III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
o jak ja bym chciała tez móc się troszku pomiłować hehe a tu od lipca zakaz , ja to chyba się rzucę na mojego chłopa po połogu
milola86, kotek27, Marysia0312, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Perełka wrote:Witam dziewczyny, wczoraj ciężki dzień-dużo latania ... wieczorem padalam na twarz. Czuje zbliżająca się godzinę 0 i jakoś tak wszystko chce mieć zapiete ba ostatni guzik. Czuje, że dziś się to odbije na mnie...chociaż mam cichą nadzieję, że mimo moich 27 urodzin, to jakoś spokojnie uda się odpocząć w dzisiejszym dniu. Swoją druga pierwszy raz nie czekałam na urodziny, tylko dlatego że czekam na narodziny mojego dziecka
Perelko z okazji Twoich dzsiejszych urodzon zycze Ci spelnienia marzen, duuuzo zdrowka, samych slonecznych dni, szczescia oraz szybkiego zobaczenia sie i utulenia z swojego dzieciatka:-)Perełka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a miałyście sesje brzuszkowe lub czy planujecie sesje noworodkowe? oglądam właśnie i się zachwycam. Co prawda myślę o noworodkowej bo nie czuję się teraz atrkacyjna, a za kilka tygodni to juz w ogole nie bede sie nadawała do zdjęć, ale te nowordkowe są piękne. Zastanawiam się czy nie zaszaleć i takiej nie zrobić, chociaż to sporo pieniędzy. Co myślicie?
-
Wiesz Natalia ja się zastanawiam. Maluszkowi to na pewno zrobię bo chce, żeby miał pamiątkę. A ja tak jak ty też czuje się mało atrakcyjna a jeśli będę się decydować to raczej przy końcówce a wtedy to mogę byc dopiero mega atrakcyjna
. Te słowo mega idealnie oddaje stan mojego ciała.
Ale z drugiej strony rzadko jesteśmy w takim stanie niektóre tylko raz więc może warto utrwali tę chwilę? sama nie wiem
Natalia, Natalia, Natalia lubią tę wiadomość
-
Kochane przyjeli mjie na oddział jak mi jie unormuja cisnienia to zostane w szpitalu juz do końca ciąży beda mnie bacznie obserwować MAM fuzo odpoczywać i nie denerwować sie
Marysia0312, pasia27, magdalena, Effcia28, Ancia77, Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
sla.s wrote:;oniqa u mnnie jest ten sam problem. Może niekoniecznie o chrzciny chodzi, bo o tym będę myśleć później. Ale każdy pyta co dla Małego po urodzeniu, a ja.. wszystko mam.. Ciuszków nie chce, bo mam dużo zresztą z tego szybko wyrośnie, kosmetyków mam sporo. Dostałam 3 paczki dużych pampersów 1 i 2 i to na pewno się przyda i chusteczki choć drażni mnie to, że nikt nie bierze pod uwagę mojego zdania itd. i mam 6 paczek chusteczek z różnych firm
Co do chrzcin powiem Ci, że ja byłabym za tym aby dać pieniądze. Choćby założyć Małemu konto i odkładać te pieniądze albo po prostu wydać je w odpowiednim momencie bo wiadomo z wiekiem dziecka rosną potrzeby. A nie ma sensu żeby prosić o coś co tak naprawde jest zbędna, ale żeby jednak coś było.
Plemniczko też czytałam Twój opis, budujące są na pewno słowa, że WARTOTrzymałyśmy tu wszystkie kciuki za Was
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:a ja kochane powielam moje pytanie do was z góry strony o prezencie na chrzciny
-
Natalia wrote:dziewczyny a miałyście sesje brzuszkowe lub czy planujecie sesje noworodkowe? oglądam właśnie i się zachwycam. Co prawda myślę o noworodkowej bo nie czuję się teraz atrkacyjna, a za kilka tygodni to juz w ogole nie bede sie nadawała do zdjęć, ale te nowordkowe są piękne. Zastanawiam się czy nie zaszaleć i takiej nie zrobić, chociaż to sporo pieniędzy. Co myślicie?
Natalia ja póki co planuję sesję ciążową ale czekam aż mi trochę podrośnie brzusio żeby był taki ładniusia potem z dziecięciem też pewnie będę miała sesyjkę lubię robić foteczki...
Natalia, haybeauti lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Kochane przyjeli mjie na oddział jak mi jie unormuja cisnienia to zostane w szpitalu juz do końca ciąży beda mnie bacznie obserwować MAM fuzo odpoczywać i nie denerwować sie
no to moja droga odpoczywać i nie denerwuj siętrzymamy kciuki i będziemy z Tobą myślę, że dziewczyny się ze mną zgodzą
buziaaaaaczki
kotek27, Perełka, Effcia28, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Oniqa tak jak napisała magdalena jesteśmy z Tobą duchem, i trzymamy kciuki!! Na pewno będzie wszystko dobrze, odpoczywaj i się nie stresuj!! Najważniejsze, że jesteś pod stałą opieką!! To teraz najważniejsze! Dobrej nocy!
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Oniqa, jesteśmy z Tobą myślami...teraz jesteś pod stałą opieką...tylko pamiętaj, by się nie denerwować.
Ja dziewczyny, bardzo wam dziękuję za te wspaniałe życzenia...po takiej dawce pozytywnych myśli w moją stronę, na pewno poród przebiegnie bez powikłań i gładkobardzo miło mi było czytać życzenia-aż się wzruszyłam, bo nie spodziewałam się tyle serdeczności od osób, których nigdy nie widziałam. Ale tu na forum to tak rodzinnie i ciepło, tak jakbyśmy się znały
jeszcze raz dziękuję
Effcia28, kotek27, Lula_w, haybeauti, Ancia77, magdalena, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
mnie dzis cos bardziej w krzyzu boli i podbrzusze jak na @ .
a wczoraj stoje sobie w lazience i nagle slysze kap kap kap tak 3 razy i mysle co to jest patrze na podloge a to ode mnie coś wyplynelo bialego i zadkiego ale kilka kropel az sie wystraszylam ale nic do tej pory wiecej nie ma ciekawe co to bylo ciekawe co na ktg wyjdzie dzis