III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
;oniqa dzięki za link do tego programu, kiedys właśnie szukałam na tvn player ale nie było, teraz lecą powtórki w tv, ale na necie obejrze na pewno jeszcze przed porodem)
Blondi ślicznie wyszykowane łóżeczko dla Izuni)) Już niedługo
U mnie jest śnieg i lekki mróz. Ciekawe jak będzie trzymało do lutego, to będziemy jechac do szpitala z 40 minut, bo mieszkamy poza miastem. Myślicie, że zdąrze? Mój M się boi ;/ ehhehe
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Ewelina - dzieki za link-mnie namowilas:)
uwielbiam!! Robie dla odmiany od kaszy manny na drugie sniadanie:) to jeden z moich ulubionych blogow z przepisami. Wszystko sie udaje z tych przepisow.
Dziewczyny na koncowce ciazy, najadacie sie smakolykami na zapas zanim zacznie sie "dieta mamy karmiacej" slyszalam, ze jak maluch uczulony, albo kolkowy to malo co mozna jesc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 10:10
-
Blog kwestia smaku jest super też często korzystam i zawsze wychodzi:) ja trochę nadrabiam smakołykami bo mój mąż ma atopowe zapalenie skóry wiec niestety jest szansa duża, że Tymek też będzie miał, a wtedy wiadomo dieta nieco ostrzejsza chociaż modlę się żeby zdrową skórę miał po mamusi
-
ja tez nadrabiam teraz, z doświadczenia wiem jak się urodziła moja 1 córka że nie mogłam jeść prawie nic.. mała miała skazę białkową więc ja nie jadłam nic z nabiału, dodatkowo wysypka po jakichkolwiek warzywach i owocach więc piłam tylko wode i herbate..ale też są plusy tego
w ciągu 2 miesięcy straciłam wszystkie nadmiarowe kg po ciąży, więc i maluszek skorzystał i mama
szczessciara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
ale dzis miałam straszna noc , nie dosc że z mężem sie posprzeczałam , to jeszcze mały tak dawał czadu że wcale spac nie umiałam...
U mnie świeci słoneczko , jeszcze pokoje mam od południa , tak tak mi gorąco
MIłego dnia dziewczyny