III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
inezz wrote:Magdziunia Ale miałaś przejścia! Przynajmniej porodówke masz już oswojoną
Skoro była taka konkretna akcja to pewnie ta prawdziwa już niedługo:).
prog bolu mam wlasnie dosc niski i wydaje mi sie ze to po prostu tez nastawienie bo caly czas czulam ze to jeszcze nie ten moment bylam tego pewna
-
dzień dobry wszystkim mamusiom;)
ależ mam lenia po wczorajszej eskapadzie na stolicęchyba dziś nie wstanę
Magdziunia, blondi zaczynajcie już rodzić, wtedy forum się ożywi, bo coś sennie od wczorajno chyba że wg kolejnośći najpierw sla.s przywita maleństwo
po wczorajszej wizycie ogarnął mnie lekki niepokój związany z tym, ze jeszcze wszystko nie jest dopięte na ostatni guzik w pokoiku Ninusi.W poniedziąłek montują mi szafę i komodę, nie mam jeszcze rolet, a w dodatku przysłali mi zły rozmiar pościeli(ale to najmniejszy problem, na początek nie będzie potzrebna).Chciałabym już wszystko poukładać na swoje miejsce i czekac spokojnie
-
nick nieaktualny
-
"siedzieć i czekać" to taka mała przenośnia
jasne,że trzeba mieć jakieś zajęcie, ale jesli chodzi o rzeczy dla małej, to wolałabym żeby już wszystko było gotowe
-
ja też tak miałam przez dłuższy czas.musisz znaleźć sobie jakies ciekawe "stacjonarne" zajęcie.filmy, muzyka,książki, mozesz porobic jakies zabaweczki lub dekoracje dla maluszka
czas zleci szybko, zobaczysz;)
paula22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki paula, jeszcze te półtora tygodnia może córcia wysiedzi w brzuszku, choć czuję jak się wypycha na dole...
paula22, Lalita2710 lubią tę wiadomość