III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypillow wrote:Dzis o godz 17 zostalam mama Dawidka. Moje sloneczko wazy 2700 g. Porod byl bardzo szybki - skurcze rozpoczely sie o 12. Jest cudowny! Zdjecia i opis porodu jak wrocimy do domku
jestem przeszczesliwa
pillow lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:To jednak rodzisz naturalnie
myślałam ze mimo tego ze Dawidek sie przekrecil idziesz na cc
zobaczymy która pierwsza
ale tak jak pisałam ja mam pakt z mała albo przed 20 albo w terminie bo koło 20 teściowa ma urodziny i takiego prezentu nie robimy hehe
a ja mam termin na 5 kwietnia
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla swiezych mamusiek:)
zazdroszcze, ze tulicie maluszki. Wszystkie dolegliwoscie na pewno przejdą
zaciekawilsycie mnie i sprawdzilam u mnie termin na 10-13.04. Urodziny teścia 31.03 , urodziny męża 10.03. Zobaczymy czy dziadek dostanie prezent:)pillow lubi tę wiadomość
-
Miriam tu jeszcze niewiadoma.. jak bede rodzić wszytsko zależy od tego co lekarz powie... raz gada o CC raz ze główkowo się obrócił i może sn chociaż czuję ze znów leży poprzecznie , chodzi mi ze w razie gdyby był obrócony znów główkowo czy bedziemy mogli poszaleć... kurde co chwile jakies zmiany zobaczymy we wtorek co powie.. u mnie w lutym 25 ma ur brat mojej mamy , 26 mama 1marca kuzynka , 8 marca ciocia 29 siostra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez jestem ciekawa jak mała jest ułożoną bo ostatnio czułam czkawke przy zebrach
Zobaczymy 4 marca na wizyciemam nadzieje ze sie nie przekrecila
u mnie jeszcze 7 marca ma siostra moja urodziny a tak to nikt inny
a termin mam na prymi aprylis
wiec jestem ciekawa kiedy sie wykluje
kotek27, juicca lubią tę wiadomość
-
A ja mam urodziny teraz we wtorek 25.02, (taki był też termin porodu, teraz 28.02) proszę Leona by zechciał się urodzić w moje urodziny, ale znając życie wykluję się w marcu
To byłby najpiękniejszy prezent dla mnie na 28 urodzinki achh
)
Lalita2710, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe
Wiadomo jakaś straszna tragedia by to nie była dla Ciebie, ale lepiej jakby wybrała sobie inny dzień)
Ja czkawkę małego czuję bardzo nisko, myślałam że się obniżył ale niedawno co dziś fikał pod żebrami, już nie wiem gdzie jest, rozpycha się na całą długość. -
kotek27 wrote:Teściowa na szczęście ma urodziny w maju, więc prezentu dla niej nie będzie
sasasa
ps. kolejny telefon odebrałam jak tam czy nie rodzę ;/ wkurza mnie to
Urodził się 8 ,dzień przed ur mojej mamy;) Jest indywidualistą)
Piloww Gratulacje moja droga;))Miriam, kotek27, pillow lubią tę wiadomość
-
pillow gratulacje poród ekspresowy, ja mam termin na 23 maja a 14 maja mam urodziny a mąż 4 czerwca cały czas się kłócimy w czyje urodziny mała się urodzi
a najlepiej by było w terminie to byśmy byli pogodzeni ;P
pillow, kotek27, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny z rana
Miriam tak o tym łóżku opowiadałaś,że pół nocy o tym myślałam hehe.
Kiedy wy ubieracie łóżeczko? niechce zostaawić tego mężowi bo nie ma jak same wszystkiego dopilnujemy a poza tym to czysta przyjemnośćkotek27 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Ja tydzien temu ochraniacz zalozylam sam na łóżeczko, pościel czyli kłodra i płaska poduszka są ubrana ale w szafie razem z wyprasowanym przescieradlem. Mamy kota, i Dopiero po szpitalu wyłoże wszystko to lozeczka, to chwila. Baldachimu nie mamy tez ze względu na kotka, by nam pohaczyl... Wiec tego problemu nie mam.
Jakbyśmy nie mieli kota to pewnie wszystko bym już włożyła do lozeczka, myśle ze tydzien przed terminem napewno
-
nick nieaktualny