III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Matylda36 wrote:Ale ten czas leci. Moja księżniczka ma już 2 tygodnie, a ja mam wrażenie, że wczoraj jechałam do szpitala by ją urodzić
W ciąży strasznie czas mi się dłużył, a teraz mam go za mało
Oj leci leci, ja Cię dobrze pamiętam z pierwszych tygodni ciążybo podobny termin porodu miałyśmy.
Ale ja jeszcze podwójnieMatylda36 lubi tę wiadomość
-
Nusiaa wrote:Wszystko bedzie dobrze , Maluszek napewno szybko przybierze na wadze tak jak mowia dziewczyny
powodzenia ! :* i oczywiscie Gratuluje
Co do taty ktory napisal na forum w imieniu zony jestem mile zaskoczona ! Jako pierwszy to uczynil wiec moze byc z siebie dumny ;p oby szczesliwych tatusiow pisalo tu wiecej z takimi wiesciamiPierwszy był chyba "małż" Welurki o ile dobrze pamiętam
W każdym razie i tak pięknie z jego strony i odważnie, że zajrzał na babskie forum dać znać że razem z Iwo zostali rodzicami)
Natalia będzie dobrze !!! Jesteśmy z Tobą i z mmalutką sercem, dawaj znać jak tak sytuacja.
Matylda mam to samo, dopiero pojechałam na IP a już mam prawie 3 tygodniowego syna przy sobieCo dziwniejsze, mój termin porodu jeszcze nie nadszedł i dziwnie się z tym czuję, na zasadzie, co by było gdyby
na szczęście jest jak jest a mój mały już 3,5 kg waży !!!
Genialnie, po spadku jaki zaliczył ( z 3,200 do 2800) jestem przeszczęśliwa
magdalena, Miriam, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Ale ten czas leci. Moja księżniczka ma już 2 tygodnie, a ja mam wrażenie, że wczoraj jechałam do szpitala by ją urodzić
W ciąży strasznie czas mi się dłużył, a teraz mam go za mało
Nie mogę uwierzyć ,że dziś mija 2 tygodnie
A Tobie gratuluję bo chyba przeoczyłam i nie pogratulowałamMatylda36 lubi tę wiadomość
-
Natalia wrote:Hej dziewczyny. Nie dane mi bylo dotrzeć nawet blisko podium listy.
okazali sie, z skurcze które mnie martwily sie nasilily, krążek spadl i wody odeszly w nocy.
O godz 02.05 nasza kruszynka sie urodzila przez CC. 1890gr/48cm.
bylo bardzo ciężko -opisze jak trochę dojdę do siebie.
trzymajcie sie dziewczyny. -
Natalia wrote:Hej dziewczyny. Nie dane mi bylo dotrzeć nawet blisko podium listy.
okazali sie, z skurcze które mnie martwily sie nasilily, krążek spadl i wody odeszly w nocy.
trzymajcie sie dziewczyny.
Natalia, co za wieści! Rozumiem, że z maleńką wszystko ok? Czekamy z niecierpliwością na więcej informacji. Trzymajcie się! -
trzymajcie sie dziewczyny.
Natalia, moje gratulacje!! Życzę wszystkiego dobrego i zdrówka. -
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie tak czas szybko leci, że jak patrzę na Wasze suwaki to nadziwić się nie mogę. Niedawno Miriam zaczynała 30 tydzień :o Każda zazdrościła następnej rozpakowanym, że TO JUŻ. A teraz same są już mamusiami.
!!
Miriam i będzie Lily czy Zoja? -
nick nieaktualny
-
wiecie trochę się przeraziłam Natalią. byłyśy w tym samym tygodni ciąży. A w nocy akurat śniło mi się, że nie mogłam urodzić naturalnie i musieli zrobić mi cc. A dotego jeszcze ta szyjka miękka! pus hormony ciążowe
plus leżenie. domyślacie się co to wszystko daje. warjuje.
Zastanawiam się czy nie pójść wcześniej na wizytę.
hehe WCZORAJ CZY PRZEDWCZORAJ kopałam Miriam w tyłek a dziś mi by się przydał kopniak i plaskacz w polik tak na zaś -
nick nieaktualnyhaybeauti hyhym zaraz dostaniesz ! o proszę
a to na zaś
a ja właśnie wróciłam z pogawędki u znajomej która pomagała mi się pogodzić ze stratą mojego Aniołka dużo mi pomogła ekstra babka ! sama jest mamą trójki wspaniałych dzieciakóww tym dwojaczków urodzonych w 30 tyg które ważyły 1200g drugi 1050g mają teraz 4 lata i są wspaniali do tego ma jeszcze rok młodszą córkę urodzoną albo 36 albo 37 tyg SN półtora roku po CC szok ! dała mi dużo pozytywnej energii oraz dwa filmy do obejrzenia o porodzie
będę oglądać z czarkiem
i pełna optymizmu powróciłam do domu biorę się za gotowanie wegetariańskiego ratatuja które uwielbiam
a i oczywiście CC wybiła mi z głowy
wiec znów rodzę naturalnie
Lalita2710, haybeauti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny