III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdziunia no ładnie, ładnie
Piękny prezent na Dzień Babci
Gratulacje
Teraz na Blondi chyba kolej potem za chwilę Sla.s to ruszyła nam w końcu machina porodowa hhihihi -
nick nieaktualny
-
Gratulacje Magdziunia:) Super , ze masz już dzieciątko przy sobie:) Teraz na nas kolej:) Ja odebrałam wczoraj wyniki morfologii - już ostatnie...wszystko w normie:) I położna mówiła mi, że wszystkie pacjentki z poradni się "rozsypują" ( tak to ujęła
) i że na mnei teraz czas- aż mnie ciarki przeszły jak to powiedziała:P Ja bym chciała jeszcze chociaż tydzień, bo jestem teraz sama w domu bo M w delegacji....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa wczesna była moja radość, wychodząc już dosłownie z mieszkania dostałam telefon od położnej, że mojego wyniku GBS jeszcze nie ma. Położna powiedziała, że wydzwania tam i kazała sobie przefaksować jak tylko go znają i mają go choćby wyczarować ale ma być. No w końcu do cholery za coś zapłaciłam
I będzie dzwonić, bo jeśli wynik do jutra nie przyjdzie to profilaktycznie będę musiała być leczona i dziecko też (tak jak w przypadku GBS dodatniego
)
-
magdziunia111123 wrote:moje slonko zrobilo prezent babunia z okazji ich swieta. dzis o 0.10urodzil soe.moj robert. 2880 i52cm moje malutkie
Magdziunia no faktycznie piękny prezencik dla babci zrobił Twój synuś
no to się coś ruszyło czekamy na Twój opis porodu ale to w późniejszym terminie.
GRATULUJE Kochana ciesz się że masz już maluszka przy sobiefajna wiadomość aż mi się buziak cieszy od ucha do ucha.....
Kocurku mężulek się martwi o Was więc może trochę panikuje;)
sla.s oby wynik przyszedł nie denerwuj się Kochanateraz czekamy na Ciebie a potem Blondi ruszy do dzieła
uzależniłam się od tego forumowego 3 trymestru ale już niedługo sama tu zawitam oficjalnie póki co uwielbiam Was podczytywać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 13:37
Kocur lubi tę wiadomość