III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobiety
Pokaze wam moje kg...z wagi 59 kg/ 174 zrobiło sie 72 :<), no ale nie ma sie co dziwic bez ruchu spalania i szekszu - to i tak dobrze..
oniqa GRATULACJE
reszcie dziewczyn tez zycze szczesliwego rozwiazania..za chwile wiekszosc z WAs bedzie tuliło malenstwa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 12:41
Perełka, Blondi22, Miriam, paula22, pasia27, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
czułam dwa skurcze, ale nie były odnotowane. Teraz poszłam na KTG- zadzwoniłam do mojej położnej środowiskowej i przyjęła mnie od razu. Na szczęście dzisiaj już lepiej wygląda- a skurcze macicy do 100 dochodziły- ale leżałam tak dość nie wygodnie, to może przez to.
Mała rano też śpiąca jakaś i dlatego poszłam na KTG. A jak czytam, że Wy z takim w szpitalu jesteście ( byłyście) a ja w domu siedzę i się stresuje, to musiałam iść i sprawdzić. -
nick nieaktualnyDziewczyny póki możecie pozwólcie sobie na kanapkę z mc donald's, jakieś kurczaczki z kfc, lody czy też czekoladę. Po porodzie można o tym zapomnieć jeśli chce się karmić piersią. Ja szczerze cieszę się, że nie żałowałam sobie podczas zachcianek, wiadomo kilogramy są do zgubienia, ale powoli do przodu i dam radę
I wcale nie jest mi ciężko odmówić sobie czekolady kiedy mam na nią ochotę, nie jest też ciężko odmówić pysznego smażonego obiadku, bo podświadomie wiem, że robię to dla swojego dziecka
Ps. I dziękuje za miłe komentarze co do brzuchaBardzo mi miło i cieszę się, że podniosłam was na duchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 13:21
Perełka, pillow, MariaAntonina, kotek27, paula22, Blondi22, Miriam, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
UUu ale cisza...
Jedrna5 pewnie organizm przygotowuje się do porodu...
Nie rodziłam, niech dziewczyny podpowiedzą)
Ja dwa razy złapałam się na tym, jak zasypiałam łapał mnie skurcz brzucha i zginałam się w pół-ale zero bólu... Taki trik jak się zasypia, ale nigdy tak nie miałam jak zasypiałam, głowa leci czasem jak się twardo zasypia, ręka ale zgięcie w pół dziwna sprawa... ;/JEDRNA5 lubi tę wiadomość
-
od 2 w nocy mam regularne skurcze....ból jak na miesiączkę, ale mocniejszy i do tego bardzo boli kręgosłup.....co 8....potem co 7...a teraz co 6 min. Jadę do szpitala:)
Lula_w, juicca, Kocur, pillow, Kaja, Paulina1986, kaaasiaczek_, haybeauti, kotek27, doris85, Miriam, Iwo123, paula22, Mirella, Makcza, szczessciara, maja2024, magdalena, Lalita2710, Effcia28, Blondi22, mychowe lubią tę wiadomość
-
Perełko to kciukamy za szybki poród
Lula śliczne zdjęcie córci w avatarzefajnie ze do Nas zajrzałaś a my z niecierpliwością czekamy na opis porodu
Lula_w, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
ale super
będzie kolejna mamusia
Mnie całą noc bolał brzuch jak na okres i teraz teżale ja mam jeszcze trochę czasu także raczej "tylko ćwiczenia" , do tego ten straszny ból żeber... nie mogę ich dotknąć - jak kaszlę to ból sięga apogeum, aż mam ochotę płakać. Już sama nie wiem czy to od tego przeziębienia czy od czego właściwie
-
Perełka wrote:od 2 w nocy mam regularne skurcze....ból jak na miesiączkę, ale mocniejszy i do tego bardzo boli kręgosłup.....co 8....potem co 7...a teraz co 6 min. Jadę do szpitala:)
Szczęściarajuż nie długo zobaczysz córcię