III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChiang Mai myślę, że to zależy od wielkości dziecka. Jeśli dziecko jest malutkie to bezproblemowo poradzą sobie kobiety, które mają wąskie biodra, a w zasadzie tu chodzi o miednicę
Są też kobiety, które dały radę urodzić większe dzieci mając wąskie biodra. Wejdź sobie lepiej na "Po porodzie" i tam zapytaj dziewczyn, bo tu każda przed porodem i też nigdy nic nie wiadomo, a tam dziewczyny to już przechodziły
-
Effcia28 wrote:Dziewczyny Blondi miała mi dać znać sms-em jak się zacznie.Więc pewnie jeszcze w dwupacku są
A wogóle to dziś miała jechać do mamy na cały dzień a tam pewnie nie ma neta:)
racja jeszcze nie rodze spokojnie dziewczyny -
Iza cisnie na dół jak ide i w podbrzuszu tak sie napina ale pewnie jeszcze sie zejdzie nie spieszy sie jej. tylko codziennie pod wieczor w krzyzu na dole mnie boli i jak na @ ale za delikatnie jeszcze pewnei jednak we wtorek na KTG sie jeszcze załapie.
A jak wyladuje na porodówce dam znac przez dziewczyny z forumspokojnie
;oniqa, Ancia77, Matylda36, Lula_w, haybeauti, Marysia0312, kotek27, juicca, magdalena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Wczoraj byłam na imprezce rodzinnej- trochę postałam, pochodziłam, potańczyłam i kręgosłup dzisiaj tak mi daje czadu, że najchętniej bym nie wstawała;)
Miałam też okazję zapytać 'magicznej kuli' kiedy urodzę i powiedziała mi że na pewno po terminie i w okolicy walentynek;) Czyli tak jak się spodziewam:);oniqa lubi tę wiadomość
-
blondi wrocilas w dwupaku kurcze . powiem wam ze bylam pewna ze plemniczka ruszy lawine porodow a tu nic to teraz blondi ty musisz ruszyc:-P
mnie nad ranem obudzil taki bol na @ ze myslalam ze nie wytrzymam musialam sie troche do termoforu poprzytulac takiego letniego a jak go polozylam na krzyz to bylo dopiero zbawienie -
magdziunia111123 wrote:blondi wrocilas w dwupaku kurcze . powiem wam ze bylam pewna ze plemniczka ruszy lawine porodow a tu nic to teraz blondi ty musisz ruszyc:-P
mnie nad ranem obudzil taki bol na @ ze myslalam ze nie wytrzymam musialam sie troche do termoforu poprzytulac takiego letniego a jak go polozylam na krzyz to bylo dopiero zbawienie
pewnie ty szybciej porodówke odwiedzisz