III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny same rewelacyjne opowieści z najpiękniejszych chwil:) miola, przypomniałaś mi jak mój Dominik przychodził na świat:) Jednak, ja go nie widziałam, i nie miałam w ramionach, no a reszta to już historia...
Mam nadzieję, że każda z nas będzie miło wspominać tą najcudowniejszą chwilę mimo wielkich bóli w trakcie, albo po cc.
milola86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milola Twój opis porodu naprawdę tak mnie wzruszył , cała w dreszczach byłam , gratuluję Tego cudu Narodzin
Nareszcie Macie Ten Cud Przy sobie
-
Nina aż się zarumieniła od takiej ilości komplementów
Cała ta sytuacja z porodem przez bardzo mnie zaskoczyła...Mam jakieś dziwne odczucia, których nawet nie potrafię nazwać, do tego karmienie piersią nie do końca dobrze idzie-mam mało pokarmu i widzę nad sobą widmo karmienia mm...to mnie dobija i czuje się jakaś niepełnowartościowa...czuje ze zawodze swoje dziecko...dzis rano poryczalam się przez to, czuje się bezsilnaale nie poddaje się i przystawiam mała, może coś rozbuja w moich piersiach...
Miriam, kaaasiaczek_, juicca, kotek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana moja przyjaciółka miała cc 6 grudnia miała to samo co ty a teraz pokarmu tyle ze wykarmila by całe stadko maluszkow
nie poddawaj sie
bedzie dobrze uszy do góry
a dla Niny jesteś najlepsza mama na świecie i wcale jej nie zawodzisz
Martynika, kotek27 lubią tę wiadomość
-
milola absolutnoe sie nie poddawaj. walcz. ja w szpitalu przez tydzien walczylam mialam malo pokarmu maly nie umial zlapac cyca nikt mi nie pomogl. pewnej nocy wziela mi go polozna i dala butle powiedziala o tym potem ale moj leniuch juz nie.chcial cyca bo w butli bylo i fajnie lecialo zrobilam afere ze szok tak naprawde dopiero w domu kupilam kapturki maly umial chwycic to ssal z obu na jedno karmienie ja do tego lecialam laktatorem i pilam conajmniej 4litry wody. teraz mam pokarmu ze chocho wieczorem chwile po karmieniu w 15min sciagam laktatorem recznym 200ml a maly przybiera fajnie ja jestem szczesliwa fakt caly czas duzo pije ok 3litrow bo czuje taka potrzebe maly ssa ile wlezie i odciagam laktatorem bo potrzebuje a w gardle sucho to trzeba sie poic. powodzenia i badz spokojna bo jak ty sie denerwujesz to malutka tez bedzie wuec wyluzuj
Miriam, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
miola, nam na SR położna mówiła, że cokolwiek by się działo i tak JESTEŚ NAJLEPSZĄ MAMĄ dla swojego dziecka. Ono nie ma porównania i nawet jeszcze nie wie, że z piersi może lecieć więcej pokarmu!
WALCZ!
kotek27 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Witajcie przyszłe i obecne już Mamusie! Będzie mi miło jeśli przyjmiecie mnie do swego grona. Termin: 13 maj 2014. Dotychczas tylko Was podczytywałam, ale już dotarło do mnie, że ja też jestem w III trymestrze, więc postanowiłam dołączyć
Świeżo upieczonym Mamusiom gratuluję!
Milola - popłakałam się czytając Twoje wspomnienia z porodujuicca, Miriam, kaaasiaczek_, walabia, magdalena, kotek27, mychowe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dziewczyny jutro mam wizytę , poznam wynik GBS
i muszę jeszcze pogadać z ginem o porodzie ponieważ mam wysokie ciśnienie tętnicze , przeważnie waha się ono od 90 do 120 , czyli bardzo wysoko , przed ciążą też tak miałam , niewiem czy kwalifikuje to do cc