X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny same rewelacyjne opowieści z najpiękniejszych chwil:) miola, przypomniałaś mi jak mój Dominik przychodził na świat:) Jednak, ja go nie widziałam, i nie miałam w ramionach, no a reszta to już historia...

Mam nadzieję, że każda z nas będzie miło wspominać tą najcudowniejszą chwilę mimo wielkich bóli w trakcie, albo po cc.

milola86 lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy może kojarzycie co z as 27 luty 2014r ma termin nie wiem czy wy macie jakaś grupę na fb czy jak lutowe mamusie sie komunikowaly jakoś czy nie ;) może ktoś cos wie

• magdalena Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety nie mam pojęcia:( nawet nie wiedziałam że są jakieś grupy na fb;/

dqpri09knl7nzqjn.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miola, ale cudo!!!!!! Jesteś najszczęśliwszą mamą na świecie:) Życzę Wam dużo, dużo sił!

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:
    ja niestety nie mam pojęcia:( nawet nie wiedziałam że są jakieś grupy na fb;/
    Niektóre dziewczyny z miesięcznych wątków zakładały sobie grupy ale nie wszystkie. ;) napewno styczniowe i sierpniowe :)

magdalena lubi tę wiadomość

• Iwo123 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miloa jeszcze raz gratulację, wzruszyłam się czytając Twój opis porodu. Cieszę się że wszystko dobrze się skończyło :-) Córcia sliczna:-)

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milola dołączam sie do gratulujacych przyszłych mam oczywiscie tez ze łzami w oczach po przeczytaniu Twojej historii porodu. Wszystkie dobrego dla nowej rodzinki.

relgh371zv6v421k.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Ja na pewno bede blokować listę, i moje dziecięca będzie marcowe ;))
    Z góry przepraszam w jego imieniu ;))
    Jadę na KTg.
    Odezwę sie pozniej :))

Lalita2710, kaaasiaczek_, magdalena lubią tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milola Twój opis porodu naprawdę tak mnie wzruszył , cała w dreszczach byłam , gratuluję Tego cudu Narodzin ;) Nareszcie Macie Ten Cud Przy sobie ;)

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:14

Iwo123, kaaasiaczek_, juicca, Lalita2710, magdalena, kotek27, Effcia28 lubią tę wiadomość

• pillow Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

• milola86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina aż się zarumieniła od takiej ilości komplementów ;)
    Cała ta sytuacja z porodem przez bardzo mnie zaskoczyła...Mam jakieś dziwne odczucia, których nawet nie potrafię nazwać, do tego karmienie piersią nie do końca dobrze idzie-mam mało pokarmu i widzę nad sobą widmo karmienia mm...to mnie dobija i czuje się jakaś niepełnowartościowa...czuje ze zawodze swoje dziecko...dzis rano poryczalam się przez to, czuje się bezsilna :/ ale nie poddaje się i przystawiam mała, może coś rozbuja w moich piersiach...

Miriam, kaaasiaczek_, juicca, kotek27 lubią tę wiadomość

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana moja przyjaciółka miała cc 6 grudnia miała to samo co ty a teraz pokarmu tyle ze wykarmila by całe stadko maluszkow :) nie poddawaj sie :) bedzie dobrze uszy do góry ;) a dla Niny jesteś najlepsza mama na świecie i wcale jej nie zawodzisz :)

Martynika, kotek27 lubią tę wiadomość

• magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milola absolutnoe sie nie poddawaj. walcz. ja w szpitalu przez tydzien walczylam mialam malo pokarmu maly nie umial zlapac cyca nikt mi nie pomogl. pewnej nocy wziela mi go polozna i dala butle powiedziala o tym potem ale moj leniuch juz nie.chcial cyca bo w butli bylo i fajnie lecialo zrobilam afere ze szok tak naprawde dopiero w domu kupilam kapturki maly umial chwycic to ssal z obu na jedno karmienie ja do tego lecialam laktatorem i pilam conajmniej 4litry wody. teraz mam pokarmu ze chocho wieczorem chwile po karmieniu w 15min sciagam laktatorem recznym 200ml a maly przybiera fajnie ja jestem szczesliwa fakt caly czas duzo pije ok 3litrow bo czuje taka potrzebe maly ssa ile wlezie i odciagam laktatorem bo potrzebuje a w gardle sucho to trzeba sie poic. powodzenia i badz spokojna bo jak ty sie denerwujesz to malutka tez bedzie wuec wyluzuj

Miriam, Effcia28 lubią tę wiadomość

jd7r1di.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milola gratulacje najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miola, nam na SR położna mówiła, że cokolwiek by się działo i tak JESTEŚ NAJLEPSZĄ MAMĄ dla swojego dziecka. Ono nie ma porównania i nawet jeszcze nie wie, że z piersi może lecieć więcej pokarmu! :) WALCZ!

kotek27 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

• natalinka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie przyszłe i obecne już Mamusie! Będzie mi miło jeśli przyjmiecie mnie do swego grona. Termin: 13 maj 2014. Dotychczas tylko Was podczytywałam, ale już dotarło do mnie, że ja też jestem w III trymestrze, więc postanowiłam dołączyć :)
    Świeżo upieczonym Mamusiom gratuluję!
    Milola - popłakałam się czytając Twoje wspomnienia z porodu ;)

juicca, Miriam, kaaasiaczek_, walabia, magdalena, kotek27, mychowe lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje Milola , śliczna Ninka :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziewczyny jutro mam wizytę , poznam wynik GBS :) i muszę jeszcze pogadać z ginem o porodzie ponieważ mam wysokie ciśnienie tętnicze , przeważnie waha się ono od 90 do 120 , czyli bardzo wysoko , przed ciążą też tak miałam , niewiem czy kwalifikuje to do cc

‹‹ 1195 1196 1197 1198 1199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ