III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wiem czy nie odeszły mi wody, bo troche łóżko mokre i majtki, a jak wstałam i poszłam siku i troche wody chlustnelo przed siku. I chyba jedziemy na ip
Moze się okazać, że jednak nie zdążymy do Poniedzoalku na przekrecanie.weronikabp, Nusiaa, Bea_tina, Tusia84, Limerikowo, Paulina1986, monalisa, Lalita2710, juicca lubią tę wiadomość
-
kotek27 wrote:Miriam Ty to masz przeboje z ta sąsiadka, ma tupet ta baba ech szkoda słów. Ja tez mam zjeb*na sąsiadke. Nie miałam czasu sie wyzalic, wprosila sie mi do mieszkania 5dni po porodzie akurat byłam zaplakana, mały sie mlekiem zakrztusil, byłam przerażona, jak to młoda matka, poszła i obgadala mnie do wspólnej znajomej ze mam początki depresji poporodowej, suka jedna. Dodała mi jeszcze w twarz ze ale mam wory pod oczami. mówię wam niektórzy nie maja za nic wstydu
-
kozgo wrote:Dziewczyny nie wiem czy nie odeszły mi wody, bo troche łóżko mokre i majtki, a jak wstałam i poszłam siku i troche wody chlustnelo przed siku. I chyba jedziemy na ip
Moze się okazać, że jednak nie zdążymy do Poniedzoalku na przekrecanie.
JAK BĘDZIESZ MOGŁA DAJ NAM ZNAĆ CO I JAK BUŹKAWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 09:01
-
nick nieaktualny
-
haybeauti wrote:Kotek a czy ta sąsiadka ma dzieci?
Kozgo zaciskam kciuki:))) będzie dobrze!
-
Chyba jednak nie ma wątpliwości ze to wody bo leci ciurkiem. Włosy umyte, nogi ogolone i mogę jechać na IP
Miriam, haybeauti, szczessciara, weronikabp, agata86, Bea_tina, Tusia84, kotek27, walabia, aiwlys, Paulina1986, Effcia28, pillow, monalisa, Lalita2710, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kotek27 wrote:Ma jedno, drugie w drodze. Ciekawa jestem jak urodzi jakie ona będzie miała wory po oczami... Tylko ja mam takt i nie potrafie tak powiedzieć chocbym chciała....
Wiesz mi się wydaje że ona Ci zazdrości, bo ona pewnie wyglądała dużo gorzej i w ten sposób chce sobie poprawić humor.
Ja mam taką koleżankę oczywiście pseudo koleżankę, która zawsze na dzień dobry potrafi mnie dowartościować np. ale przytyłaś, chryste czy ty dasz rade schudnąć, ale masz odrosty itd. Na szczęście jest tylko jedyną osobą która tak mówi reszczta znajomych i rodziny mówią inaczej - i im ufam.
Więc nie przejmuj się tym babsztylem. Ja tej koleżance mowie wtedy a ty zawsze taka kwitnąca (oczywiście z lekką ironią )
Makcza, Miriam, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam osoby, które chcą dowartościować się czyimś kosztem. Ale czasami ktoś ma taki charakter i nic na to nie poradzi. Np. moja ciocia (na którą w razie czego zawsze mogę liczyć) nie ma zahamowań i wypowiada bez skrępowania swoje oceny, np. skomentowała niedawno, że widać, że mi tyłek urósł w tej ciąży . Przytyłam 12 kg więc nie da się ukryć, że na pewno urósł, ale taki komentarz z zewnątrz nie jest miły, prawda? Ciotka sama do szczupłych nie należy, widziałam, że mój mąż już miał na końcu języka jakąś ciętą ripostę, ale dostał kopniaka w kostkę.
Jeśli chodzi o obce osoby tego typu, koleżanki czy sąsiadki, to po porostu ograniczam kontakty do minimum, bo jest tylu fajnych ludzi na świecie, że szkoda mi na nie czasu. No ale rodziny się nie wybierahaybeauti, Limerikowo lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak planuje na miesiąc do tego zaznaczyła ze mała ma sie urodzić 28 marca bo to jej urodziny haha never ever zebym miała nogi zaciskac i wyc z bólu
Ja juz do Czarka mówiłam ze zaczynam okopy kopać wokół domu hehe przed jego mamusiaweronikabp, Ewelina, Limerikowo, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja to mam szczęscie do teściowej jednak jak się Was naczytam, mądra i fajna babka z jajem, w ogóle się nie wtrąca ale jak trzeba jakiejś pomocy to zawsze pomoże. Za to do własnej mamy nie miałam szczęscia ale cóż wszystko się wyrównuje w naturze.. )
-
nick nieaktualnyWeronika chcesz sie wymienić na teściowa u nas znów na odwrót mama moja spoko wszystko mozna jej powiedzieć prosto z mostu nie wtrąca sie z Czarkiem sie dobrze dogadają nie neguje naszych pomysłów odrazu na starcie i przedewszystkim nie chce nas zdominować swoimi zasadami
weronikabp, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Weronika chcesz sie wymienić na teściowa u nas znów na odwrót mama moja spoko wszystko mozna jej powiedzieć prosto z mostu nie wtrąca sie z Czarkiem sie dobrze dogadają nie neguje naszych pomysłów odrazu na starcie i przedewszystkim nie chce nas zdominować swoimi zasadami