X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwo123 wrote:
    Witajcie dziewczyny:)

Piszę w imieniu swojej małżonki,dzisiaj o 15:40 przyszedł na świat Nasz ukochany synek Bartuś:)3160,54cm:)

Jakiś czas temu wróciłem do domku,i dochodzę do siebie po całym dniu wrażeń.
    Moja żona była cudowna i dzielna.Sporo się nacierpiała,rodziła bez znieczulenia.Cały czas byłem przy niej,starając się jakoś ją wesprzeć i pomóc.
    Więcej napisze Wam Iwonka,jak wrócą do domku:)

Pozdrawiam

gratulujemy tatusiu dzielnej żony no i dzieciątka :)

dziewczyny chyba pierwszy tatuś się udzielił co? super!

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariaantonina ja bym wolała inny dzień niż swoje urodziny:) nie chciałam też brać slubu w dzień moich urodzin a była taka możliwość.
    bardziej wybrałabym datę rocznicy bo to taka "wasza" data jak i dzieciątko was połączyło na zawsze.
    ale to oczywiście moje zdanie zrobisz uważasz:)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulujemy ;) zdrówka dla mamusi i synusia :)

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Kocur Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewuszki:)
    Milcze, bo jestem potwornie zalatana z moim szkrabem. Nie dlatego,ze daje mi popalic a po prostu mielismy sporo problemów zdrowotnych. Niby urodzil sie w równo 37 tc jednak było to odrobine za wczesnie. W kazdym razie jest juz naprawde dobrze :) Mam nadziee ze dzisiejsza i jutrzejsza wizytta skonczymy nasz maraton po lekarzach :)

CC się nie przejmujcie ja 4 dni po cięciu jeździłam z małym autem ;p bo musiałam , ale tez dawałam juz rade :) tydzień po już w ogóle śmigaliśmy razem wszędzie, a dziś 2,5 tyg. później już zapomniałam co to ból ;p Przy dziecku nie ma się czasu na takie "błachostki" ;) hehe

Miriam, magdalena, Effcia28, Blondi22, Lissa lubią tę wiadomość

2014- synek cc 36 tc
    2016- adopcja córeczki
    2019- poronienie zatrzymane 10 tc 💔
    2020- ciąża w bliźnie po cc 8/9tc 💔
    2024- córeczka cc 36 tc
    202406105056.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwo gratuluję ....

witam się pyta z rana wyśle wyśle:-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak pisanie z tel wrrrr :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa i kupiliśmy wózek wczoraj dotarł i kurier kawał chama !!!! jak go poprosiłam , aby przesunął pudło do środka do domu to mi wypalił , że ma kręgosłup jeden , a ja mu , że ja mam ciążę też tylko jedną i , że to pudło ma 30kg więc nie moge , a ten dalej swoje że mąż wiedział , ze wózek dzis będzie uuuuuuu tym tekstem krew jasnista mnje zalała i mu powiedzialam , że mąż w pracy na ten wózek zarabia i dodałam , że jak schudnie 40kg i zmieni pracę to kręgosłup mu nie bedzie przeszkadzał!!!!!! Co za ludzie ja sama w domu , a ten debil taki nie miły co za chłop!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja było mu powiedzieć , że trzeba było się uczyć to by teraz jako dyrektor siedział za biurkiem a nie paczki roznosił.

ALE NIE TYLKO TAKIE CHAMY SĄ NA ŚWIECIE ;)

ja jak wracałam z mężem od lekarza to trafiliśmy na korki i mój błąd, że się nie wysiusiałam bo w pewnym momrncie pęcherzyk dał znać. Zanim dojechaliśmy na stację to już mocz miałam w gałkach ocznych. Wejście do wc było w osobnym wejściu ale osoby sprzedające na stacji widzą kto wchodzi a kto wychodzi bo drzwi są przeszklone. Więc ja biegne kaczym sprintem po kluczuk i ku mojemu zaskoczeniu Pani ekspedientka biegnie z kluczykiem do mnie.
    Jak oddawałam kluczyk to jej bardzo podziękowałam i dodałam, że mało jest takich życzliwych ludzi. Chyba zrobiło jej się miło bo troszkę się zaczerwieniła :)

Miriam, MoniaT, Bea_tina, Kaja, Lalita2710, szczessciara lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s rozpakowana jest MilOla Iwo123 Kotek27 25 pojechała na porodówkę pewnie już tuli Leona :) Anna84, alutka, wiśnia11, JEDRNA 5, Mikusia2, Effcia28, pilow Matylda36 Kocur jeżeli kogoś ominełam to przepraszam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 08:42

aiwlys, Effcia28, Lalita2710, pillow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    a ten dalej swoje że mąż wiedział , ze wózek dzis będzie uuuuuuu tym tekstem krew jasnista mnje zalała i mu powiedzialam , że mąż w pracy na ten wózek zarabia i dodałam , że jak schudnie 40kg i zmieni pracę to kręgosłup mu nie bedzie przeszkadzał!!!!!! Co za ludzie ja sama w domu , a ten debil taki nie miły co za chłop!!!!!!

mi jak by walną takim tekstem to powoedziała bym żewy do męża do pracy zawiózł jak mu nie pasuje przeniec kawałek bo odmawiam przyjecia ciekawe czy by mu było to na ręke co za człowiek :/ u mnie naszczeście jeździ bardzo fajny kurier :) i przystojny do tego hehe :D

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten czas leci. Moja księżniczka ma już 2 tygodnie, a ja mam wrażenie, że wczoraj jechałam do szpitala by ją urodzić :-)

W ciąży strasznie czas mi się dłużył, a teraz mam go za mało :-D

Miriam, Kocur, Effcia28, doris85, juicca, Lalita2710, szczessciara lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ale zazdroszczę Matylda :)

Matylda36 lubi tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, za parę chwil Ty też będziesz cieszyć się swoją córeczką :-) Mocno Wam kibicuję, żeby wszystko poszło gładko ;-)

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuje ;) :P mam nadzieje że tak będzie bo zaczynam "Srać po gaciach" do tej pory byłam taka odważna a teraz trzęsę się ze strachu jak galareta

Matylda36 lubi tę wiadomość

• Natalia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Nie dane mi bylo dotrzeć nawet blisko podium listy.
    okazali sie, z skurcze które mnie martwily sie nasilily, krążek spadl i wody odeszly w nocy.
    O godz 02.05 nasza kruszynka sie urodzila przez CC. 1890gr/48cm.
    bylo bardzo ciężko -opisze jak trochę dojdę do siebie.
    trzymajcie sie dziewczyny.

vikus001, MoniaT, Nusiaa, haybeauti, magdalena, Makcza, aphrodita, Kaja, kaaasiaczek_, juicca, Marysia0312, Lalita2710, MariaAntonina, pillow, Matylda36, Blondi22, szczessciara, Perełka, ;oniqa lubią tę wiadomość

relgh371zv6v421k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia wrote:
    okazali sie, z skurcze które mnie martwily sie nasilily, krążek spadl i wody odeszly w nocy.
    Kochana gratuluje niech emilka szybko przybiera na wadze trzymam kciuki :)

• Elle Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia - gratulacje, trzymam kciuki, żebyście obie wracały jak najszybciej do sił. Buziaki dla Twojej kruszynki.

iv09mg7y9aya90me.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymaj się, Emilka niech jak najszybciej nabiera ciałka i dochodzi do siebie no i Ty też. Trzymam kciuki za Was.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Nusiaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko bedzie dobrze , Maluszek napewno szybko przybierze na wadze tak jak mowia dziewczyny :) powodzenia ! :* i oczywiscie Gratuluje

Co do taty ktory napisal na forum w imieniu zony jestem mile zaskoczona ! Jako pierwszy to uczynil wiec moze byc z siebie dumny ;p oby szczesliwych tatusiow pisalo tu wiecej z takimi wiesciami :)

cab360a44b.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia wrote:
    Natalia trzymam kciuki za twoje maleństwo :) niech rośnie zdrowo i szybko.
    Dawaj znać jak malutka się czuje :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
‹‹ 1205 1206 1207 1208 1209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ