X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • inezz Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie spojrzałam w kalendarz i faktycznie- równiutkie 3 tygodnie do pierwszego:)

Ja już sama nie wiem, czy chciałabym urodzić wcześniej w lutym, czy później. Bo z jednej strony korzystamy na maksa z tego, że jesteśmy z synkiem JESZCZE sami i chcę mu dać z siebie jak najwięcej póki mam czas i chęci. Poza tym mogę się wyspać, a spać to ja lubię, oj lubieee:)
    Ale też już by się chciało przywitać córeczkę..
    Wniosek jest jeden- co by nie było, to jest OK:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

km5szbmhlbn8250p.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/41772658161508269601.jpg

przedstawiam apartament mojej córki;)
    zdjęcie z dzisiaj a wielkośc brzucha jak lada przed porodem

Lalita2710, ;oniqa, Dorjana, Ancia77, lusia22, kotek27, pasia27 lubią tę wiadomość

lprktv73nye615w2.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inezz śpij ;) póki możesz bo mimo cudu narodzin ,bywa różnie...
    Mój synuś raczej płaczek nie jest ,ale są noce że nie śpi...
    A spanie takie co 3 h na cyca i 3 h snu i przerwa to niestety nie sen...

Paula ;) jeszcze troszkę ci urośnie piękny kształtny brzuszek;)))
    Mi najbardziej wymobibł w 36 tygodniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 19:08

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski jak wam sobotni wieczorek mija? ja dostalam powera dzisiaj wczoraj wysprzatalam a dzisiaj wszystko jeszcze raz poszlam z mezem na spacer i byl w szoku bo szlam tak szybko a ostatnimi czasy to tak chodzilam jakbym sie miala rozkraczyc zaraz a dzisiaj zapierdzielam:-P podlogi pomyte spacer zaliczony i schodow tez troche. a maz przyniosl jeszcze kebaba z sosem mieszanym ale tak ostry ze sie synus zbuntowal szaleje ze szok moze sie obrazi i urodze;-) za pare godzinek koncze 37tc i juz na legalu moge rodzic wiec wszystko jest super:-P pozdrawiam was kochane:-* buziaczki przesylamy milego wieczoru

paula22, Lalita2710, kotek27, Effcia28, magdalena lubią tę wiadomość

jd7r1di.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Inezz śpij ;) póki możesz bo mimo cudu narodzin ,bywa różnie...
    Mój synuś raczej płaczek nie jest ,ale są noce że nie śpi...
    A spanie takie co 3 h na cyca i 3 h snu i przerwa to niestety nie sen...

Paula ;) jeszcze troszkę ci urośnie piękny kształtny brzuszek;)))
    Mi najbardziej wymobibł w 36 tygodniu
    no ja mam niby spory ale podobno teraz najbardziej się powiększa;) dziś zauważyłam u siebie 3 rozstepy, jeden duży i 2 mniejsze mimo, że smaruje serum 2* dziennie

lprktv73nye615w2.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:
    hej mamuski jak wam sobotni wieczorek mija? ja dostalam powera dzisiaj wczoraj wysprzatalam a dzisiaj wszystko jeszcze raz poszlam z mezem na spacer i byl w szoku bo szlam tak szybko a ostatnimi czasy to tak chodzilam jakbym sie miala rozkraczyc zaraz a dzisiaj zapierdzielam:-P podlogi pomyte spacer zaliczony i schodow tez troche. a maz przyniosl jeszcze kebaba z sosem mieszanym ale tak ostry ze sie synus zbuntowal szaleje ze szok moze sie obrazi i urodze;-) za pare godzinek koncze 37tc i juz na legalu moge rodzic wiec wszystko jest super:-P pozdrawiam was kochane:-* buziaczki przesylamy milego wieczoru
    heeh ty 37 a ja zaraz 38tyg ;)
    w tyg mloda mogla by juz wyjsc bo ostatnio mam faze ciagle sprzatac zeby wszystko bylo n ablysk a niedlugo to nie bede miala co robic jak bedzie tak dlugo siedziala w brzuchu ;)

magdziunia111123, inezz, magdalena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula śliczny brzuszek

paula22 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie takie jak ty masz z boku pojawiły się parę dni po porodzie.
    Ale ja swoje już miałam.
    No cuż na każdy rozstępów mówią medalion macierzyństwa.
    Żadna kobieta nie jest idealna.

Ja smarowałam się od początku balsamem baby dream ,do kąpieli też płyn z babydrema , od 3 m-ce palmersem naprzemiennie z ziają mamamia i babydremem.
    Żeby skóra się nie przyzwyczajała do konkretnego balsamu.

dqprepoku4out2uw.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w pierwszej ciazy smarowalam sie i wyszly i tak rostepy doslownie wszedzie a teraz nigdzie i sie nie smarowalam

a.png
    a.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Mnie takie jak ty masz z boku pojawiły się parę dni po porodzie.
    Ale ja swoje już miałam.
    No cuż na każdy rozstępów mówią medalion macierzyństwa.
    Żadna kobieta nie jest idealna.

Ja smarowałam się od początku balsamem baby dream ,do kąpieli też płyn z babydrema , od 3 m-ce palmersem naprzemiennie z ziają mamamia i babydremem.
    Żeby skóra się nie przyzwyczajała do konkretnego balsamu.
    Lalita ja też swoje juz miałam, mam na piersiach biodrach i trochę na udach od lat dojrzewania i muszę je miec bo nic na to nie poradzę;) mąż kocha mnie taką jaka jestem;)

lprktv73nye615w2.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula witaj w klubie mam w tych samych miejscach + tył łydek:D
    No dokładnie;)

Wiesz ja uważam że zawsze może być gorzej są ludzie poparzeni z mega bliznami i muszą żyć...

dqprepoku4out2uw.png

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam rozstepy mimo smarowania sie od samego poczatku ciazy (7tc) ale nie przejmuje sie nie musze miec idealnego ciala bardziej zalezy mi na byciu dobra matka i zona niz na tym zeby miec idealna skore. rozstepy czasami dodaja uroku a po czasie zbledna i beda malo widoczne;-) kazda z nas nawet z rozstepami jest piekna i tak powinnysmy sie czuc piekne i sexxy nawet w zaawansowanej ciazy z wieloma dodatkowymi kg. ale mam super dzien taki pozytywny nawet rodzilabym dzisiaj z usmiechem na twarzy:-P

Ancia77, Blondi22, haybeauti, magdalena lubią tę wiadomość

jd7r1di.png

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    w tyg mloda mogla by juz wyjsc bo ostatnio mam faze ciagle sprzatac zeby wszystko bylo n ablysk a niedlugo to nie bede miala co robic jak bedzie tak dlugo siedziala w brzuchu ;)

blondi to cie wyprzedzilam bo ja juz zrobilam wszystko co mozliwe. Chcialam umyc okna ale opiernicz od meza dostalam ze z krzesla spadne a bez nie dosiegne i sam umyl. wszystko mam wysprzatane wyprane wyprasowane nie mam co robic kurcze;-) lozeczko stoi gotowe nawet posciel ubralam ale pochowalam do szafy zeby sie nie brudzila. moja sunia ma mnie dosc bo jej fryzurki robie caly czas:-P

Blondi22 lubi tę wiadomość

jd7r1di.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:
    ja tez mam rozstepy mimo smarowania sie od samego poczatku ciazy (7tc) ale nie przejmuje sie nie musze miec idealnego ciala bardziej zalezy mi na byciu dobra matka i zona niz na tym zeby miec idealna skore. rozstepy czasami dodaja uroku a po czasie zbledna i beda malo widoczne;-) kazda z nas nawet z rozstepami jest piekna i tak powinnysmy sie czuc piekne i sexxy nawet w zaawansowanej ciazy z wieloma dodatkowymi kg. ale mam super dzien taki pozytywny nawet rodzilabym dzisiaj z usmiechem na twarzy:-P[/QUOTE

Zgadzam sie z Toba w 100% tez mi jakos tak bardzo na tym nie zalezy wazne wlasnie ze bede miała swoje dzieciatko. Paula brzusio piekny niech sobie rosnie :)

magdziunia111123, paula22 lubią tę wiadomość

iv092n0amkzp6vtf.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:
    blondi to cie wyprzedzilam bo ja juz zrobilam wszystko co mozliwe. Chcialam umyc okna ale opiernicz od meza dostalam ze z krzesla spadne a bez nie dosiegne i sam umyl. wszystko mam wysprzatane wyprane wyprasowane nie mam co robic kurcze;-) lozeczko stoi gotowe nawet posciel ubralam ale pochowalam do szafy zeby sie nie brudzila. moja sunia ma mnie dosc bo jej fryzurki robie caly czas:-P
    heh ja tez już mam sprzatniete wszytko i tylko wymyslam a to w szafce swojej ukladam a to zawsze cos sie znajdzie ;) w poniedzialek tylko lozeczko przygotuje ;)

magdziunia111123 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia ja tez dzisiaj dzien sprzatania mialam.
    Posprzatalam w szafkach w kuchni, wyczyscilam piecyk, poscieralam kurze, wymylam lazienke i kibelek, zrobilam pranie i do tego pranie reczne koszul męza, poodkurzalam mieszkanie, pomylam podlogi, poskladalam rzeczy w szafie w przedpokoju. I wiecie ze po tym wszystkim jedynie zmeczylam sie, ale brzuch ani razu nie zabolał..

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    a ja 39...

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula piekny brzuszek! i faktycznie jak dla mnie spory. Wydaje mi sie ze mam podobną wielkosc teraz.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Dorjana biustonosz piękny, rzeczywiście duży rozmiar, ale wiadomo w ciąży piersi rosną. Ja przed ciążą miałam miseczke C, niska jestem więc i tak zawsze każdy mówił, że mam duży biust (w sensie koleżanki itd.)
    Teraz w ciąży nosze miseczke D.
    Pozdrawiam

82dox1hp47sulw8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie...bardzo sie martwię - zawsze w nocy mały obudził mnie kopał nóżkami albo wcześnie rano a dziś nic...dopiero jak się wsłuchałam w swój brzuszek to delikatnie sie poruszył i znów cisza...hmm moze taki dzis ma dzień i chce sobie pospać?

Co o tym myślicie? czesto w ciagu dnia i nocy Wasze dzieciaczki buszują

‹‹ 1053 1054 1055 1056 1057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ