III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
juicca wrote:Jak przeczytałam wpis Kaasiaczka , z zapytaniem o szczepionki to tez wgłębiam się w temat
mój kuzyn swojego dziecka w ogóle nie zaszczepił , a mały ma już 10 mcy trochę mnie to szokło...też mi się nie spieszyło bo pytałam się ciotki położnej, ona dopytywała się lekarzy w szpitalu i wyszło na to, że lepiej szczepić jak dziecko jest trochę starsze niż 6-8 tygodni
Poza tym Mały jest wcześniakiem to inne podejście.
-
haybeauti wrote:dziewczyny szukam pocieszenia. Miałam dziś wizyte u dr. Wszystko oki tylko szyjka zrobiła się miękka ale się nie skraca! jak to lekarz powiedział może taki mój urok a może coś zaczyna się dziać. wiem ze to nie koniec świata ale tak jakoś smutno mi się zrobiło. Jakiś lęk mnie dopadł.może przed poprzednią sytuacje sama nie wiem a może to te
Prosze pocieszcie mnie
jedz jajkadziecko wtedy nabiera wagi
mój wcześniaczek urodził się z wagą 3200 i sądzę, że to przez jaja, gdzieś wyczytałam, zastosowałam i rzeczywiście nabrał wagi
zresztą teraz też ma słuszną wagę: 6300 i 64 cm a urodził się malutki 52 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 21:29
pillow, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
a w którym tyg ciazy urodził się Aruś?
pamiętam że wcześniej urodziłaś , tylko nie pamiętam dokładnie w którym tygWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 21:35
-
to Aruś nabrał wagi do 36 tyg ciąży;) 3200 fajna waga
ja jestem z 35 tygodnia i ważyłam 2100
a to miałaś skończone 36 tyg ? sorki ze tak dopytuję hehe , ja mam skonczone 36 tyg i leci 37 -
wisnia11 wrote:Witam drogie kolezanki. Dzisiaj 24 lutego przyszedl na swiat moj syn darek. O 18.15 juz byl z nami. Maz nie zemdlal,pepowine przecial. Wazy 2640g, 10pkt apgar, i mierzy 50cm. Wiecej info jak wroce do domu
wieści od wisni11Lalita2710, magdalena, kotek27, natalinka, pillow, Effcia28, ;oniqa, Miriam, Perełka lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Haybeauti - a lekarz nie zalecił Ci leżenia? Ja miałam miękką szyjkę na samym początku w 9 tc, więc lekarz położył mnie w szpitalu, dostała luteinę, nospę i magnez, a później kazano mi leżeć w domu.
-
Gratulacje dla Wiśni!!!
Nie wiedziałam, ze od witamin dzieci tyja, ja lykam dzień w dzień. Waga mojego malucha z przed trzech dni to 3100, ale to tylko z USG...
Pillow i inne dziewczyny co już rodziły, czy przed skurczami odpadł wam ten cały czop sluzowy? Badz tez jakaś wydzielina sie zwiększyła? U mnie cisza, ale wolałabym wiedzieć...
Dobrej nocy)