III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja teściówka była raz zobaczyc małego i spokój. Mama przyjeżdzała pierwszy tydzień po szpitalu codziennie od 9 do 16 bo miała urlop, gotowała mi zupki i prasowała. Po tygodniu od wyjścia ze szpitala zostałam sama , i sobie radzę.
Kąpaliśmy sami. Mój M ma własną działalnosc więc zero wolnego ;/
Leoś jest grzeczny, radzę sobie mówiąc nieskromnie )szczessciara, Lalita2710, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Pan Doktor powoedzial ze skurczy nie ma wiec nie ma co sie spieszyć i cc moze byc nawet za kilka godzin. Dwa razy nie mogli się mi w reke kluc bo pękła mi żyła. Teraz skurcze powoli się zaczynają i leżę pod ktg, mogli by kroplówke dać bo głodna jestem i pic sie chce. Bardzo się cieszymy, że dziś zobaczymy Tymka.
Moja mama najbardziej przeżywa ze beda ryby, a nie baran haha
szczessciara, haybeauti, nutka, monalisa, Lalita2710, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kochane trzymam kciuki za Was i wasze skarby..
no to faktycznie zaczyna sie dziać .. a w kwietniu to wg pewnie beda niespodzianki..aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
szczessciara wrote:moja córeczka to mały leniuszek , woli sobie w brzuszku moim posiedzieć niż wyjść na świat , szczerze to naprawdę myślałam , że urodzę przed terminem
Będzie dobrze..może faktycznie chce jeszcze w czasoprzestrzeni sobie posiedzieć..szczessciara lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
szczessciara wrote:moja córeczka to mały leniuszek , woli sobie w brzuszku moim posiedzieć niż wyjść na świat , szczerze to naprawdę myślałam , że urodzę przed terminem
może rzeczywiście urodzisz przed terminem, masz jeszcze 5 dni:)szczessciara lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak właśnie myślałam, u nas w szpitalu też robią do 15, a kogo mogą to przerzucają na drugi dzień. Ale ze skurczami Cię nie zostawią. Pewnie jesteś padnięta z głodu i emocji, dobrze, że już niedługo będzie po wszystkim!https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
nick nieaktualny