III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Olala skurcze B-H są normalne i nie trzeba nic robić jeśli ciaza jest bezproblemowa. Niektore z,nas jednak maja zagrożenie przedwczesnym porodem z różnych względów, albo przykre doświadczenia i wtedy trochę jesteśmy przewrażliwione.
Miriam, olala81, haybeauti lubią tę wiadomość
-
Rozumiem, ja też jestem "po przejściach" i właściwie do grudnia byłam kłębkiem nerwów a po 20 tyg jakoś mi się wszystko pozmieniało, przestawiłam w sobie chyba jakiś przełącznik bo wcześniej prawie nic jeśc nie mogłam i mały nie rósł tak jak powinien, no więc pozmieniało mi się coś i jestem oazą spokoju a mały nadgonił wszystkie wymiary i wagę
Natalia lubi tę wiadomość
-
Ja jak byłam w ciąży 3 lata temu to tak nie panikowałam nie wsłuchiwałam się tak w każdy sygnał mojego ciała a teraz po poronieniu to też dostaje kota ciągle coś mi jest coś mnie ciągle boli i już od dawna mam shize na objawy porodu mój M mówi że naprawdę jak zacznę rodzić to dopiero zacznę panikować także nie jesteście same
Natalia lubi tę wiadomość
-
magdalena wrote:Blondi mam wrażenie, że mała podobna do Ciebie
słodka!
Kotek wszystkiego najlepszego ale masz ważny dzień
Oj Bea_tina ale się umęczysz
ogolenie bardzo podobna jest do Kubusia (brata)magdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolala skoro Twoj lekarz nie widzi nic groxnego to widocznie nie ma skurczy przedwczesnych, ktore roznia sie od zwyklego spinania brzucha...poza tym widocznie nic innego Ci nie dolega
lekarze dla picu leze nie kaza, a tym bardziej brac lekow na poddtrzymanie... -
Dla mnie czop wyglądał jak sylikon do okien
i taka konsystencja i rozciągliwość
Tu macie przykłady z google czopów (sory że nie są estetyczne)
zabarwiony krwią :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 09:33
Miriam, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej,
co do czopa to Marysia (i inne dziewczyny) nie stresuj się.
Ja też miałam coś takiego najpierw w połowie ciąży troszkę i w jakimś 38 tyg znowu sporo i to wcale nie znaczy że zaczyna się poród.
Jestem już w 40 tyg i jak na razie nic.
Z resztą Marysia jak jesteś już w 38 to masz teoretycznie donoszoną ciążę więc jak zaczniesz rodzić to tylko się cieszyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny