III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
magdziunia111123 wrote:ostatnio plemniczka dzien przed porodem chyba pisała ze wzieła sie za laktator. powiem wam poszłąm w tym samym kierunku i cos mnie sie małe skurcze zaczeły a tego sie nie spodziewałąm w takim tempie. oczywiscie znajac moje szczescie to pomnecza pomecza i przejda ale zawsze cos moze sie rozkreci
ale z mezem sobie teraz moge spokojnie serduszkowac he ale po tym nawet skurczy nie mam -
magdziunia111123 wrote:a dzisiaj kuzynka dzwoniła i mówi ze jutro to ona mnie odwiedzi w szpitalu bo dzisiaj w nocy pojade rodzic mam nadzieje ze wykrakała:D
kotek27, ;oniqa, magdalena lubią tę wiadomość
-
magdziunia111123 wrote:to ja zamiast problemów z wypróżnieniem mam biegunki:P
skurcze są utrzymują sięZaraz jak mąż z pracy wróci to pójdziemy na spacerek z pieskiem zobaczymy czy coś sie ruszyło czy znów mnie robi w kulki:P
-
dziewczyny ja czekam najpierw na Was później u mnie może sie rozkręcać
chociaż chciałabym już bo coraz gorzej sie czuje, brzuch też mi opadł jakies 2 tyg temu, dzisiaj po badaniu boli mnie jeszcze bardziej brzuch i tam na dole tak czasami zaszczypie gin powiedział że wszystko jeszcze pozamykane no ale to sie może z godziny na godzine zmienić, pytałam sie mojej siostry jej czop wogóle nie odpadł jedynie miała 3 dni przed porodem śluz jak białko kurze i to tyle ja mam więcej śluzu ale to nie jest jeszcze jak białko, a więc ja stawiam u siebie jak coś koniec przyszłego tyg jakoś tak czuje
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Śpiochy;)
Moja nocka dziś była z naprawdę wieloma pobudkami ze wzgl na pęcherz i bóle, ale jakoś daje radę
Ten program-bardzo fajny- dzięki za link:)
OMG Na suwaczku już 37tcWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 09:07
Blondi22, ;oniqa lubią tę wiadomość