X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Dziewczyny, jakie majtki poporodowe zabieracie do szpitala. Które polecacie?

Blondi22 lubi tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Dzień dobry.
    ja kupiłam siateczkowe baby canpool takie http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/787-wielorazowe-siateczkowe-majtki--poporodowe/newest:1/page:1

Matylda36, magdalena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez z canpola mam majtki

Matylda36, Blondi22 lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa ja też przymierzałam się do zakupy tej kurtki, bardzo mi się podobają ogólnie takie kurteczki w takim stylu ALE ja przytyłam dużo więcej niż Ty i szkoda byłoby mi wywalać pieniądze, bo kurtka będzie do wywalenia :/ 2 sprawa jest taka, że ja też nie bardzo wychodzę ze względu na mój kręgosłup, a jak już gdzieś trzeba to z M autem, a wieczna gorąc pozwala mi chodzić w rozpiętej kurtce letniej i i tak się gotuje. A zostało mi 8 dni więc o takich zakupach będę myśleć jak troszkę mi brzuch spadnie i nie będę mogła zmieścić się w moją kurtkę sprzed roku, bo mam właśnie podobną tylko sportową z firmy "Nike", dostałam ją w prezencie i chciałabym w nią wejść jeszcze w tą zimę. Ale Ty jak najbardziej możesz się szarpnąć na taki zakup, bo masz malutki brzuszek więc szybko waga Ci zajdzie :)

;oniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda u mnie w szpitalu po CC mogę mieć swoje. Aczkolwiek wzięłam 2 pary swoich i 2 pary siateczkowych - które zakupiłam w aptece bez żadnego przebierania, bo to tylko majtki :)

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    Wiem, że to tylko majtki, ale muszę coś zamówić prze neta, nadal leżę, więc do apteki się nie wybiorę :-( a położna ze szpitala, w którym będę rodzić, powiedziała mi, żebym wzięła majtki jednorazowe, byle nie fizelinowe, bo takich nie pozwolą mi założyć.
    Nie wiedziałam, że jest jakaś różnica w majtkach, które i tak idą do kosza, stąd moje pytanie.

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja kupiłam siateczkowe baby canpool takie http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/787-wielorazowe-siateczkowe-majtki--poporodowe/newest:1/page:1

W ogóle Blondi fajne rzeczy są na tej stronce Canpola. Biorę się za zamawianie ;-)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Dzień dobry.
    ja mam te prawdopodobnie najlepsze tak słyszałam no ale czy prawda sie okaże

https://www.google.pl/search?q=majtki+poporodowe+siateczkowe+fioletowe&client=opera&hs=9hP&channel=suggest&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VmjWUpKEJ4WB7Qarx4GoBw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1680&bih=902#facrc=_&imgdii=_&imgrc=V96bYaCAF0d6eM%253A%3BJ2P4AqkSJv5RjM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.calineczka.pl%252Fsklep%252Fimages%252F20100124%252FHorizon2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.calineczka.pl%252Fsklep%252Fmajteczki-higieniczne-poporodowe-siateczkowe-oddychajace-r3840-p-10259.html%3B300%3B313

Matylda36, magdalena lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    ;oniqa ja też przymierzałam się do zakupy tej kurtki, bardzo mi się podobają ogólnie takie kurteczki w takim stylu ALE ja przytyłam dużo więcej niż Ty i szkoda byłoby mi wywalać pieniądze, bo kurtka będzie do wywalenia :/ 2 sprawa jest taka, że ja też nie bardzo wychodzę ze względu na mój kręgosłup, a jak już gdzieś trzeba to z M autem, a wieczna gorąc pozwala mi chodzić w rozpiętej kurtce letniej i i tak się gotuje. A zostało mi 8 dni więc o takich zakupach będę myśleć jak troszkę mi brzuch spadnie i nie będę mogła zmieścić się w moją kurtkę sprzed roku, bo mam właśnie podobną tylko sportową z firmy "Nike", dostałam ją w prezencie i chciałabym w nią wejść jeszcze w tą zimę. Ale Ty jak najbardziej możesz się szarpnąć na taki zakup, bo masz malutki brzuszek więc szybko waga Ci zajdzie :)
    ja jestem maniaczka zakupów w sumie nie potrzebuje kurtki bo mam zimowe:
    czarną
    podobny kolor ale dałabym ja mammie bo jest na mnie troche za duza a tamta bym sobie kupiła
    szarą
    rózową z pumy
    i 2 płaszcze no ale taka okazja a tak jak wspomniałam mam podobny kolor ale jest \na mnie za duza a na moja mame idealna to bym jej ja sprezentowała a sobie nowa kupiła bo mi sie bardzo podoba :) a ta co mam byłam w niej może ze 5 razy

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dopiero sie podniosłam z łozka taka ponura pogoda za oknem deszcz pada ze nic sie nie chce :) u nas w szpitalu kazali wziasc jednorazowe majtki ja wlasnie kupilam z canpolu w paczce jest 5 szt.

iv092n0amkzp6vtf.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny;)
    dopiero sie pojawiam bo od rana reszte rzeczy dla maluszka szykuje;)
    noc dziś lepsza ale nadal bóle w kroczu i dole brzucha mi nie odpuszczają.
    widzę, że temat o szyjce jest. ja mam podobno rozwarcie i w poniedziałek i środe mam wizyte to ciekawe co mi powie lekarz...

lprktv73nye615w2.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochaniutkie uciekam na badanie będe pewnie wieczorkiem bo mążmnie na obiadek gdzieś zabiera dam znać póxniej do usłyszenia buziaki :* trzymajcie kciuki :)

Matylda36, paula22 lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:27

pillow, Matylda36, Ancia77, kaaasiaczek_, paula22, Marysia0312, juicca, inezz, Lalita2710, Asiulka83, Miriam, ;oniqa, Natalia, magdalena, Blondi22 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:27

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:06

megan8 lubi tę wiadomość

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje dla plemniczki i dla megan jeśli wszcześniej nie gratulowałam. dużo zdrówka dla was i dla dziciaczków;-)

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje Megan.

Dziewczyny znalazłam fajny filmik jak mężczyźni wytrzymali skurcze zbliżone do tych porodowych. :) dodam, że wytrzymali tylko 2 h :)
    hehe mięczaki

http://babyonline.pl/porod-mezczyzny-czyli-wideo-o-mezczyznach-ktorzy-przekonali-sie-jak-boli-porod,aktualnosci-film,13351,r1.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 14:26

Ancia77 lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    gratulacje Megan.

Dziewczyny znalazłam fajny filmik jak mężczyźni wytrzymali skurcze zbliżone do tych porodowych. :) dodam, że wytrzymali tylko 2 h :)
    hehe mięczaki

http://babyonline.pl/porod-mezczyzny-czyli-wideo-o-mezczyznach-ktorzy-przekonali-sie-jak-boli-porod,aktualnosci-film,13351,r1.html

A o nas sie mowi słaba płec hmm super filmik :)

haybeauti lubi tę wiadomość

iv092n0amkzp6vtf.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doświadczone ciężarówki, mam do Was pytanie:

Od poniedziałkowego wieczora odczuwam ból w prawym boku, mniej więcej na wysokości kolca biodrowego, rozlewa się do góry. Na początku czułam go przy unoszeniu nogi, teraz przy nacisku ręką, samo z siebie mnie nie boli. Jutro mam wizytę kontrolną u internistki, więc zobaczę, co powie, zastanawiam się jednak teraz, czy to może być zapalenie wyrostka? Nie mam wymiotów, mdłości, ani podwyższonej temperatury, antybiotyk był z powodu kaszlu i nieciekawej morfologii. Mama (pielęgniarka) sugeruje mi, że to raczej zaparcia, bo ból promieniuje ku górze i nie towarzyszą mi temu żadne dodatkowe atrakcje, poza, faktycznie, wiecznym wzdęciem...

Czy miałyście taki ból związany z zaparciami, który utrzymywał się przez parę dni?

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam podobnie ustapiło po wzięciu wspomagaczy na wypróżnienie

relg3e5ejwatx9hx.png
‹‹ 1076 1077 1078 1079 1080 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ