X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy nie odeszły mi wody, bo troche łóżko mokre i majtki, a jak wstałam i poszłam siku i troche wody chlustnelo przed siku. I chyba jedziemy na ip

Moze się okazać, że jednak nie zdążymy do Poniedzoalku na przekrecanie.

weronikabp, Nusiaa, Bea_tina, Tusia84, Limerikowo, Paulina1986, monalisa, Lalita2710, juicca lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, ja tu czuwam u już wszystkim ogłosiłam, że jedziecie dziś:)

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek27 wrote:
    Miriam Ty to masz przeboje z ta sąsiadka, ma tupet ta baba ech szkoda słów. Ja tez mam zjeb*na sąsiadke. Nie miałam czasu sie wyzalic, wprosila sie mi do mieszkania 5dni po porodzie akurat byłam zaplakana, mały sie mlekiem zakrztusil, byłam przerażona, jak to młoda matka, poszła i obgadala mnie do wspólnej znajomej ze mam początki depresji poporodowej, suka jedna. Dodała mi jeszcze w twarz ze ale mam wory pod oczami. mówię wam niektórzy nie maja za nic wstydu
    Kotek a czy ta sąsiadka ma dzieci?

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Dziewczyny nie wiem czy nie odeszły mi wody, bo troche łóżko mokre i majtki, a jak wstałam i poszłam siku i troche wody chlustnelo przed siku. I chyba jedziemy na ip

Moze się okazać, że jednak nie zdążymy do Poniedzoalku na przekrecanie.
    Kozgo trzymaj się :) jesteśmy z tobą :) będzie oki
    JAK BĘDZIESZ MOGŁA DAJ NAM ZNAĆ CO I JAK ;) BUŹKA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 09:01

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo powodzenia Kochana! Może się Tymek jednak sam przekręcił, słyszałam ze to się zdarza czasem nawet pod koniec ciąży :))

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Martynika ta sama :/

Weź ją wyślij na księżyc.

Rodzące dziewczyny,powodzenia!ściskam kciuki,mamusie :).

Miriam lubi tę wiadomość

• kotek27 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    Kotek a czy ta sąsiadka ma dzieci?
    Ma jedno, drugie w drodze. Ciekawa jestem jak urodzi jakie ona będzie miała wory po oczami... Tylko ja mam takt i nie potrafie tak powiedzieć chocbym chciała....

Kozgo zaciskam kciuki:))) będzie dobrze!

82dox1hp47sulw8a.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak nie ma wątpliwości ze to wody bo leci ciurkiem. Włosy umyte, nogi ogolone i mogę jechać na IP

Miriam, haybeauti, szczessciara, weronikabp, agata86, Bea_tina, Tusia84, kotek27, walabia, aiwlys, Paulina1986, Effcia28, pillow, monalisa, Lalita2710, magdalena lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek widzę ze mamy podobne sąsiadki :/ szkoda słów

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo jesteśmy z Tobą!! czekamy na kolejnego dzidziusia i kolejną szczęśliwą mamę :-)

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek27 wrote:
    Ma jedno, drugie w drodze. Ciekawa jestem jak urodzi jakie ona będzie miała wory po oczami... Tylko ja mam takt i nie potrafie tak powiedzieć chocbym chciała....

Wiesz mi się wydaje że ona Ci zazdrości, bo ona pewnie wyglądała dużo gorzej i w ten sposób chce sobie poprawić humor.
    Ja mam taką koleżankę oczywiście pseudo koleżankę, która zawsze na dzień dobry potrafi mnie dowartościować ;) np. ale przytyłaś, chryste czy ty dasz rade schudnąć, ale masz odrosty itd. Na szczęście jest tylko jedyną osobą która tak mówi reszczta znajomych i rodziny mówią inaczej - i im ufam.
    Więc nie przejmuj się tym babsztylem. Ja tej koleżance mowie wtedy a ty zawsze taka kwitnąca (oczywiście z lekką ironią ;) )

Makcza, Miriam, szczessciara lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam osoby, które chcą dowartościować się czyimś kosztem. Ale czasami ktoś ma taki charakter i nic na to nie poradzi. Np. moja ciocia (na którą w razie czego zawsze mogę liczyć) nie ma zahamowań i wypowiada bez skrępowania swoje oceny, np. skomentowała niedawno, że widać, że mi tyłek urósł w tej ciąży :D. Przytyłam 12 kg więc nie da się ukryć, że na pewno urósł, ale taki komentarz z zewnątrz nie jest miły, prawda? Ciotka sama do szczupłych nie należy, widziałam, że mój mąż już miał na końcu języka jakąś ciętą ripostę, ale dostał kopniaka w kostkę. ;)
    Jeśli chodzi o obce osoby tego typu, koleżanki czy sąsiadki, to po porostu ograniczam kontakty do minimum, bo jest tylu fajnych ludzi na świecie, że szkoda mi na nie czasu. No ale rodziny się nie wybiera ;)

haybeauti, Limerikowo lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe to jak moja teściowa do szcxupaczkow nie nalezy wiecznie na diecie i w rozmowie tel jak mówię ze juz spać nie moge i duszno mi w nocy odpowiedziała ze nic dziennego bo spadlam sie jak świnia to i spać nie moge poprostu szczyt delikatności :)

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam... gdzieś pisałaś, że teściowa planuje przyjazd na dłużej po porodzie, czy mi się zdawało? Jeśli tak, to już bym myślała nad jakąś barykadą :D

Limerikowo lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Powodzenia rodzącym życzę:) Tutaj to się ciągle coś dzieje;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak planuje na miesiąc do tego zaznaczyła ze mała ma sie urodzić 28 marca bo to jej urodziny haha never ever zebym miała nogi zaciskac i wyc z bólu :D
    Ja juz do Czarka mówiłam ze zaczynam okopy kopać wokół domu hehe przed jego mamusia :D

weronikabp, Ewelina, Limerikowo, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mam szczęscie do teściowej jednak jak się Was naczytam, mądra i fajna babka z jajem, w ogóle się nie wtrąca ale jak trzeba jakiejś pomocy to zawsze pomoże. Za to do własnej mamy nie miałam szczęscia ale cóż wszystko się wyrównuje w naturze.. ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika chcesz sie wymienić na teściowa :D u nas znów na odwrót mama moja spoko wszystko mozna jej powiedzieć prosto z mostu nie wtrąca sie z Czarkiem sie dobrze dogadają nie neguje naszych pomysłów odrazu na starcie i przedewszystkim nie chce nas zdominować swoimi zasadami

weronikabp, szczessciara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Weronika chcesz sie wymienić na teściowa :D u nas znów na odwrót mama moja spoko wszystko mozna jej powiedzieć prosto z mostu nie wtrąca sie z Czarkiem sie dobrze dogadają nie neguje naszych pomysłów odrazu na starcie i przedewszystkim nie chce nas zdominować swoimi zasadami
    nie chcę kochana :)) ale tak jak mówisz, za to Mamę masz super :)

‹‹ 1258 1259 1260 1261 1262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ