III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
blondi napewno juz ma mala przy sobie. inaczej cokolwiek by napisala a caly dzien milczy. to co ktora nastepna? bo ja cos czuje ze bede musiala was pokolei przepuszczac
moj syn sie nie spieszy.
oniqa kochana mozesz powiedziec mezowi ze za cholere nie dziala. moj synek potem taki rozweselony ze szaleje jak glupi. na poczatku jak po dlugich tygodniach celibatu zaczelismy serduszkowac to bolalo troche a teraz jest tak przyjemnie ze moge wspolczuc swoim sasiadą ale trzeba sie cieszyc puki mogee potem pológ a potem juz tak bezkarnie nie moznaserduszkowanie jest przyjemne dla mamusi tatusia i dla maluszka moj taki uradowany potem ze az milo patrzec jak sie z tatusiem potem porozumiewa przez brzuszek;-).
jak czytam o tych blizniakach albo slysze w wiadomosciach jest mi strasznie zle dlatego nie polecam czytania i zastanawiania sie nad tym dla dobra naszych dzieci po co sie stresowac i martwicLula_w lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:kotek ja tez bbym juz chciała dzisiaj chciałam pokochać się z mężem ale on powiedział że nie chce bo sie boi i nie chce przedwczesnego porodu, powiedziałam mu że ciąża jest donoszona to on mi na to że ona wie kiedy ma wyjść i nie chce tego przyspieszać.
Widze ze nie tylko u mnie maz strajkuje i sie mega boi takze nic na sile;oniqa, Lula_w lubią tę wiadomość
-
magdziunia mój właśnie nie chce bo sie boi bo mówi że mała juz jest duża, nie chce go namawiać na siłe bo to nie ma sensu zamiast przyjemności byłoby niepotrzebne spięcie tylko. jak juz tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze troche. Kurcze aż jestem mega ciekawa co tam u Blondi i Izuni:) Blondi to wieloródka a więc pewnie szybko poszło
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:kurcze a ja mam wyrzuty sumienia...zjadłam gofry wieczorem i cukier 160 masakra a tak się pilnuje i mierzę -o 2 gofry mniej ibyłoby ok
Marysia nie wyrzucaj sobie, ja dziś zjadłam 3 pączki (wypiek mojej mamy, ciężko było sobie odmówic) cukier też mi skoczył do 130, ale ja na insulinie dlatego pewnie nie więcej. Ostatnio też mi ciężko bez słodkiego ;(( Kładę się spac, do jutra!!Marysia0312 lubi tę wiadomość