilabym dzisiaj z usmiechem na twarzy:-P
Ancia77, Blondi22, haybeauti, magdalena lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:heeh ty 37 a ja zaraz 38tyg
w tyg mloda mogla by juz wyjsc bo ostatnio mam faze ciagle sprzatac zeby wszystko bylo n ablysk a niedlugo to nie bede miala co robic jak bedzie tak dlugo siedziala w brzuchu
blondi to cie wyprzedzilam bo ja juz zrobilam wszystko co mozliwe. Chcialam umyc okna ale opiernicz od meza dostalam ze z krzesla spadne a bez nie dosiegne i sam umyl. wszystko mam wysprzatane wyprane wyprasowane nie mam co robic kurcze;-) lozeczko stoi gotowe nawet posciel ubralam ale pochowalam do szafy zeby sie nie brudzila. moja sunia ma mnie dosc bo jej fryzurki robie caly czas:-PBlondi22 lubi tę wiadomość
-
magdziunia111123 wrote:ja tez mam rozstepy mimo smarowania sie od samego poczatku ciazy (7tc) ale nie przejmuje sie nie musze miec idealnego ciala bardziej zalezy mi na byciu dobra matka i zona niz na tym zeby miec idealna skore. rozstepy czasami dodaja uroku a po czasie zbledna i beda malo widoczne;-) kazda z nas nawet z rozstepami jest piekna i tak powinnysmy sie czuc piekne i sexxy nawet w zaawansowanej ciazy z wieloma dodatkowymi kg. ale mam super dzien taki pozytywny nawet rodzilabym dzisiaj z usmiechem na twarzy:-P[/QUOTE
Zgadzam sie z Toba w 100% tez mi jakos tak bardzo na tym nie zalezy wazne wlasnie ze bede miała swoje dzieciatko. Paula brzusio piekny niech sobie rosniemagdziunia111123, paula22 lubią tę wiadomość
-
magdziunia111123 wrote:blondi to cie wyprzedzilam bo ja juz zrobilam wszystko co mozliwe. Chcialam umyc okna ale opiernicz od meza dostalam ze z krzesla spadne a bez nie dosiegne i sam umyl. wszystko mam wysprzatane wyprane wyprasowane nie mam co robic kurcze;-) lozeczko stoi gotowe nawet posciel ubralam ale pochowalam do szafy zeby sie nie brudzila. moja sunia ma mnie dosc bo jej fryzurki robie caly czas:-P
w poniedzialek tylko lozeczko przygotuje
magdziunia111123 lubi tę wiadomość
-
magdziunia ja tez dzisiaj dzien sprzatania mialam.
Posprzatalam w szafkach w kuchni, wyczyscilam piecyk, poscieralam kurze, wymylam lazienke i kibelek, zrobilam pranie i do tego pranie reczne koszul męza, poodkurzalam mieszkanie, pomylam podlogi, poskladalam rzeczy w szafie w przedpokoju. I wiecie ze po tym wszystkim jedynie zmeczylam sie, ale brzuch ani razu nie zabolał..Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Dorjana biustonosz piękny, rzeczywiście duży rozmiar, ale wiadomo w ciąży piersi rosną. Ja przed ciążą miałam miseczke C, niska jestem więc i tak zawsze każdy mówił, że mam duży biust (w sensie koleżanki itd.)
Teraz w ciąży nosze miseczke D.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie...bardzo sie martwię - zawsze w nocy mały obudził mnie kopał nóżkami albo wcześnie rano a dziś nic...dopiero jak się wsłuchałam w swój brzuszek to delikatnie sie poruszył i znów cisza...hmm moze taki dzis ma dzień i chce sobie pospać?
Co o tym myślicie? czesto w ciagu dnia i nocy Wasze dzieciaczki buszują