III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Oniqa to mocno ściskam kiuki żeby malutka zechciała szybko wyjść i żebyś nie musiała dłużo leżeć
Magdziunia, ruszyłaś kolejkę ? Czyli już :>? Czekamy na dalsze info
Blondi czas na CiebieMoże dziś Iza w końcu zdecyduje się opuścić swój wygodny apartamencik
Swoją drogą w Szczecinie pierwszy raz śnieg tej zimyi mróz paskudny, więc nie wychodzę z domu.
Wczoraj miałam dziwne skurcze , takie ciągnięcie w pachwinach i pól w dole krzyża i to kilka dobrych godzin. Domyślam się, że pomalutku moj mały się przygotowujeMój mąż świra dostał za to
Za każdym razem kiedy budziłam sie na siku albo się napić to zrywał sie i pytał " co jest, jak się czujesz itd."
Jeszcze mam dobry miesiąc przed sobą a on już świruje
Wiedzialam, że tak będzie
kotek27, haybeauti, Effcia28, Blondi22, magdalena, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Kocur mnie też krzyż boli często, i bóle jak na @ się zdarzają, niedługo nadejdzie i nasza wielka chwila!
Dziś nad ranem złapał mnie straszny skurcz łydki, mówię do mojego M żeby mi pomógł rozmasował nogę, a ten śpi jak zabity... ;/ hehe na szczęście szybko mi przeszło...
-
Kotek też miałam takie gwałtowne skurcze łydek i to mimo rozmasownia potrafiło mnie nawet 2 dni potem boleć- brałam podwójną dawkę magnezu przez tydzień i przeszło jak ręką odjął. Teraz to już sporadycznie łapie i krótko trzyma
No w sumie Kotek, za jakiś miesiąc będziemy pewnie na wylocie na liściei czekać tylko z dnia na dzień który maluszek w końcu zechce się urodzić
-
Lusia nie mam zaleconej cesarki właśnie, na razie nic o tym nie wiem. Synek nie jest duży, więc gin mówi, że przy cukrzycy nie zawsze jest potrzebna cesarka, poród siłami natury też w chodzi w grę. Tylko w przypadku cukrzycy, gdy minie mi termin o 1 dzień i nie urodzę z automatu dostaje skierowanie do szpitala i wywołują poród, więc może wtedy w skrajnych przypadkach cesarka. Ale nie wyobrażam sobie czekać do 40 tygodnia...
Co do skurczów łydek to też brałam magnez ale teraz już od kilku dni nie biorę,(z tąd ten skurcz ;/ ) bo to już 35 tydzień, i podobno lepiej przestać by macica mogła ćwiczyć skurcze.
Lula mi też pomaga wyprostowanie stopy -
moje slonko zrobilo prezent babunia z okazji ich swieta. dzis o 0.10urodzil soe.moj robert. 2880 i52cm moje malutkie
Lula_w, haybeauti, Miriam, Ancia77, JEDRNA5, aiwlys, Marysia0312, kaaasiaczek_, szczessciara, MałaM, pasia27, Effcia28, inezz, Kocur, Perełka, Matylda36, kotek27, aher, juicca, Blondi22, lusia22, magdalena, Lalita2710, pillow, megan8, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
dziękii kotek za odp., bo mi lekarz też mówił że jak mała nie będzie taka duża przy tej diecie i będzie dobrze ułożona to też moge próbować rodzić sn.
magdziunia w końcu urodziła? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny