III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
a jak sie kochana czulas przed tabletkami?
cos mnie meczy dzisiaj. caly czas ten bol jak na @ i jakos sie czuje niepewnie dzisiaj az tak nie mialam jeszcze. jakies 2skurcze sie pojawily i czekam co bedzie dalej. staram sie nie nastawiac zeby sie nie przejechac -
nick nieaktualny
-
Oniqa tabletki jak tabletki.
Chce ci się spać nie z ich powodu ,ale z powodu hormonów i tego że organizm intensywnie przygotowuję się do porodu. I potrzebuję siły...
Ile organizm mówi ci że masz spać tyle śpij.
On wie co robi...)
Ja też na 2 tyg przed porodem tylko bym spała...;oniqa lubi tę wiadomość
-
kotek27 wrote:Dzień dobry,
Mnie też goni na wc częściej ostatnio niż zawsze, i zdarzają się bóle jak na okres. A przecież jeszcze trochę czasu mi zostało... ;/
Miłej niedzieli!
Bóle jak na okres to bóle jak na okres ,ja je nazywam bólami przepowiadającymi przed porodowymi (czyli stawianie się macicy ) takie miałam również od 34 tygodnia bóle okresowe...
Ale nie bój się nie urodzisz za chwile bo ja miałam wrażnie że zaraz (36 tydzi) pewnie bd rodzić... a urodziłam w 40tygodniu;P
Więc spokojnie to dobry znak ,im lepiej macica tym lepiej dla ciebie:) -
Ja się czasem dziwie, że tak chcecie urodzić. Bo teraz nawet jak coś boli, czy goni do wc, to jest NIC w porównaniu z opieką nad noworodkiem, która dopiero da nam popalić i brak snu i zmęczenie i ból po porodzie.. Mi tam jest dobrze z myślą, że mogę pospać i w nocy i w dzień, obejrzeć film, czy po prostu posiedzieć. Czekam na dzieciątko, ale też delektuje ostatnimi chwilami luzu:)
Marysia0312, ;oniqa, Lalita2710, kotek27, Perełka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi mąż kupił bon do salonu spa ale niestety dopiero po porodzie chyba wykorzystam
Fryzjera też chciałam jeszcze zaliczyć w lutym ale chyba sobie odpuszczę.
Najbardziej to mnie moje stopy wkurzają - przez brzuszek są zaniedbane,nie daje juz rady aby dosięgnąć. -
jestem coś boskiego takie domowe spa
ostatnio non stop bym siedziała w wannie :)ja też nie maluje paznokci a tak lubie takie żywe kolory
też mam problem ze stopami niby peeleng robie ale gu... daje i piety są bardzo twarde macie jakieś cudowne kremy na twarde pięty albo znacie jakieś super sposoby żeby były gładkie
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny zaczely mi sie takie jasnobrazowe uplawy co to moze byc? nie jest bardzo geste takie jak kaszka manna cos w tym stylu takie brazowawe dalej mam te bole @nie wiem czy to cos powaznego moze byc?
;oniqa, Ancia77, Blondi22 lubią tę wiadomość