III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
milola86 wrote:Miriam, laska z Ciebie!!!! Tez nie wiem gdzie zmiescilas te 25 kg?? Ja przytyłam już 19 i chyba już więcej na wagę nie wchodzę.mi poszło w uda i tylek.
Miriam, Perełka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja po KTG zostałam w szpitalu na obserwacji.zapis był nie do końca prawidłowy i chcą powtórzyć. Położna mnie zbadała i mówi ze wszystko jeszcze pozamykane.
-
milola86 wrote:Miriam, laska z Ciebie!!!! Tez nie wiem gdzie zmiescilas te 25 kg?? Ja przytyłam już 19 i chyba już więcej na wagę nie wchodzę.mi poszło w uda i tylek.
dziwne to jest ale mi też tyją uda i dup...kacyc no to wiadoma sprawa pokarm może się gromadzi ale w d...ie co się gromadzi? tłuszcz okropny;/ ale mam już motywację do ćwiczeń po ciąży mam nawet sporo sprzętu więc zrobię sobie siłkę w domu i już! efekty w odchudzaniu już miałam i to z bardzo ładnym wynikiem -30 kg w pół roku ale nie ukrywam dużo ćwiczyłam to było jak uzależnienie ale czułam się rewelacyjne. także dobrze będzie...
no wreszcie oniqa urodziła super gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 18:06
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam nadzieje, że to co tu zamieszczę da Wam choć trochę pocieszenia, bo ja już czuję się lepiej gdy patrze w lustro
.
Ja pod koniec ciąży miałam 25kg na plusie przy wadze startowej 50kg.
Oto moje zdjęcie w 38 tygodniu:
A to zdjęcie 13 dni po cesarskim cięciu:
Perełka, Matylda36, JEDRNA5, Miriam, Effcia28, magdalena, Dorjana, lusia22, kaaasiaczek_, paula22, Blondi22, Iwo123, Makcza, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:
ulalafigura świetna
nic tylko mieć dzidziekotek27, Makcza, pasia27, Mirella, mychowe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matylda wiem co czujesz ja od niedzieli umieram of wczoraj dodatkowo bardzo silny bol brzucha i zeber przy kaszleniu. Bol gardła i uszu
idę rano znów do lekarza i bede błagała zeby mi coś dala bo w poniedziałek nic mi oprócz prenalen nie chciała przepisać. Juz chwilami płacze z bólu bo nie mam siły
i boje się bo od tego strasznego kaszlu mam coraz częściej skurcze
Matylda nie lekceważ tego bólu moze idź od razu do lekarza !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 04:17
-
nick nieaktualny