III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
juicca wrote:
Martynika fakt b dużo Was zaowocowało na miesiąc czerwiec a to juz tuz tuż , szybko zleci
Cholernie dużo! Zastanawiam się, czy to taka ogólna tendencja, czy tylko ovufriendowy zbieg okoliczności i zaczynam się trochę bać o dostępność miejsc w szpitalach .juicca lubi tę wiadomość
-
Miriam, ja sie do tej pory zastanawiam, gdzie ty schowalas te 27 kg??? Tez bym tak chciala;)
Ja przytylam 10-11 kg a wygladam jak słonica;) ale nic to, oby klocuś byl caly i zdrowy:-)
Kurcze jak wszystkie czerwcowki tu wstąpią to bedzie sie dzialo! A zaraz po nich sierpniówki, bo ich tam też jest masa kobiet;)
Kurde ciśnienie mierzylam, znowu 130/70, ale za to cukier 89 wiec podejrzewam ze cukrzycy przynajmniej nie mam;)
A mowilam wam ostatnio? Tyłek zaczął mi cierpnąć! Niezły ubaw, sie zastanawiam ze jak tak czesciej bedzie, to sie w koncu posikam jak nic;)Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli teraz będzie zasada kto pierwszy ten lepszy... chodzi mi oczywiście o dostępność łóżek na oddziale położniczym
widziałam na ovu chyba na wrześniowym wątku że tez będzie bardzo dużo mamLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie, te bardziej wyszukane szpitale pewnie beda zajete. Sie zobaczy akurat ja mam tp na 2 czerwca,takze moge spokojnie juz w polowie maja rodzic,moze sie zalapie na kawalek lozka w jakims dobrym szpitalu )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 20:47
juicca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a pytanie z innej beczki, czy w trakcie buszingu gdziekolwiek spotkalyscie sie z kocykiem akrylowym(tym grubszym) z samym tygryskiem z kubusia puchatka? Ja znalazlam tylko z kubusiem, a zalezy mi na samym tygrysku:-) jakbyscie widzialy to bede wdzieczna za cynk;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeatinka ja tez akrylowwgo nie widziałam polarowy tak ale aktylu niestety nie ;(
Ja z Zoja umówilam sie ze przed 1 kwietnia nie wylazi tylko 1 w terminie Czarek wróży ze wcześniej wyjdzie tzn w ciagu tyg ale to jego dziwne wrozby my mamy umowę i tego sie trzymamNataliaK, Bea_tina, evas lubią tę wiadomość
-
Miriam brzuszek swietny
Moje relacje z wizyty :
Ogolnie nie jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty bo nic konkretnego sie nie dowiedzialam .. nie powiedzial czy to jest przed ostatnia wizyta i co dalej , Mała waży 2570g ( a jestem w 32 tyg) . Sam powiedzial , ze wedlug niektorych parametrow jest o 2 tyg do przodu i dalej mowi uparcie, ze urodze dopiero 09.maja a termin na usg jest 23.kwiecien .. ;/ no i badz czlowieku madry. Wolalabym zeby jednak okazalo sie ,ze bedzie w kwietniu .Porażka
A i od jutra mam liczyc rano i wieczorem ( miedzy 19 a 21 ) ruchy ( tylko do 10 "kopniaków itp". Wiec kolejny stres czy bedzie ciagle dobrze ale ogolnie ona jest bardzo ruchliwa i nawet w 30 min niekiedy bedzie miala powyzej 10ciu ruchow a niekiedy tez sa dni w ktorych jest ich malo ..Miriam, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nusiaa, a czy lekarz powiedział, dlaczego masz liczyć ruchy? Czy którejś z Was też to zalecono? Z tego, co wiem, to już się odchodzi od "liczenia", no chyba że faktycznie dziecko nie rusza się dłuższy czas, to wtedy należy się położyć i wsłuchać w brzuch. Ja nie liczę, bo trudno przeoczyć rozpychanie małej kilka razy dziennie.