X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Pillow, fajnie że miałaś wokół siebie taki wspaniały personel to bardzo ważne w takich chwilach.

pillow lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilow piękny opis super dałaś radę 5 h porodu super;))

pillow lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pięknie to opisałaś pillow :) kurczę dziś zaczęłam na powaznie o tym wszystkim myśleć zaczyna docierać do mnie myśl porodu ;/

pillow lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • as Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillow super - gratulacje.

Kurcze starsza córka (4lata) mi się rozchorowała. Wyobraźcie sobie że nie chorowała w ogóle przez (2 ostatnie sezony chorobowe była zdrowa jak rybka) i kurcze teraz - jak ja za chwilkę urodzę.
    Tak myślałam że będzie fajnie jak odwiedzi nas w szpitalu - fajnie i dla niej bo już bardzo czeka na brata i dla nas wszystkich. Czytałam jej książeczkę o narodzinach i tam właśnie były odwiedziny i się dopytuje.
    No i klops - a najgorsze że jak choroba potrzyma ją dłużej to będę ją chyba musiała wysłać do dziadków :-( a szkoda bo te pierwsze chwile są niesamowite.

Jutro idę już na ktg - bo termin porodu właśnie minął.
    Ale coś mi się wydaje że jutro lub w weenkend synek będzie na świecie.
    Bo zaczyna mnie boleć miednica z tyłu i dokładnie bóle menstruacyjne - choć delikatne.
    A wiecie że ja z poprzedniego porodu w ogóle nie pamiętam żadnego bólu - to niesamowite jak się zapomina.

pillow lubi tę wiadomość

• milola86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pollow, gratuluje i cieszę sie razem z tobą :) to prawda, ze gdy już sie zobaczy maleństwo to nie można oderwać wzroku:)

pillow lubi tę wiadomość

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    As może córci się poprawi, u nas w szpitalu odwiedzać mogą jedynie dzieciaczki powyżej 12rz i wiem, że dużo szpitali ma takie obostrzenia wobec odwiedzających dzieci. Jeżeli mała pojedzie do dziadków to moze warto kupic jej jakis drobiazg od malucha to też czesto pozytywnie wpływa na przyjęcie malucha.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillow Gratuluję bardzo

pillow lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Nusiaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillow a ja się aż poryczałam tak to świetnie napisałaś ! Bardzo Ci gratuluję i życzę samych pięknych chwil ze swoją pociechą . :)

Ja jeszcze mam marzec i może połowę kwietnia już się nie mogę doczekać aż zobaczę moją córeczkę całą i zdrową :(

pillow, Niecierpliwa87, magdalena lubią tę wiadomość

cab360a44b.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillow ogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Twojego malutkiego mężczyzny ;-)

pillow lubi tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • pillow Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:15

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Ja wczoraj miałam wizytę, wszystko w porządku wymiary główki, brzuszka i kości udowej wręcz idealne, jak zwykle nie znam wagi lekarz podaje mi zawsze tylko wymiary tzn. jakiemu tygodniowi odpowiadają, mała pozwijana z nóżkami obok buzi, ułożona główkowo, następna wizyta za miesiąc :)

pillow, magdalena lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane

Przepraszam że nie pisze ale naprawde nie mam kiedy Natalka zajmuje prawie cały czas a tym bardziej że ładna pogoda to chodzimy na spacerki,

Rozpakowanym mamusiom serdecznie gratulacje :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillow, bardzo podoba mi się Twoje podejście do porodu. Obym ja też była taka dzielna! Gratulacje!

pillow lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko a ja trochę po narzekam oj zaczynam być wredny na koniec ciazy ale irytuje mnie zakładanie kolejnych wątków bez potrzeby yy całe szczęście jestem już na wylocie :) a póki co na topiku po narodzinach i III trymest jest w miarę porządek ale to póki co

• juicca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh widać dziewczyny nie sprawdzają że juz takie wątki są i zakładaja nowe...o tej samej tematyce wystarczy poszukać ;) mnie też to trochę irytuję , ale nic nie zrobimy

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No poprostu nie chce im sie masakra jakaś ostatnio zajrzałam na staraczki i szoku dostałam jak zobaczyłam jak to teraz wyglada :O Aneta już niedługo rodzimy i nie bedzie tyle czasu na forum do tego hormony sie uspokoja i może mniej będziemy sie irytowac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A póki co mam nadzieje ze do mojego porodu nie powstanie taki bałagan na belly jak jest na staraczkach :D bo tam to teraz istna kafeteria a było tak przyjemnie ;)

• juicca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na Staraczkach widziałam ze tyle tych tematów i jest to wszytsko cięzkie do ogarnięcia...Tutaj też to jest zauwazalne aczkolwiek w mniejszym stopniu

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co się irytować takimi rzeczami :). Ja im wrzucam linki do pokrewnych tematów i taka skopiowana po raz setny świeżynka odchodzi w zapomnienie (przeważnie). A wiadomo, że będą przychodziły nowe osoby i potrzeba założenia nowego tematu będzie wynikała z różnych rzeczy. Albo z tego, że problem jest "naglący" (przynajmniej dla autorki) i chce uzyskać odpowiedź koniecznie już, tu i teraz, albo dlatego, że chce coś zostawić po sobie, itd., itp., z tym się nie wygra.

Chociaż fakt faktem wyszukiwarka działa naprawdę sprawnie i szkoda, że dziewczyny nie mają nawyku korzystania z niej. Z ciekawości wrzuciłam tam teraz hasło "rozstępy" i wyszło mi 6 stron wyników, z tematami, o których nawet nie wiedziałam, że były, a ciekawe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 12:39

juicca, Miriam, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość

‹‹ 1208 1209 1210 1211 1212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ