III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do Niani elektrycznej hehehe teraz sie uśmiałam byłam u koleżanki w odwiedziny jak urodziła Synka i gdy karmila młodego z butli ,a my piliśmy kawe z Niani dochodziły głosy heheeh sapania i uprawiania Sexsu ,ale było śmiechu jej niania ściągała sasiadujacy blok hehehehehe i obce dziecko .....
weronikabp, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangel care ac401 według mnie ta ma głośniejszy sygnal alarmowy który może naprawdę wystraszyć ma dwie płytki termometr wbudowany
tommy tippe mamy starszy model nie mogę znaleźć nazywy na opakowaniu ale to ta https://www.google.pl/search?q=tommee+tippee+niania+z+monitorem+oddechu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HbgqU8eXMsO5hAf_voHoBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=455#facrc=_&imgdii=_&imgrc=jpdDfoL0I5VtiM%253A%3BRP99b0IM2M6iUM%3Bhttp%253A%252F%252Fmonitoroddechu.pl%252Fphotos%252Ftommee-tippee-niania-monitor-oddechu-2578277534_580x0.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fmonitoroddechu.pl%252Ftommee-tippee-niania-monitor-oddechu-2%252F%3B580%3B580
też fajnie działa ale nie ma ani termometru ani takich bajerówjak angel care no i jedna płytka jest a jednak w angel care są dwie i całe łóżeczko jest w zasiegu monitoraweronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zakupiłam z Canpolu nianię, szału nie robi, ale jest ok, niestety bez kamery. Lecz dźwięki dochodzą niezmodyfikowane i to jest ok. Synek ma łóżeczko w swoim pokoiku, póki co śpie u niego w pokoju. Raz spałam w sypialni,z nianią na szafce nocnej az 4 godziny Jak się obudził, jak rykła ta niania to nas na równe nogi postawiła haha
Miałam zatarg z moją mamą przez tel. ma jutro urodziny i na siłę każe mi do siebie przyjechac z małym... nie mam ochoty jeszcze na gościnę w dodatku z cycami na wierzchu czy to takie trudne do zrozumienia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 11:21
-
nick nieaktualnyKotek rozumiem Cię w 100% musisz mamie jakoś to delikatnie wytłumaczyć
Weronika te płyki to pod materacyk wkładasz to naki czujnik oddechu jak dziecko przestaje oddychać to one dają sygnał do niani i ona wtedy wyyyyje
te angel care są dwie połączone kabelkiem i rozkładasz po dugości materacyka a ta tommy ma tylko jednaweronikabp, kotek27 lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Wyje ta aparatura nawet człowiekowi się zdrzemnąc nie dadzą. Teraz mam skurcze chyba macica sie obkurcza nie bede kłamać boli batdzo mimo przeciwbólowych, a badanie brzucha teraz to dopiero hardcore. Synuś spi i niczym się nie martwi, a ja staram się troche ruszac troche przespać ale cały czas jednym okiem obserwuje Tymka ah ten instynkt:) mały nie chce jesc puki co bo podobno opił sie wod i nie jest głodny, za to oplul całe ubranko hehe a tak to spi i spi
kozgo gratulacje!!! super masz już Tymusia przy sobie:)
-
Miriam myślałam,że tylko teściowa mnie irytuję ale własna matka jak widać też.
Powiedziałam, że nie przyjadę już wczoraj, to dziś do mojego M zadzwoniła, że ma mi w aucie posprzątać bo jutro do niej przyjeżdżam. Jak dziś jej powtórzyłam, że przyjadę ale jak ja będę mieć ochotę, to dowaliła mi że już mam się pohamować z tymi nerwami?! Nie wierzę, dowaliłam jej że 17 lat to ja nie mam i upośledzenia, nie będzie mi mówić co mam robić. Kłótnią to nie była, ale ostra wymiana słów. Bo ona tak chce, ale ja nieMiriam, Limerikowo, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Kotek rozumiem Cię w 100% musisz mamie jakoś to delikatnie wytłumaczyć
Weronika te płyki to pod materacyk wkładasz to naki czujnik oddechu jak dziecko przestaje oddychać to one dają sygnał do niani i ona wtedy wyyyyje
te angel care są dwie połączone kabelkiem i rozkładasz po dugości materacyka a ta tommy ma tylko jednaMiriam lubi tę wiadomość
-
Kogzo GRATULACJĘ) tak dziecko jest najedzone do 24h po urodzeniu bo jego żołądek ma zaledwie 5ml ale jak chcesz karmić piersią to przystawiać musisz ,aby pobudzić laktację.
Oliwkowa ja jestem żywnym przykładem 3 doby skurczy porodowych:))monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Lalita - właśnie czytałam twój opis porodu na blogu.
Ładnie się wymęczyłaś. Współczuje.
Wygląda to podobnie jak u mnie, zobaczymy jak dziś wieczorem sytuacja się rozwinie.
Na razie mam bezbolesne skurcze i mocne kłucie w szyjce, takie że podskakuje
-
Lalita2710 wrote:Kogzo GRATULACJĘ) tak dziecko jest najedzone do 24h po urodzeniu bo jego żołądek ma zaledwie 5ml ale jak chcesz karmić piersią to przystawiać musisz ,aby pobudzić laktację.
Oliwkowa ja jestem żywnym przykładem 3 doby skurczy porodowych:))
P.S. TYLKO SIĘ NIE ŚMIEJCIE
jak urodzę to muszę małego jak najczęściej przystawiać do piersi! co ile?jedną i drugą pierś?
A pieluszki zmieniam aż będzie pełna?
Chodzi mi tylko o te dni w szpitalu? bo później to już się oczytałam a nigdzie nie ma napisane o tych pierwszych dniach życia