III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj Kocur byłam na ktg, to pani doktor kazała mi mleko z miodem pić, czosnek na kolację i się rozgrzać. Nie pomogło. Około 4 rano ubrałam się grubo, dodatkowo założyłam szalik i czapkę i wypociłam się ile się dało. Dzisiaj mam wizytę. Zobaczymy.
Tobie też zdrówka życzęMama najcudowniejszych skarbów -
No to trzymam kciuki żeby u ciebie skończyło się szybciutko i bez powikłań
Ja dziś dostałam już antybiotyk, wierzę ze będzie lepiej, choć to Duomox, więc mam całkowity zakaz jedzenia słodyczy muszę brać równocześnie osłonowo Lacibios Femina i osłonowy na jelita, bo podobno on bardzo lubi wywoływaż zakażenia pochwy, a to przy porodzie oczywiście nie wskazane. Także oby szybko pomogło, bo termin się u mnie też zbliża wielkimi krokami.
-
milola86 wrote:Drugi zapis podobny:/ będę jeszcze miała koło 12 no i zobaczymy jutro...
-
http://iv.pl/images/53761828760837609787.jpg
http://iv.pl/images/92630293065105538802.jpg
to ja tez pokaze swoj brzuch
bylo 19kg na plusie teraz jest 10kg mniej
12 dni po porodzieMiriam, juicca, JEDRNA5, lusia22, Makcza, szczessciara, kotek27, pasia27, magdalena lubią tę wiadomość
-
ja pytałam o te zapisy, to wtorkowy też był dziwny, ale pod koniec ( jak potrząsnęła położna brzuchem) to stał się normalny. I tak już drugi raz. Lekarz kazał przyjść dopiero za tydzień ( czyli w kolejny wtorek), a ja się stresuję, czy wszystko jest ok. To przez to, że po terminie jestem. I chciałabym już urodzić. Jakby tu przyspieszyć a nie zaszkodzić? Sprzątanie nic nie daję, seks odpada, bo mój się boi ( no bo powiedziałam mu, że mam rozwarcie), herbatke z liści malin wypiłam już opakowanie, sutki stymuluje, uciskam miejsce na dłoni, chodze po schodach ( mieszkam na 4 piętrze
). Zastanawiałam się nad olejem rycynowym, ale boję się troszkę konsekwencji. Co by tu zrobić? Mój nastrój z godziny na godzinę się pogarsza....i jest mi przykro, że mój organizm tak działa:(
-
mialam taki sam zapis i zostalam w szpitalu z tego powodu ale cale szczescie bo tak to nie wiadomo co by sie stalo
-
U mnie zapisy wczoraj właśnie były takie zawężone,dzis był już lepszy.czekam na usg.zobaczymy co będzie.
Blondi,a tobie wywołali poród przez to ?ja nie mam żadnych skurczy... -
sKURCZE BARDZO NISKO PEREŁKO...
a CZUJESZ JE?
Bo ja nie czułam a miałam...je
Tętno do 180 max powinno być... nie jest bardzo skaczące widziałam u znajomej kiedyś mega skaczące... Jeśli będzie coś nie tak to zostawią cię w szpitalu.
Pillow skoki tętna (i ruchy płodu) zależy od ktg bo każde inaczej zapisuję...pillow lubi tę wiadomość
-
milola86 wrote:U mnie zapisy wczoraj właśnie były takie zawężone,dzis był już lepszy.czekam na usg.zobaczymy co będzie.
Blondi,a tobie wywołali poród przez to ?ja nie mam żadnych skurczy...
ja tez nie mialam skurczy mialam podane oxy w kroplowce i po 4h malutka byla juz ze mna
kotek27 lubi tę wiadomość