X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamówione szkoda że tylko takie duze rozmary przydały by się takie na 0-3 miesiaca :D

haybeauti lubi tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja gdzieś widziałam takie body z takimi napisami ale nie mogę sobie przypomnieć :) jak mnie oświeci to dam znać ;)

Miriam lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co z ;Oniq może któraś cos wie ?

• milola86 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ONIQUA się nie odzywa, pewnie rodzi,albo już po wszystkim i nie ma czasu na forum;)

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No mi ciśnienie skończyło po tel od Czarka i tekście o tym bałaganie chyba specjalnie narobie bałaganu i pojadę na uczelnie .... Jakieś 3 dni temu dzwoniła do mnie teściowa i pytała jak sie czuje i czy mnie plecy od lezenia nie bolą to jej odpowiedziałam ze plecy nie ale dupa tak i sie przymknela :D zreszta dużo by pisać o niej w poprzedniej ciazy jak wspominałam ze sie zle czuje i poszła bym na L 4 od 3 miesiąca chociaż na 2 tyg sie zregenerować to skoczyła na mnie ze wymyślam ze jak ona była w moim wieku to kobiety pracowały w polu w ciazy tylko nie pamięta tego ze ona była w obu viszach na zwolnieniu od początku i druga synowa tez jak zaszła w pierwsza ciążę 8 lat temu to do tej pory nie pracuje chociaż drugie dziecko ma już 3 lata a ona od 8 nie pracuje bo jej sie nie chce i jest dobrze ... Teraz po tym moim poronieniu w 3 miesiącu ciazy nic sie nie wypowiedziała o tym ze idę na L4 odrazu zreszta lekarz kazał i już to teraz sie czepia ze na rok macierzyńskiego chce iść poprostu mam dość wrrr jeszcze plany na wakacje nam robi ze do niej mam z mała przyjechać a może ja bym chciała na kilka dni nad polskie morze pojechać niech mąka jodu powdycha jak Czarek bedzie miał urlop a nie do mamusi jechać eh sylwestra tez zaplanowała ze mamy jechać do nich to z mała zostaną a my gdzieś pójdziemy sobie spoko spoko a czy ktoś zapytał mnie o zdanie czy chce i czy wogole mam ochotę tam jechać
    Miriam ta Twoja teściówka, to pobija wszystkich. Bądź dzielna i się nie daj!!
    Na pocieszenie Ci dodam, że moja też "miny" robiła, że idę na L4, jej słowa "...co Ty będziesz w domu robiła, o jeny..."
    A na roczny urlop macierzyński, mówi do mnie że to urlop wychowawczy haha a ja, że nie to macierzyński!! Opowiadałam swojej mamie, bo ona musi zawsze mnie wysłuchac, stwierdziła, że macierzyński roczny należy mi się jak "..psu buda.." i głupia bym była jakbym do pracy wróciła, a dziecko, co z niańka? haha

Byłam na ktg, Leon spał, przynajmniej tak stwierdziła położna, zapis był nieprawidłowy prawie zero ruchów :(
    Kazała mi się przekładac z boku na bok, dopiero jak wstałam mały się zreflektował zaczoł fikac, i drugi zapis był prawidłowy. To dopiero są kłopoty, a teściowe niech spadaja na drzewo, przynajmniej moja :D

Miriam, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOtek Twój Leon to jak moja Karinka ostatnio- śpioszki dwa:P Oni sobie smacznie spali a my się stresujemy....:P

kotek27 lubi tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie jakieś sposoby na hemoroidy?

• kotek27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka masz rację, smacznie śpią nasze bąble, a my stres... Położna się śmiała, że już w brzuchu rządzą rodzicami dzieci...

Marysia na szczęście jeszcze mnie to nie dopadło...
    Jakieś maści? Dopytaj w aptece...

Perełka lubi tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kupiłam sobie procto glyvenol zobaczymy czy zadziała...

• juicca Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;) ja juz po wizycie , lekarz przesunął mi wizyte z 20 na 17 i sie dowiedziałam:

mały waży 2030g , oczywiście ręką zaslonił buzinkę
    ułozony GŁÓWKOWO szok , że obrócił się przy dwurożnej macicy, pytam sie lekarz czy zrobiłby mi CC on bo do niego mam zaufanie , a on na to oj nie wiem czy będziemy sie ciąć bo mały główkowo ułożony i może będę rodzic naturalnie, chyba że się obróci ponownie

Następna wizyta 25 lutego , to bd 36t1d

szyjka twarda zamknięta :)

Marysia0312, Miriam, kotek27, aiwlys, Lalita2710, moni_c, Matylda36, Kocur, szczessciara, magdalena lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super,takie wieści dobrze słyszeć:) kurcze możewarto spróbować skoro lekarz nie widzi przeciwskazań.

Ja nastepną wizytę mam 11 lutego (u ojca mojego gina bo mój bedzie akuurat na urlopie) a kolejna również 25 lutego u mojego gina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 20:40

juicca, kotek27 lubią tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jestem w szoku bo cały czas gadane było o CC a tu mały niespodzianke zrobił :)

pillow, Miriam, Marysia0312 lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Kasjopea Znajoma

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawiązując do wcześniejszych postów o teściowych, pamiętajcie że wy też będziecie kiedyś teściowymi dla partnerów swoich dzieci. Nie będzie wam wtedy miło gdy będziecie odsuwane od swojego dziecka, obmawiane itp. Dlatego ja staram się żyć w dobrych relacjach ze swoją teściową, nie nastawiam męża przeciwko niej choć czasem przegięła.

lusia22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasjopea teściowa teściowej nie równa :)

kotek27, moni_c, kaaasiaczek_, Matylda36 lubią tę wiadomość

• BiB Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasjopea wrote:
    Nawiązując do wcześniejszych postów o teściowych, pamiętajcie że wy też będziecie kiedyś teściowymi dla partnerów swoich dzieci. Nie będzie wam wtedy miło gdy będziecie odsuwane od swojego dziecka, obmawiane itp. Dlatego ja staram się żyć w dobrych relacjach ze swoją teściową, nie nastawiam męża przeciwko niej choć czasem przegięła.

To akurat zależy od tego jaką się ma teściową, czasami po prostu nie można przejść obojętnie i udawać, że wszystko jest ok, a czasami można, tylko potem trzeba się wyżalić dziewczynom na forum :P

Ja nie nastawiałam nigdy mojego M przeciwko jego mamie, ale jeśli ona robi bądź mówi coś co mnie bardzo irytuje to nie mam problemu z powiedzeniem tego otwarcie (tak samo, jak mówie takie rzeczy mojej mamie)

kotek27, kaaasiaczek_, Miriam, Matylda36 lubią tę wiadomość

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Miriam, ja uważam, że będę super zarąb*stą teściową. Mam takt i wyczucie sytuacji :D

Miriam, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mojego M, nigdy nie nastawiałam przeciwko jego mamie. Szacunek jej się należy jak każdej matce :) On sam -NA SZCZĘŚCIE sobie zdaje sprawę, że jej komentarze i złote rady są zbędne :)

82dox1hp47sulw8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fb4d2889afdb1305med.jpg

Pochwale się moim skarbem <3

Co do teściowych to każda jest inna ale każda chce na pewno dobrze, mimo, że są czasem niesamowicie denerwujące sytuacje, komentarze i nietaktowane zachowanie. Trzeba zacisnąć zęby albo grzecznie podziękować za pomoc i odmówić dalszej pomocy. U mnie jest ok. Nie ma nadmiernego wpieprzania się w sprawy moje i M, ale też nie jest tak, że ma to wszystko gdzieś. Jest hmm.. normalnie. A co do M i mojej mamy to mają bardzo dobre relacje czasem to ja się czuje jak ozdoba w salonie, ale cieszę się, że nie ma zgrzytów :)

BiB, Miriam, juicca, Iwo123, kotek27, agata86, Kocur, Perełka, szczessciara, kaaasiaczek_, pillow, Ancia77, Marysia0312, lusia22, agi88, paula22, maja2024, Paulina1986, Lissa, Lalita2710, magdalena, Blondi22 lubią tę wiadomość

• BiB Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale słodziak!

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s cudny Twój synuś!!
    Mój póki co harcuje w brzuchu, i kopie mnie właśnie w żebra :)
    Czas spać, póki jeszcze można :D
    Dobrej nocy!

Miriam lubi tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
‹‹ 1138 1139 1140 1141 1142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ