III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja z kolei miałam wrażliwe jakoś do 30 tyg. a teraz od jakiegoś czasu zauważyłam, że kompletnie mnie nie bolą, może coś się zmieni później
Siary ani jakichkolwiek oznak laktacji kompletny brak. Piersi są równie duuuże jak od początku ciąży i sutki też, może dopiero po porodzie się coś zmieni... nie mam pojęcia.
Swoja drogą widzę, ze leniwie dzis u was dziewczyny- u mnie cholernie, w ogóle nie chce mi się uczyć ;p mam jeszcze 2 egzaminy, ale do jednego 2 tygodnie a do drugiego prawie 3 , więc jeszcze zdążębrrr
Moje koty też leniuchują dziś łajzy jedneTakże leżymy w trójkę ;p
A męża wygoniłam do kolegi na piwko, bo snuł się bez celuhehe
;oniqa, Marysia0312, Lalita2710, juicca, Matylda36, Blondi22, Ancia77, JEDRNA5 lubią tę wiadomość
-
Tak tak , no właśnie mój był w każdym.
Ale powiem ci ja wolę body + spodnie ,leginsy itd:)) mu ubierać...
Dziś zakupiłam śpiochy tygryska , i ten zestaw zebry
zakochałam się w nim.
Mam słabość do śpiochów w różnych kształtach królik, kot ,miś x2 ,tygrysek
I te akurat zostawiam dla 2 bobasa:)) tak za 2 lata:))
Ja to mam z 25 par spodni od 56-80.. i w c.. koszulek i bodziaków...
śpiochy mam w sumie 3 x 62 ... potem mam na 68 x 5
I uważam że jest to wystarczające ,jak zakupuję się inne komplety.
Ale trzeba coś mieć bo tu dziecku się uleje tu coś tam.
Ja np jak ubieram welurowy śpioch to już bez bodziaków. Bo dziecko nie można przegrzewać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 21:35
Kocur, ;oniqa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Lalita ja też mam świra na punkcie takich przebieranek
Mam pajacyki w panterkę, dwa koty z ogonami i uszkami, dresik żołnierza, kostium wampira, nawet kombinezon zimowy mam panterę z uszkamiI ciągle poluję na następne
Licytuję jeszcze pająka i zwierzaka z Ulicy SezamkowejW sumie na punkcie ulicy też mam hopla więc mam kilka bluzeczek z ciasteczkowym potworem czy kermitem :>
Wózeczek też w panterkę oczywiście ;>
;oniqa, Lalita2710, Matylda36, JEDRNA5, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haaha Kocur myślałam że ja jestm taka wariatka ja je lubie na noc ubierać po kąpieli szczególnie bo mają kapturki i wiesz jak ma wilgotne gdzieś tam włoski to jednak dziecko chroni:)...
Wózek super;D
Kochane w H&M
Do wyboru macie 4 wzory ,zebra , to różowe , żabkę zieloną i ,wersje z micky mouse : http://www.hm.com/pl/product/15000?article=15000-D (tu nie ma pokazanego micky mousa ,ale u mnie ta wersja była dostępna
Skarpetki osobno: http://www.hm.com/pl/product/17584?article=17584-D
Kocur, ;oniqa, Marysia0312 lubią tę wiadomość
-
super komplecik lalita i kocur kurde ten wozek to jazda jest super;-).
boli i boli i cos leci teraz widze ze zaczela sie taka woda z tego robic faktycznie a nie taki sluz jak wczesniej tylko caly czas to male ilosci sa troszke wycieknie i tyle nie wiem czy to te wody czy nie . leze z termoforem bo krzyz boli i spojenie lonowe przegina wiec ciezko mi chodzic zobaczymy czy sie rozwinie czy sie uspokoi. w razie czego wizyte mam w srode wiec jak dotrwam to zobaczymy co u bejbusia.;oniqa lubi tę wiadomość
-
To prawda sporo takich śmiesznych ciuszków jest właśnie w H&M, Smyku i brytyjskim Tesco
Ja w dużej mierze kupuję używane takie łaszki, bo ceny nowych np. w Smyku to moim zdaniem zdzierstwo lub też nie ma możliwości zakupu nowych bo sporo takich unikatów właśnie z zagranicy .
Ja poluję jeszcze na jakieś śmieszne czapeczki, bo na allegro i w sklepach nic mi nie może wpaść ciekawego w ręcecoś z uszkami może...
-
Madziunia może to rzeczywiście już :)Idealnie, 38 tydzień skończony nic tylko rodzić !!!
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś upolowałam tygryska w smyku za 25zł
) z przeceny...
Też kupuje używane rzeczy:)))
Magdziunia zmykaj spać... bo może cie chwycić nad ranem więc lepiej odpocznij w razie czego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 22:05
Kocur, Effcia28 lubią tę wiadomość