WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ruszy się na pewno, lada chwila :)))

Blondi22 lubi tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jak ja bym chciała tez móc się troszku pomiłować hehe a tu od lipca zakaz , ja to chyba się rzucę na mojego chłopa po połogu :D

milola86, kotek27, Marysia0312, Blondi22 lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca ja od lipca też mam zakaz - ja jakos wytrzymuje ale mąż powoli szaleje:)

Zmienię troszke temat :chce mezowi jakis drobiazg kupic na walentynki -macie jakis pomysł?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:03

• magdalena Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka wrote:
    Witam dziewczyny, wczoraj ciężki dzień-dużo latania ... wieczorem padalam na twarz. Czuje zbliżająca się godzinę 0 i jakoś tak wszystko chce mieć zapiete ba ostatni guzik. Czuje, że dziś się to odbije na mnie...chociaż mam cichą nadzieję, że mimo moich 27 urodzin, to jakoś spokojnie uda się odpocząć w dzisiejszym dniu. Swoją druga pierwszy raz nie czekałam na urodziny, tylko dlatego że czekam na narodziny mojego dziecka ;-)

Perelko z okazji Twoich dzsiejszych urodzon zycze Ci spelnienia marzen, duuuzo zdrowka, samych slonecznych dni, szczescia oraz szybkiego zobaczenia sie i utulenia z swojego dzieciatka:-)

Perełka lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to co czekamy na wiesci od madziuni:-)

Dziewczyny widze ze wiele osob praktykuje odkladanie wczesniej kaski dla dziecka my tez tak robimy ale od niedawna :/ wiec poki co nie uzbieralo sie duzo....

Blondi22 lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a miałyście sesje brzuszkowe lub czy planujecie sesje noworodkowe? oglądam właśnie i się zachwycam. Co prawda myślę o noworodkowej bo nie czuję się teraz atrkacyjna, a za kilka tygodni to juz w ogole nie bede sie nadawała do zdjęć, ale te nowordkowe są piękne. Zastanawiam się czy nie zaszaleć i takiej nie zrobić, chociaż to sporo pieniędzy. Co myślicie?

relgh371zv6v421k.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Natalia ja się zastanawiam. Maluszkowi to na pewno zrobię bo chce, żeby miał pamiątkę. A ja tak jak ty też czuje się mało atrakcyjna a jeśli będę się decydować to raczej przy końcówce a wtedy to mogę byc dopiero mega atrakcyjna :). Te słowo mega idealnie oddaje stan mojego ciała. :) Ale z drugiej strony rzadko jesteśmy w takim stanie niektóre tylko raz więc może warto utrwali tę chwilę? sama nie wiem

Natalia, Natalia, Natalia lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane przyjeli mjie na oddział jak mi jie unormuja cisnienia to zostane w szpitalu juz do końca ciąży beda mnie bacznie obserwować MAM fuzo odpoczywać i nie denerwować sie

Marysia0312, pasia27, magdalena, Effcia28, Ancia77, Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :oniqa to niech mężuś zrobi ci masażyk dla relaksu do tego jakąś dobrą komedyjkę i meliskę :)

;oniqa, kozgo lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    ;oniqa u mnnie jest ten sam problem. Może niekoniecznie o chrzciny chodzi, bo o tym będę myśleć później. Ale każdy pyta co dla Małego po urodzeniu, a ja.. wszystko mam.. Ciuszków nie chce, bo mam dużo zresztą z tego szybko wyrośnie, kosmetyków mam sporo. Dostałam 3 paczki dużych pampersów 1 i 2 i to na pewno się przyda i chusteczki choć drażni mnie to, że nikt nie bierze pod uwagę mojego zdania itd. i mam 6 paczek chusteczek z różnych firm :/ Co do chrzcin powiem Ci, że ja byłabym za tym aby dać pieniądze. Choćby założyć Małemu konto i odkładać te pieniądze albo po prostu wydać je w odpowiednim momencie bo wiadomo z wiekiem dziecka rosną potrzeby. A nie ma sensu żeby prosić o coś co tak naprawde jest zbędna, ale żeby jednak coś było.

Plemniczko też czytałam Twój opis, budujące są na pewno słowa, że WARTO :) Trzymałyśmy tu wszystkie kciuki za Was :)
    Ze tak sie wtrace to racja kasa sie przydaje.my mowilismy na przed chrztem ze chcemy kase bo sie przyda na szczepionki platne a do tego otwarzylismy malemu konto na przyszlosc ;-)

Matylda36 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monik trzymam kciuki :-) o to sie tam.nasluchasz..jak to miedzy ciezarowkami opowiesci hi ale nie denerwuj sie heh

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    wytarmosze meza dziś to moze cos sie zacznie dziac ;)
    Blondi dzialaj ;-) !!hahah

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    a ja kochane powielam moje pytanie do was z góry strony o prezencie na chrzciny :)
    Krzeselko do karmienia to tez fajny prezent a przyda sie na pewno..Kacus juz je zupki i deserki ale w bujaczku ale lezaco ma i czeka nas zakup takiego krzeselka..no i spory wydatek..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia wrote:
    dziewczyny a miałyście sesje brzuszkowe lub czy planujecie sesje noworodkowe? oglądam właśnie i się zachwycam. Co prawda myślę o noworodkowej bo nie czuję się teraz atrkacyjna, a za kilka tygodni to juz w ogole nie bede sie nadawała do zdjęć, ale te nowordkowe są piękne. Zastanawiam się czy nie zaszaleć i takiej nie zrobić, chociaż to sporo pieniędzy. Co myślicie?

Natalia ja póki co planuję sesję ciążową ale czekam aż mi trochę podrośnie brzusio żeby był taki ładniusi :) a potem z dziecięciem też pewnie będę miała sesyjkę lubię robić foteczki...

Natalia, haybeauti lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Kochane przyjeli mjie na oddział jak mi jie unormuja cisnienia to zostane w szpitalu juz do końca ciąży beda mnie bacznie obserwować MAM fuzo odpoczywać i nie denerwować sie

no to moja droga odpoczywać i nie denerwuj się:) trzymamy kciuki i będziemy z Tobą myślę, że dziewczyny się ze mną zgodzą :) buziaaaaaczki

kotek27, Perełka, Effcia28, ;oniqa lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oniqa tak jak napisała magdalena jesteśmy z Tobą duchem, i trzymamy kciuki!! Na pewno będzie wszystko dobrze, odpoczywaj i się nie stresuj!! Najważniejsze, że jesteś pod stałą opieką!! To teraz najważniejsze! Dobrej nocy!

;oniqa lubi tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja uciekam i dobrej nocy wam życzę. Jak jutro tu rano wejdę to ma być któraś rozpakowana hehe :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oniqa, jesteśmy z Tobą myślami...teraz jesteś pod stałą opieką...tylko pamiętaj, by się nie denerwować.
    Ja dziewczyny, bardzo wam dziękuję za te wspaniałe życzenia...po takiej dawce pozytywnych myśli w moją stronę, na pewno poród przebiegnie bez powikłań i gładko ;-) bardzo miło mi było czytać życzenia-aż się wzruszyłam, bo nie spodziewałam się tyle serdeczności od osób, których nigdy nie widziałam. Ale tu na forum to tak rodzinnie i ciepło, tak jakbyśmy się znały ;-) jeszcze raz dziękuję

Effcia28, kotek27, Lula_w, haybeauti, Ancia77, magdalena, ;oniqa lubią tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem tyle. do roboty bo kolejke ruszylam dzis napisze reszte ale troche potem. smiech dziewczyny z tym co prEzylam tym razem buziaki od

Blondi22, Lula_w, Miriam, haybeauti, kaaasiaczek_, magdalena, ;oniqa lubią tę wiadomość

jd7r1di.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dzis cos bardziej w krzyzu boli i podbrzusze jak na @ .

a wczoraj stoje sobie w lazience i nagle slysze kap kap kap tak 3 razy i mysle co to jest patrze na podloge a to ode mnie coś wyplynelo bialego i zadkiego ale kilka kropel az sie wystraszylam ale nic do tej pory wiecej nie ma ciekawe co to bylo ciekawe co na ktg wyjdzie dzis

a.png
    a.png
‹‹ 1101 1102 1103 1104 1105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ