III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:Odebrała go o 13:20 a ja wzięłam sie za sprzątanie teraz zbieram sie do lekarza Czarek ja opier... To ta nic zupełnie jak by nic sie nie stało co za baba masakra jakaś powiedział ze wiecej nie chce widzieć tego dziecka w domu to ona do niego ze zobaczy jak on po prośbę przyjdzie zeby ona z mała została ze co a kto jej powiedział ze ja mam tyle odwagi zeby z nią dziecko zostawić
Nooo inteligencją nie pogrzeszyla hihi co za kobieta ehhh -
nick nieaktualnyPisałam juz na kwietniowkach ale wklejania i tu
Ja juz po wizycie ospa mam sie nie przejmować jeżeli chorowałam a na dodatek krostki były przyachniete to nic mi ani małej nie bedzie ale sąsiadki kazał gin unikać bo nigdy nie wiadomo co jeszcze wymyśli
A tak pozatym to mam rozwarcie na jeden palec szyjka ma 23mm czyli skrócona lecz jeszcze nadal twarda nie zapowiada sie na porod w tym tyg ale do 1 kwietnia raczej nie dotrwamy
Sex wskazany lecz moj Czarek nawet o tym słyszeć nie chce bo on nie bedzie małej trycal i juz powiedziałam mu w takim razie niech sperme w słoiku mi da wściekam sie ze szok tyle abstynwncji a jak możemy to on nie
Pozatym moge juz brać tabletki z lisci malin ktore dostałam z UK zamiast herbaty
We wtorek juz widzę sie w doktorkiem w szpitalu na ktgNataliaK, zozol, szczessciara, Kaja, mirka14, weronikabp, Lalita2710, Paulina1986, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Pisałam juz na kwietniowkach ale wklejania i tu
Ja juz po wizycie ospa mam sie nie przejmować jeżeli chorowałam a na dodatek krostki były przyachniete to nic mi ani małej nie bedzie ale sąsiadki kazał gin unikać bo nigdy nie wiadomo co jeszcze wymyśli
A tak pozatym to mam rozwarcie na jeden palec szyjka ma 23mm czyli skrócona lecz jeszcze nadal twarda nie zapowiada sie na porod w tym tyg ale do 1 kwietnia raczej nie dotrwamy
Sex wskazany lecz moj Czarek nawet o tym słyszeć nie chce bo on nie bedzie małej trycal i juz powiedziałam mu w takim razie niech sperme w słoiku mi da wściekam sie ze szok tyle abstynwncji a jak możemy to on nie
Pozatym moge juz brać tabletki z lisci malin ktore dostałam z UK zamiast herbaty
We wtorek juz widzę sie w doktorkiem w szpitalu na ktg
Nie wiem co Ci faceci maja z i tracaniem dzieci... moj ostatnio stwierdzil ze nawet jakby mogl to nie chce bo sie boi ze Frankowi glowe uszkodzi.. no po prostu myslalam ze padne!!! Co to bedzie jaj chlopa trzeba bedzie prosic o ...koniec swiata!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:38
zozol, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widze ze wstapilysmy na tematy rozmiarowe hihi, szalone:)
Miriam ciesze sie, ze nic nie grozi ani Tobie ani Zoji:-) powiem Ci, ze uruchomiła mnie ta Twoja sasiadka, kawał piczy z niej i do tego z takim tupetem! Masakra!
szczessciara, Miriam, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusia nie wiem na jakim etapie imienia jesteś miała być Lily jeszcze jakieś hm 1,5 miesiąca temu ale tyle sie ich zrobiło i jeszcze 3 moje koleżanki nazwały tak swoje dzieci ze teraz jest Zoja a jedna Lily juz mam w niebie.
szczessciara, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam Ty to masz przeboje z ta sąsiadka, ma tupet ta baba ech szkoda słów. Ja tez mam zjeb*na sąsiadke. Nie miałam czasu sie wyzalic, wprosila sie mi do mieszkania 5dni po porodzie akurat byłam zaplakana, mały sie mlekiem zakrztusil, byłam przerażona, jak to młoda matka, poszła i obgadala mnie do wspólnej znajomej ze mam początki depresji poporodowej, suka jedna. Dodała mi jeszcze w twarz ze ale mam wory pod oczami. mówię wam niektórzy nie maja za nic wstydu
Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
wITAM Z RANA
jak się dziewuchy czujecie! ja mam wrażenie że coraz bliżej jestem godziny zero. Coraz częściej mam bóle menstruacyjne trwające po 1 minucie. Już nospa i magnez nie pomaga.
Oby wytrzymać do soboty a najlepiej do poniedziaałku a potem niech się dzieje wola niebaNusiaa, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość