III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:a moja mała dzisiaj bardzo spokojna troszke mnie to martwi bo do tej pory była bardzo aktywna.
mój maluszek też dzisiaj jakiś leniwy mało sie rusza głównie wypina i przeciąga ale tak mało dzisiaj że aż smutno mamuśce ze nie chce ze mną pofikać;oniqa lubi tę wiadomość
-
Możliwe ze rodzi, bi wspominała zew szpitalu nie będzie miała internetu i nie będzie mogła dać znać. Inaczej chyba by się odezwała dziś choć na chwile. Na wszelki wypadek trzymajmy kciuki;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie Mały tak dziś szaleje (jak w ciągu ostatnich dni), pupe wciska mi na żebro (aż się dziwie że tam dostaje), założyłam stanik który jest tak większy pod biustem to wsadził tam noge i zaczął wypychać, kręci się, wierci, aż pobolewa.
Miola nie martw się jeśli czujesz ruchy chociaż raz na jakiś czas albo taki smyranie to jest dobrze. Ja też ostatnio miałam taki dzień gdzie Mały raz nóżką przejechał, raz rączką ale nie szalał jak zawsze. Wystraszyłam się i napiłam się coli (pomyślałam, że może go rozbudze) to w nocy mi spać nie dał;oniqa, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mój synek też jest mało aktywny, po posiłku kładę się na lewy bok, to wtedy się porusza i wypina.
Też często się martwie, jeszcze ta sprawa w Telewizji we Włocławku śmierc bliźniąt wstrząsneło mnie to, tym bardziej, że mam tę cukrzycę ciążową. Stresuje się, chciałabym miec synka zdrowego już przy sobie. -
kotek ja tez bbym juz chciała dzisiaj chciałam pokochać się z mężem ale on powiedział że nie chce bo sie boi i nie chce przedwczesnego porodu, powiedziałam mu że ciąża jest donoszona to on mi na to że ona wie kiedy ma wyjść i nie chce tego przyspieszać.
magdziunia111123 lubi tę wiadomość