III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kliknij na suwaczek którejkolwiek z nas, pojawi się strona internetowa na której wybierasz rodzaj suwaczka, wpisujesz dane itd. Po skończeniu pojawi się adres, który musisz skopiować i wkleić w oknie: Ustawienia, Społeczność, Twój podpis na forum.
Powodzeniaolala81 lubi tę wiadomość
-
Często was tu podczytuje dziewczyny
U mnie już niewiele zostało i każda wasza informacja jest cenna
Mam pytanie odnośnie CRP, zawsze miałam kolo 3.
Wczoraj odebrałam badania, które wykazały 9,98.
Strasznie się przestraszyłam.
Miałyście może tak podwyższone CRP?
Wiem, że może to oznaczać stan zapalny w organizmie... -
A kiedy masz wizytę u lekarza? myślę, że powinnaś jak najszybciej sie do niego wybrać bo prawdopodobnie trzeba powtórzyć badanie, czy nie ma dalszego wzrostu. Na razie postaraj się nie denerwować może to jakaś drobna infekcja, głowa do góry:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 14:25
-
nick nieaktualny
Posiew w kierunku GBS (paciorkowca B-hemolizującego grupy24/02/2014
Rodzaj materiału: wymaz z pochwy i odbytu
Wynik badania: Z badanego materiału nie wyhodowano paciorkowców beta-hemolizujących z grupy B - Streptococcus agalactiae.
Data ukończenia badań: 26-02-2014
Uf jestem już spokojniejszaze szczęścia jadę na kebaba z falafelem
magdalena, haybeauti, Marysia0312, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Ja mam podwyższone CRP , 8,60 wczoraj byłam u lekarza i nie niepokojącego nie stwierdził...
Jedynie co powiedział na ten temat że w ciąży CRP zazwyczaj jest troche wyzsze niż normalnie -
Miriam wrote:Posiew w kierunku GBS (paciorkowca B-hemolizującego grupy
24/02/2014
Rodzaj materiału: wymaz z pochwy i odbytu
Wynik badania: Z badanego materiału nie wyhodowano paciorkowców beta-hemolizujących z grupy B - Streptococcus agalactiae.
Data ukończenia badań: 26-02-2014
Uf jestem już spokojniejszaze szczęścia jadę na kebaba z falafelem
super wieści smacznego -
ewelina będziemy trzymać
dziewczyny ja ból krocza mam od tygodniaa dziś nawet byłam u lekarza bo wczoraj się cholernie wystraszyłam tak mi się spiął brzuch i taki dziwny ból odczułam, że aż mi się gorąco zrobiło byłam w galerii więc nie wiele myśląc ruszyłam do domu leżakować, wzięłam no-spę ale dziś postanowiłam to sprawdzić u lekarza no i jest wszystko ok! szyjka zamknięta nie skrócona:)
a ból krocza może być spowodowany rozejściem się spojenia łonowego wszystko przygotowuje się do porodu tym bardziej, że u mnie mały ułożony jest główkowo.
ufff tak się bałam wczoraj panika na maksa -
juicca wrote:tez mam częste kłucia , jakby ktos szpilką mnie tam dziabnął ;P to pewnie uciskanie maluszka na jakieś nerwy...
Mi ostatnio mój Misio majstrował przy kręgosłupie:) A tatuś stwierdził, że synuś postanowił naprawić mamie kręgosłup i na pewno będzie lekarzem.magdalena, Miriam, Bea_tina, juicca lubią tę wiadomość
-
magdalena wrote:ewelina będziemy trzymać
dziewczyny ja ból krocza mam od tygodniaa dziś nawet byłam u lekarza bo wczoraj się cholernie wystraszyłam tak mi się spiął brzuch i taki dziwny ból odczułam, że aż mi się gorąco zrobiło byłam w galerii więc nie wiele myśląc ruszyłam do domu leżakować, wzięłam no-spę ale dziś postanowiłam to sprawdzić u lekarza no i jest wszystko ok! szyjka zamknięta nie skrócona:)
a ból krocza może być spowodowany rozejściem się spojenia łonowego wszystko przygotowuje się do porodu tym bardziej, że u mnie mały ułożony jest główkowo.
ufff tak się bałam wczoraj panika na maksamagdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haybeauti wrote:Magdalena każda z nas cię dokładnie rozumie. ja też jak tylko coś mnie za boli to odrazu panika w oczach. Ale podobno tak mają mamusie, że martwią się o swoje dzieciątka
to dobrze, że tak piszesz:) bo już myślałam, że panikara jestem;)