III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
magdziunia111123 wrote:dziewczyny zaczely mi sie takie jasnobrazowe uplawy co to moze byc? nie jest bardzo geste takie jak kaszka manna cos w tym stylu takie brazowawe dalej mam te bole @nie wiem czy to cos powaznego moze byc?
-
;oniqa wrote:jestem coś boskiego takie domowe spa
ostatnio non stop bym siedziała w wannie :)ja też nie maluje paznokci a tak lubie takie żywe kolory
też mam problem ze stopami niby peeleng robie ale gu... daje i piety są bardzo twarde macie jakieś cudowne kremy na twarde pięty albo znacie jakieś super sposoby żeby były gładkie
na stopy dobrze nawilżające są kremy z mocznikiem;);oniqa lubi tę wiadomość
-
magdziunia111123 wrote:no nie wiem. ja jestem sceptycznie nastawiona i pewnie nic nie bedzie sie dzialo. najgorsze jest to ze moj maz ma nocki teraz i zaniedlugo musi jechac a ja zostane sama z ta glupawka. chcialabym zeby to bylo to
-
Lalita2710 wrote:Magdziunia pamiętaj że wody mogą się długo sączyć jeśli to wody.
Wejź kąpiel ,rozluźnij się... no chyba że chcesz urodzić.
To zacznij przyspieszać ,jakoś naturalnymi sposobami:P -
magdziunia ja też zazdroszcze wiem że jak mała posiedzi w brzuszku to będzie dla niej lepiej ale najgorsze jest to oczekiwanie kiedy to nastapi, juz bym chciała tulic Natalke, żyje ostatnio od niedzieli do niedzieli w środe ide do gina zobaczymy co powie
kotek27 lubi tę wiadomość
-
Magdziunia grunt to się nie stresować i nie panikować. Łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić. Wiem. Trzeba spokojnie czekać, i obserwować swoje ciało
Ja trzeci dzień z rzędu spałam popołudniu z 2h, słodkie lenistwo)
Lalita śliczne pajacyki, ale ja osobiście mam też tego tyle, że moja mama stwierdziła, jakbym się bliźniaków spodziewała. Ma rację połowy pewnie synkowi nawet nie zdążę założyć. -
nick nieaktualny