III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Pillow super - gratulacje.
Kurcze starsza córka (4lata) mi się rozchorowała. Wyobraźcie sobie że nie chorowała w ogóle przez (2 ostatnie sezony chorobowe była zdrowa jak rybka) i kurcze teraz - jak ja za chwilkę urodzę.
Tak myślałam że będzie fajnie jak odwiedzi nas w szpitalu - fajnie i dla niej bo już bardzo czeka na brata i dla nas wszystkich. Czytałam jej książeczkę o narodzinach i tam właśnie były odwiedziny i się dopytuje.
No i klops - a najgorsze że jak choroba potrzyma ją dłużej to będę ją chyba musiała wysłać do dziadkówa szkoda bo te pierwsze chwile są niesamowite.
Jutro idę już na ktg - bo termin porodu właśnie minął.
Ale coś mi się wydaje że jutro lub w weenkend synek będzie na świecie.
Bo zaczyna mnie boleć miednica z tyłu i dokładnie bóle menstruacyjne - choć delikatne.
A wiecie że ja z poprzedniego porodu w ogóle nie pamiętam żadnego bólu - to niesamowite jak się zapomina.pillow lubi tę wiadomość
-
As może córci się poprawi, u nas w szpitalu odwiedzać mogą jedynie dzieciaczki powyżej 12rz i wiem, że dużo szpitali ma takie obostrzenia wobec odwiedzających dzieci. Jeżeli mała pojedzie do dziadków to moze warto kupic jej jakis drobiazg od malucha to też czesto pozytywnie wpływa na przyjęcie malucha.
-
Pillow a ja się aż poryczałam tak to świetnie napisałaś ! Bardzo Ci gratuluję i życzę samych pięknych chwil ze swoją pociechą .
Ja jeszcze mam marzec i może połowę kwietnia już się nie mogę doczekać aż zobaczę moją córeczkę całą i zdrowąpillow, Niecierpliwa87, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam!
Ja wczoraj miałam wizytę, wszystko w porządku wymiary główki, brzuszka i kości udowej wręcz idealne, jak zwykle nie znam wagi lekarz podaje mi zawsze tylko wymiary tzn. jakiemu tygodniowi odpowiadają, mała pozwijana z nóżkami obok buzi, ułożona główkowo, następna wizyta za miesiącpillow, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko a ja trochę po narzekam oj zaczynam być wredny na koniec ciazy ale irytuje mnie zakładanie kolejnych wątków bez potrzeby yy całe szczęście jestem już na wylocie
a póki co na topiku po narodzinach i III trymest jest w miarę porządek ale to póki co
-
heheh widać dziewczyny nie sprawdzają że juz takie wątki są i zakładaja nowe...o tej samej tematyce wystarczy poszukać
mnie też to trochę irytuję , ale nic nie zrobimy
-
nick nieaktualnyNo poprostu nie chce im sie masakra jakaś ostatnio zajrzałam na staraczki i szoku dostałam jak zobaczyłam jak to teraz wyglada
Aneta już niedługo rodzimy i nie bedzie tyle czasu na forum do tego hormony sie uspokoja i może mniej będziemy sie irytowac
-
nick nieaktualny
-
na Staraczkach widziałam ze tyle tych tematów i jest to wszytsko cięzkie do ogarnięcia...Tutaj też to jest zauwazalne aczkolwiek w mniejszym stopniu
-
Nie ma co się irytować takimi rzeczami
. Ja im wrzucam linki do pokrewnych tematów i taka skopiowana po raz setny świeżynka odchodzi w zapomnienie (przeważnie). A wiadomo, że będą przychodziły nowe osoby i potrzeba założenia nowego tematu będzie wynikała z różnych rzeczy. Albo z tego, że problem jest "naglący" (przynajmniej dla autorki) i chce uzyskać odpowiedź koniecznie już, tu i teraz, albo dlatego, że chce coś zostawić po sobie, itd., itp., z tym się nie wygra.
Chociaż fakt faktem wyszukiwarka działa naprawdę sprawnie i szkoda, że dziewczyny nie mają nawyku korzystania z niej. Z ciekawości wrzuciłam tam teraz hasło "rozstępy" i wyszło mi 6 stron wyników, z tematami, o których nawet nie wiedziałam, że były, a ciekawe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 12:39
juicca, Miriam, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość