III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwo123 wrote:Witajcie dziewczyny:)
Piszę w imieniu swojej małżonki,dzisiaj o 15:40 przyszedł na świat Nasz ukochany synek Bartuś:)3160,54cm:)
Jakiś czas temu wróciłem do domku,i dochodzę do siebie po całym dniu wrażeń.
Moja żona była cudowna i dzielna.Sporo się nacierpiała,rodziła bez znieczulenia.Cały czas byłem przy niej,starając się jakoś ją wesprzeć i pomóc.
Więcej napisze Wam Iwonka,jak wrócą do domku:)
Pozdrawiam
gratulujemy tatusiu dzielnej żony no i dzieciątka
dziewczyny chyba pierwszy tatuś się udzielił co? super!
-
mariaantonina ja bym wolała inny dzień niż swoje urodziny:) nie chciałam też brać slubu w dzień moich urodzin a była taka możliwość.
bardziej wybrałabym datę rocznicy bo to taka "wasza" data jak i dzieciątko was połączyło na zawsze.
ale to oczywiście moje zdanie zrobisz uważasz:) -
witajcie dziewuszki:)
Milcze, bo jestem potwornie zalatana z moim szkrabem. Nie dlatego,ze daje mi popalic a po prostu mielismy sporo problemów zdrowotnych. Niby urodzil sie w równo 37 tc jednak było to odrobine za wczesnie. W kazdym razie jest juz naprawde dobrzeMam nadziee ze dzisiejsza i jutrzejsza wizytta skonczymy nasz maraton po lekarzach
CC się nie przejmujcie ja 4 dni po cięciu jeździłam z małym autem ;p bo musiałam , ale tez dawałam juz radetydzień po już w ogóle śmigaliśmy razem wszędzie, a dziś 2,5 tyg. później już zapomniałam co to ból ;p Przy dziecku nie ma się czasu na takie "błachostki"
hehe
Miriam, magdalena, Effcia28, Blondi22, Lissa lubią tę wiadomość
-
aaaa i kupiliśmy wózek wczoraj dotarł i kurier kawał chama !!!! jak go poprosiłam , aby przesunął pudło do środka do domu to mi wypalił , że ma kręgosłup jeden , a ja mu , że ja mam ciążę też tylko jedną i , że to pudło ma 30kg więc nie moge , a ten dalej swoje że mąż wiedział , ze wózek dzis będzie uuuuuuu tym tekstem krew jasnista mnje zalała i mu powiedzialam , że mąż w pracy na ten wózek zarabia i dodałam , że jak schudnie 40kg i zmieni pracę to kręgosłup mu nie bedzie przeszkadzał!!!!!! Co za ludzie ja sama w domu , a ten debil taki nie miły co za chłop!!!!!!
-
Kaja było mu powiedzieć , że trzeba było się uczyć to by teraz jako dyrektor siedział za biurkiem a nie paczki roznosił.
ALE NIE TYLKO TAKIE CHAMY SĄ NA ŚWIECIE
ja jak wracałam z mężem od lekarza to trafiliśmy na korki i mój błąd, że się nie wysiusiałam bo w pewnym momrncie pęcherzyk dał znać. Zanim dojechaliśmy na stację to już mocz miałam w gałkach ocznych. Wejście do wc było w osobnym wejściu ale osoby sprzedające na stacji widzą kto wchodzi a kto wychodzi bo drzwi są przeszklone. Więc ja biegne kaczym sprintem po kluczuk i ku mojemu zaskoczeniu Pani ekspedientka biegnie z kluczykiem do mnie.
Jak oddawałam kluczyk to jej bardzo podziękowałam i dodałam, że mało jest takich życzliwych ludzi. Chyba zrobiło jej się miło bo troszkę się zaczerwieniłaMiriam, MoniaT, Bea_tina, Kaja, Lalita2710, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySla.s rozpakowana jest MilOla Iwo123 Kotek27 25 pojechała na porodówkę pewnie już tuli Leona
Anna84, alutka, wiśnia11, JEDRNA 5, Mikusia2, Effcia28, pilow Matylda36 Kocur jeżeli kogoś ominełam to przepraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 08:42
aiwlys, Effcia28, Lalita2710, pillow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:a ten dalej swoje że mąż wiedział , ze wózek dzis będzie uuuuuuu tym tekstem krew jasnista mnje zalała i mu powiedzialam , że mąż w pracy na ten wózek zarabia i dodałam , że jak schudnie 40kg i zmieni pracę to kręgosłup mu nie bedzie przeszkadzał!!!!!! Co za ludzie ja sama w domu , a ten debil taki nie miły co za chłop!!!!!!
mi jak by walną takim tekstem to powoedziała bym żewy do męża do pracy zawiózł jak mu nie pasuje przeniec kawałek bo odmawiam przyjecia ciekawe czy by mu było to na ręke co za człowieku mnie naszczeście jeździ bardzo fajny kurier
i przystojny do tego hehe
-
Ale ten czas leci. Moja księżniczka ma już 2 tygodnie, a ja mam wrażenie, że wczoraj jechałam do szpitala by ją urodzić
W ciąży strasznie czas mi się dłużył, a teraz mam go za małoMiriam, Kocur, Effcia28, doris85, juicca, Lalita2710, szczessciara lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Nie dane mi bylo dotrzeć nawet blisko podium listy.
okazali sie, z skurcze które mnie martwily sie nasilily, krążek spadl i wody odeszly w nocy.
O godz 02.05 nasza kruszynka sie urodzila przez CC. 1890gr/48cm.
bylo bardzo ciężko -opisze jak trochę dojdę do siebie.
trzymajcie sie dziewczyny.vikus001, MoniaT, Nusiaa, haybeauti, magdalena, Makcza, aphrodita, Kaja, kaaasiaczek_, juicca, Marysia0312, Lalita2710, MariaAntonina, pillow, Matylda36, Blondi22, szczessciara, Perełka, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia wrote:Hej dziewczyny. Nie dane mi bylo dotrzeć nawet blisko podium listy.
okazali sie, z skurcze które mnie martwily sie nasilily, krążek spadl i wody odeszly w nocy.
trzymajcie sie dziewczyny. -
Wszystko bedzie dobrze , Maluszek napewno szybko przybierze na wadze tak jak mowia dziewczyny
powodzenia ! :* i oczywiscie Gratuluje
Co do taty ktory napisal na forum w imieniu zony jestem mile zaskoczona ! Jako pierwszy to uczynil wiec moze byc z siebie dumny ;p oby szczesliwych tatusiow pisalo tu wiecej z takimi wiesciami -
Natalia wrote:Hej dziewczyny. Nie dane mi bylo dotrzeć nawet blisko podium listy.
trzymajcie sie dziewczyny.niech rośnie zdrowo i szybko.
Dawaj znać jak malutka się czuje