III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
haybeauti wrote:gratulacje Megan.
Dziewczyny znalazłam fajny filmik jak mężczyźni wytrzymali skurcze zbliżone do tych porodowych.dodam, że wytrzymali tylko 2 h
hehe mięczaki
http://babyonline.pl/porod-mezczyzny-czyli-wideo-o-mezczyznach-ktorzy-przekonali-sie-jak-boli-porod,aktualnosci-film,13351,r1.html
dobre -
Natalia wrote:Dziewczyny, czy zawsze pod koniec ciazy waga podawana z usg moze tak bardzo sie roznicbod realnej+-450gr? Czy to zalezy od sprzetu? To bardzo duze wahania. Czy raczej lekarze trafiaja z tymi szacunkami wagi?
Mówią że do 32 tyg maksymalnie idzie w miarę ocenić masę płodu
Mój... miał wtedy 1980... i przypuszczalną mase urodzeniową 3400 , a urodził się z 3640...
Kolezance wczoraj pow 39 tydzien 3 dzien : 3700 ,mała urodziła się 3300Natalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdziunia111123 wrote:blondi dzieje sie cos u Ciebie?
a u ciebiemagdziunia111123 lubi tę wiadomość
-
magdziunia111123 wrote:boli jak na @ cały czas i to dosc mocno ale oprócz tego to zupełna cisza:(
-
inezz wrote:Ja cały czas czuję taki dyskomfort w okolicy spojenia- jak by się rozchodziło- czy to normalne?
Przy okazji- gratuluję udanych wizyt!! -
i caly czas czuje takie rozpieranie sie miednicy dziwne uczucie. ciekawe kiedy urodze he
ale pewnie do konca wytrzymam;)
a moja macica już siega tylko kawalek za pepkiem bo gin mi wczoraj pokazywala przy badaniu czyli brzuszek już bardzo nisko
a wszycy w kolko juz zaczynaja pytac kiedy urodze i ze jeszcze chodze
moj P to najlepszy co jakis czas w ciagu dnia sie pyta czy to już jak np dlugo sie nie odzywam albo pojde do kuchni i dlugo tam siedze a ostatnio lubie sobie tak sama w spokoju posiedziec he -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:a wogole nie raz jak poleze i chce usiasc to czuje tam na dole ucisk jak by na odbyt (sorki za doslownosc ) ale pewnie to przez to ze glowka malej jest juz nisko
Mam to samoCzuje tak kłucie wtedy i muszę chwile poczekać w pozycji półleżącej..
-
ostatnio plemniczka dzien przed porodem chyba pisała ze wzieła sie za laktator. powiem wam poszłąm w tym samym kierunku i cos mnie sie małe skurcze zaczeły a tego sie nie spodziewałąm w takim tempie. oczywiscie znajac moje szczescie to pomnecza pomecza i przejda ale zawsze cos moze sie rozkreci
Lalita2710, Blondi22, ;oniqa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny