III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Oniqa to mocno ściskam kiuki żeby malutka zechciała szybko wyjść i żebyś nie musiała dłużo leżeć

Magdziunia, ruszyłaś kolejkę ? Czyli już :>? Czekamy na dalsze info
Blondi czas na Ciebie
Może dziś Iza w końcu zdecyduje się opuścić swój wygodny apartamencik 
Swoją drogą w Szczecinie pierwszy raz śnieg tej zimy
i mróz paskudny, więc nie wychodzę z domu.
Wczoraj miałam dziwne skurcze , takie ciągnięcie w pachwinach i pól w dole krzyża i to kilka dobrych godzin. Domyślam się, że pomalutku moj mały się przygotowuje
Mój mąż świra dostał za to
Za każdym razem kiedy budziłam sie na siku albo się napić to zrywał sie i pytał " co jest, jak się czujesz itd."
Jeszcze mam dobry miesiąc przed sobą a on już świruje
Wiedzialam, że tak będzie
kotek27, haybeauti, Effcia28, Blondi22, magdalena, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Kocur mnie też krzyż boli często, i bóle jak na @ się zdarzają, niedługo nadejdzie i nasza wielka chwila!
Dziś nad ranem złapał mnie straszny skurcz łydki, mówię do mojego M żeby mi pomógł rozmasował nogę, a ten śpi jak zabity... ;/ hehe na szczęście szybko mi przeszło...
-
Kotek też miałam takie gwałtowne skurcze łydek i to mimo rozmasownia potrafiło mnie nawet 2 dni potem boleć- brałam podwójną dawkę magnezu przez tydzień i przeszło jak ręką odjął. Teraz to już sporadycznie łapie i krótko trzyma

No w sumie Kotek, za jakiś miesiąc będziemy pewnie na wylocie na liście
i czekać tylko z dnia na dzień który maluszek w końcu zechce się urodzić
-
Lusia nie mam zaleconej cesarki właśnie, na razie nic o tym nie wiem. Synek nie jest duży, więc gin mówi, że przy cukrzycy nie zawsze jest potrzebna cesarka, poród siłami natury też w chodzi w grę. Tylko w przypadku cukrzycy, gdy minie mi termin o 1 dzień i nie urodzę z automatu dostaje skierowanie do szpitala i wywołują poród, więc może wtedy w skrajnych przypadkach cesarka. Ale nie wyobrażam sobie czekać do 40 tygodnia...
Co do skurczów łydek to też brałam magnez ale teraz już od kilku dni nie biorę,(z tąd ten skurcz ;/ ) bo to już 35 tydzień, i podobno lepiej przestać by macica mogła ćwiczyć skurcze.
Lula mi też pomaga wyprostowanie stopy
-
moje slonko zrobilo prezent babunia z okazji ich swieta. dzis o 0.10urodzil soe.moj robert. 2880 i52cm moje malutkie
Lula_w, haybeauti, Miriam, Ancia77, JEDRNA5, aiwlys, Marysia0312, kaaasiaczek_, szczessciara, MałaM, pasia27, Effcia28, inezz, Kocur, Perełka, Matylda36, kotek27, aher, juicca, Blondi22, lusia22, magdalena, Lalita2710, pillow, megan8, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
dziękii kotek za odp., bo mi lekarz też mówił że jak mała nie będzie taka duża przy tej diecie i będzie dobrze ułożona to też moge próbować rodzić sn.
magdziunia w końcu urodziła? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

LENKA