III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:haybeauti uwierz, że teraz zleci Ci tak szybko! Nim się obejrzysz Maleństwo będzie z Tobą.
Żyje od soboty do soboty bo w soboty rozpoczynają się nowe tygodnie. Z dwieście razy dziennie patrzę na ten kalendarz - sama nie wiem po co. Chyba mam nadzieje,że tym patrzeniem przyśpieszę te dni
milola86, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane ponownie:)
NIedawno wstałam, traszna jest ta pogoda u mnie pada deszcz
Lula masz racje moja mała jest bardzo niezdecydowana a dzisiaj mnie wystaraszyła bo do tej pory może lilka razy sie ruszyła a ja cała wsytrasznona zjadłam kilka ciastek troszke sie teraz poruszała aż się uspokoiłam, ale i tak jest bardzo leniwa.
miałam iśc do ciucholandu ale strasznie mji sie nie chce mała ma tyle ciuszków że wiem że w połowie nawet nie będzie ani razu, ja juz jak coś kupuje takie większe.
Magdziunia to czekamy na super wieści
Sla.s strasznie Ci zazdroszcze że to juz za 3 dni
Ja niby czuje że u mnie cos sie rozkreci pod koniec tyg ale juz sama nie wiem , troche na wkładce mam śluzu ale on nie jest taki bardzo ciągnącyale za to jest bardzo źółty.Lula_w, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:fajny jest ten sklep tylko szkoda że najbliższy ode mnie jest jakieś 20 km
Chodzi Ci o ten w katowicach na Zielonogórskiej przy Biedronce pewnieprzez miesiąc jezdziłam tam na wymiane towaru , bo ja akurat pracuję na sortowni , sortujemy ciuchy na sklepy Biga
-
nick nieaktualnyTak CC mam na 23.01 i już tylko odliczanie
Choć chyba bardziej niż ja to M się nie może doczekać
;oniqa zazdrościsz, zazdrościsz, a może urodzisz na dniach!Czego Ci życzę, bo z tego co podczytywałam Twoja posty to chyba już możesz?
Dzięki dziewczyny!Ja też mam nadzieje, że wszystko łatwo i szybko pójdzie
I przede wszystkim, że moje Słoneczko będzie w pełni zdrowe!
;oniqa, kotek27, Lula_w, Blondi22, JEDRNA5, haybeauti lubią tę wiadomość
-
maz sie nabija ze nie moge bez was nawet urodzic.
Skurcze zaczynaja sie robic co 5 min trwaja minute. jak bym chciałą miec to juz za soba ból jest paralizujacy ale damy rade nie mamy innego wyjscia.
oniqa kochana wczoraj miałąm taki sluz zółtawo-brazowy było tego naprawde odrobine i w nocy obudziły mnie skurcze. dzisiaj wydzieliny jest duzo wiecej i takiej ciemno brazowej. zaraz sie chyba trzeba zbierac do szpitala.
dziewczynki mój mały przystojniaczek napewno poruszy wasze dziewuszki tylko nie wiem kiedy to bedzie bo troche juz trwa;oniqa, kotek27, Lula_w, Blondi22, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Tak CC mam na 23.01 i już tylko odliczanie
Choć chyba bardziej niż ja to M się nie może doczekać
;oniqa zazdrościsz, zazdrościsz, a może urodzisz na dniach!Czego Ci życzę, bo z tego co podczytywałam Twoja posty to chyba już możesz?
Dzięki dziewczyny!Ja też mam nadzieje, że wszystko łatwo i szybko pójdzie
I przede wszystkim, że moje Słoneczko będzie w pełni zdrowe!
sla.s Ty za trzy dni a moja za 14 dni (też planowana cc) i cały czas z Jasiem tylko rozmawiam żeby się nie śpieszył i poczekał do umówionego terminu:)Blondi22 lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:Chodzi Ci o ten w katowicach na Zielonogórskiej przy Biedronce pewnie
przez miesiąc jezdziłam tam na wymiane towaru , bo ja akurat pracuję na sortowni , sortujemy ciuchy na sklepy Biga
dokładnie katowice-ligota bodajrze albo tam albo jak jade do rybnika do babci bo tam mieszka też jest ten sklep
-
nick nieaktualnymagdziunia111123 wrote:maz sie nabija ze nie moge bez was nawet urodzic.
Skurcze zaczynaja sie robic co 5 min trwaja minute. jak bym chciałą miec to juz za soba ból jest paralizujacy ale damy rade nie mamy innego wyjscia.
oniqa kochana wczoraj miałąm taki sluz zółtawo-brazowy było tego naprawde odrobine i w nocy obudziły mnie skurcze. dzisiaj wydzieliny jest duzo wiecej i takiej ciemno brazowej. zaraz sie chyba trzeba zbierac do szpitala.
dziewczynki mój mały przystojniaczek napewno poruszy wasze dziewuszki tylko nie wiem kiedy to bedzie bo troche juz trwa
Trzymam kciuki za wasoby poszło szybko i sprawnie
-
Sla.s tak juz bym mogła bo Natala prze nogi tam już miejsca nie ma a wysyłałam ostatnio zdjęcia to mam mały brzuszek.
Magdziunia tego sluzu naprawde jest malutko ale zaczynam odczuwać straszne bóle w dole jest mi niedobrze i czuje sie jak bym miała zaraz dostac biegunki, ale chyba mi niedobrze po ciastkach bo sie najadłam żeby mała obudzić -
nick nieaktualnyasienka28 miałam to samo kiedy zaczęły się u mnie bóle w krzyżu, ucisk w kroczu, jakieś białko ze mnie wypływało itd. Leżałam i powtarzałam Malutkiemu żeby się tam trzymał, bo do terminu niedługo. Każdego dnia drżałam, a tu dochodziły bóle jak na @. Teraz już wiem, że mimo to szyjka długa, zamknięta, ginekolog kazała leżeć jak najwięcej i się nie przemęczać to na pewno dotrwam
asienka28 lubi tę wiadomość
-
oniqa Biga ma ok 50 sklepów
tak w Boguszowicach jest sklep i w Rybniku w centrum
No duzo ciuchów dla siebie wyhaczyłam , jak pracowałama teraz na L4 koleżanki przy wycenie odkładały mi ciuszki dla małego , same nówki
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Kotek u mnie było po porodzie, kadrowa wysłała mi dokumenty, wypelniłam, mąż zawiózł i jest ok
dziewczynydzisiaj pierwszy raz dzidzia za przeproszeniem mnie obsrała
myślalam, że to przewijak się łamie albo coś a tu kupa taka wyleciała, że myślała, że padnę ze śmiechu
kotek27, ;oniqa, Blondi22, Matylda36, magdalena, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też z innej beczki. Szwagierka bedzie chrzestną kupiła dla małej łóżeczko z wyposażeniem, rodzice mi kupili hustawkę taka 3 w 1 i wózej, od teściów i babci dostane kase, od siostry po jej synu mam mnustwo rzeczy jak maty, przewijak, zabawki i wiele innych rzeczy, no ale os siostry mąż będzie chrzestnym i on co chwilke sie pyta co ma dla małej kupić na chrzciny teoretycznie wszystko mam dla niej a kasy nie chce bo wiecie jak jest zawsze z kasą. Myślałam nad wózkiem spacerowym takim mniejszym bo ten co mam wóżek on jest 2 w 1 i z ledwościa mieści mi sie do auta a chciałam taki że go złoże i fyk i jeszcze duzo miejsca zostanie, ale juz sama nie wiem może macie jakieś pomysły albo jak już to z jakiej firmy kupić ewentyalnie ta spacerówke