X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy to orgasmic-birth a drugi the Business of being born :)

haybeauti lubi tę wiadomość

• walabia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    wiecie trochę się przeraziłam Natalią. byłyśy w tym samym tygodni ciąży. A w nocy akurat śniło mi się, że nie mogłam urodzić naturalnie i musieli zrobić mi cc. A dotego jeszcze ta szyjka miękka! pus hormony ciążowe :) plus leżenie. domyślacie się co to wszystko daje. warjuje.
    Zastanawiam się czy nie pójść wcześniej na wizytę.
    hehe WCZORAJ CZY PRZEDWCZORAJ kopałam Miriam w tyłek a dziś mi by się przydał kopniak i plaskacz w polik tak na zaś

Naprawdę nie ma się co przerażać Natalią! Jej dzieciątko na pewno jest pod bardzo dobrą opieką! Miękka szyjka nie zawsze oznacza wcześniejszy poród! Moja przyjaciółka przenosiła ciążę ok.10 dni a od 8 miesiąca miała miękką szyjkę i lekarze kazali jej uważać.

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • walabia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    wiecie trochę się przeraziłam Natalią. byłyśy w tym samym tygodni ciąży. A w nocy akurat śniło mi się, że nie mogłam urodzić naturalnie i musieli zrobić mi cc. A dotego jeszcze ta szyjka miękka! pus hormony ciążowe :) plus leżenie. domyślacie się co to wszystko daje. warjuje.
    hehe WCZORAJ CZY PRZEDWCZORAJ kopałam Miriam w tyłek a dziś mi by się przydał kopniak i plaskacz w polik tak na zaś

Naprawdę nie ma się co przerażać Natalią! Jej dzieciątko na pewno jest pod bardzo dobrą opieką! Miękka szyjka nie zawsze oznacza wcześniejszy poród! Moja przyjaciółka przenosiła ciążę ok.10 dni a od 8 miesiąca miała miękką szyjkę i lekarze kazali jej uważać.

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?!?!?!?!? Co to ma znaczyć!?!? Przepraszam dziewczyny, komputer zwariował!

ot1z8e0.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Pierwszy to orgasmic-birth a drugi the Business of being born :)
    spróbuje ściągnąć

Miriam lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k Gratuluje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:15

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    trzymam mocno kciuki za Natalię i jej dzieciątko. może to trochę nie tak napisałam, raczej chodziło mi o to, że poród może zacząć w każdej chwili.

mam też taką nadzieje, że wszystko będzie oki.
    Dziewuchy nie zwracajcie na mnie uwagi. dziś tylko jęczę, marudze i narzekam. GDYBYM MIESZKAŁA W SPARCIE TO JUŻ DAWNO BY MNIE ZE SKAŁY ZEPCHNELI

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    spróbuje ściągnąć
    tylko ten drugi znalazłam

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno warto obejrzeć obydwa :) ale dobry i jeden ;)

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obejrze chyba jutro bo dziś to mam nie najlepszy humor

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten drugi jest na you tube tyle że po angielsku

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia wrote:
    Hej dziewczyny. Nie dane mi bylo dotrzeć nawet blisko podium listy.
    okazali sie, z skurcze które mnie martwily sie nasilily, krążek spadl i wody odeszly w nocy.
    O godz 02.05 nasza kruszynka sie urodzila przez CC. 1890gr/48cm.
    bylo bardzo ciężko -opisze jak trochę dojdę do siebie.
    trzymajcie sie dziewczyny.

Natalia gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was, niech malutka zdrowo rośnie i przybiera na wadze, a Ty wracaj jak najszybciej do sił.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    ten drugi jest na you tube tyle że po angielsku
    Ja tez mam go po angielsku bez tłumaczenia

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s twoj Mikolaj wazy tyle samo co moja Iza ;) tylko dłuzszy o 2cm jest ;)
    a zdjecia słodkie

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia wrote:
    Hej dziewczyny. Nie dane mi bylo dotrzeć nawet blisko podium listy.
    okazali sie, z skurcze które mnie martwily sie nasilily, krążek spadl i wody odeszly w nocy.
    O godz 02.05 nasza kruszynka sie urodzila przez CC. 1890gr/48cm.
    bylo bardzo ciężko -opisze jak trochę dojdę do siebie.
    trzymajcie sie dziewczyny.
    Gratulacje duzo zdrówka i niech córeczka szybko rosnie ;***

a.png
    a.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:15

Bea_tina, walabia, agata86, Lalita2710, Miriam, Tusia84, evas, magdalena, Paulina1986, Kaja, Matylda36, ;oniqa, MoniaT, Niesmiala lubią tę wiadomość

• walabia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillow, byłaś naprawdę bardzo dzielna!!!!!!

pillow lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

‹‹ 1207 1208 1209 1210 1211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ