III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kogzo powodzenia;))
Pisałam już Miriam na pielęgnacji Maluszka
Powtórzę znów;)
:
-mycie podłogi w rokroku na żabkę... ogólnie ćwiczenia rozciąganie w rozkroku czyli siedzisz i przysuwasz nogi do spojenia łonowego
-skoki na piłce
-wchodzenie po schodach co 2 schodek...
-uciskanie tego miejsca w ręce
Niech ci mąż zrobi masaż w tym miejscu jak na zdjęciu jak seksu nie chcę
3 dni przed porodem mąż mi zrobił mówię rób mi bo się muszę odstresować i my potem mówimy że on pomógł
ciepłę kąpile rozluźniające;))Miriam, monalisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Kurcze kozgo sie nie oddzywa, mam nadzieje ze juz jest z maluszkiem i nie beda jej do jutra trzymac!
Klemens tez ma lekkie klopoty, licze ze akcja mimo wszystko sie rozkreci na maksa z rewelacyjnym finalem:-)
Mu dzis po prenatalnych. Łukaszek wydaje sie byc zdrowym chlopczykiem, wazymok 1700g, troche mniej niz myslalam;) twarzy nie pokazal, za to przyrodzeniem swiecil na kazda strone hihi, doktorka powiedziala, ze niczego nie mozna byc pewnym, ale szansa na pomykle plci jest zadna;)nutka, mirka14, weronikabp, Limerikowo, monalisa, Modelka, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Lalita dziękuje
wiec tak podłoga umyta
skoki na piłce zaliczone
reke zaraz będe uciskać i pomęczę czarka o masaż
z tymi schodami troche lipa mieszkam na parterze
Uciskaj te miejsce ile wlezie nawet z nudów:)) przed tv ja głównie uciskałam prawą ręką ( lewą dłoń miejsce) tak jakkoś mi było mi lepiej
Plus uciskanie tzw masaż brodawek mi też pomógłMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Dziewczyny my juz razem o 15.41 urodził się Tymek 53cm i 3300g jest cudny cały czas spi i puki co nie bardzo zainteresowany cycem. Mnie bardzo boli mimo znievzulenia, 2 razy wymiotowalam po i myslalam ze Rozewie mi brzuch, jest to nieprzyjemne okropnie ale podobno ok północy bede mogła napić sie wody a rano usiąść cieżko sie mi pisze wiec odezwę sie jak jyż troche sie ogarne,
Limerikowo, haybeauti, monalisa, weronikabp, nutka, Effcia28, Kaja, Tusia84, kotek27, Nusiaa, magdalena lubią tę wiadomość
-
ja nie mam leżingu obecnie, byl za to 1trym jak byly klopoty-plamienia
teraz spaceruje i do 2km+ z pieskiem i jest ok, ale lubie takze sofke i Nasze Forum
tez zastanawiam sie powoli jak wdrapie sie na 3p mieszkanka w Poz za 1.5tyg? bo tu mamy wynajmowany domek na parterze,chyba jakis wyciag w Poz pod balkonem zainstaluje ho hi
Bea_tina, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny