Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie dowiem po 2 kwietnia jaki mam wynik GBS i ciekawa jestem jaki wynik będzie :-)

MIRIAM jak tam po wizycie ?????

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Odebrała go o 13:20 a ja wzięłam sie za sprzątanie teraz zbieram sie do lekarza Czarek ja opier... To ta nic zupełnie jak by nic sie nie stało co za baba masakra jakaś powiedział ze wiecej nie chce widzieć tego dziecka w domu to ona do niego ze zobaczy jak on po prośbę przyjdzie zeby ona z mała została :O ze co a kto jej powiedział ze ja mam tyle odwagi zeby z nią dziecko zostawić :/

Nooo inteligencją nie pogrzeszyla hihi co za kobieta ehhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam juz na kwietniowkach ale wklejania i tu :)

Ja juz po wizycie ospa mam sie nie przejmować jeżeli chorowałam a na dodatek krostki były przyachniete to nic mi ani małej nie bedzie ale sąsiadki kazał gin unikać bo nigdy nie wiadomo co jeszcze wymyśli

A tak pozatym to mam rozwarcie na jeden palec szyjka ma 23mm czyli skrócona lecz jeszcze nadal twarda nie zapowiada sie na porod w tym tyg ale do 1 kwietnia raczej nie dotrwamy
    Sex wskazany lecz moj Czarek nawet o tym słyszeć nie chce bo on nie bedzie małej trycal i juz powiedziałam mu w takim razie niech sperme w słoiku mi da wściekam sie ze szok tyle abstynwncji a jak możemy to on nie

Pozatym moge juz brać tabletki z lisci malin ktore dostałam z UK zamiast herbaty
    We wtorek juz widzę sie w doktorkiem w szpitalu na ktg :)

NataliaK, zozol, szczessciara, Kaja, mirka14, weronikabp, Lalita2710, Paulina1986, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Pisałam juz na kwietniowkach ale wklejania i tu :)

Ja juz po wizycie ospa mam sie nie przejmować jeżeli chorowałam a na dodatek krostki były przyachniete to nic mi ani małej nie bedzie ale sąsiadki kazał gin unikać bo nigdy nie wiadomo co jeszcze wymyśli

A tak pozatym to mam rozwarcie na jeden palec szyjka ma 23mm czyli skrócona lecz jeszcze nadal twarda nie zapowiada sie na porod w tym tyg ale do 1 kwietnia raczej nie dotrwamy
    Sex wskazany lecz moj Czarek nawet o tym słyszeć nie chce bo on nie bedzie małej trycal i juz powiedziałam mu w takim razie niech sperme w słoiku mi da wściekam sie ze szok tyle abstynwncji a jak możemy to on nie

Pozatym moge juz brać tabletki z lisci malin ktore dostałam z UK zamiast herbaty
    We wtorek juz widzę sie w doktorkiem w szpitalu na ktg :)
    Hahaha :) dobra opcja z tym sloikiem ;-))
    Nie wiem co Ci faceci maja z <3 i tracaniem dzieci... moj ostatnio stwierdzil ze nawet jakby mogl to nie chce bo sie boi ze Frankowi glowe uszkodzi.. no po prostu myslalam ze padne!!! Co to bedzie jaj chlopa trzeba bedzie prosic o <3 ...koniec swiata!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:38

zozol, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni myślą ze maja takie duże ze cos zrobią ;)

NataliaK, zozol, szczessciara, Kaja, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba im rozrysowac ze jednak nie maja takich duzych ;-))

szczessciara, Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze wstapilysmy na tematy rozmiarowe hihi, szalone:)

Miriam ciesze sie, ze nic nie grozi ani Tobie ani Zoji:-) powiem Ci, ze uruchomiła mnie ta Twoja sasiadka, kawał piczy z niej i do tego z takim tupetem! Masakra!

szczessciara, Miriam, NataliaK lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam czy ty zmieniłaś małej imie?

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia nie wiem na jakim etapie imienia jesteś miała być Lily jeszcze jakieś hm 1,5 miesiąca temu ale tyle sie ich zrobiło i jeszcze 3 moje koleżanki nazwały tak swoje dzieci ze teraz jest Zoja :) a jedna Lily juz mam w niebie. <3

szczessciara, Limerikowo lubią tę wiadomość

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie byłam jeszcze na etapie Lily ale później długo mnie nie było na forum, ale właśnie na pielęgnacji czytałam że zmianiłaś ;-)
    fajnie, takie inne ;-)

Miriam lubi tę wiadomość

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :) właśnie zależało mi na tym zeby było inne :) ja mam nietypowe imie Cezary tez nie jest jakoś super spotykanym imieniem wiec i Zoja bedzie oryginalna :)

lusia22, weronikabp lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam super ze majej nic nie bedzie ,a jak zobaczysz sąsiadkę przed drzwiami to otwórz drzwi i naklej kartke TYFUS OBCYM WSTĘP WZBRONIONY ;-)

Miriam, MoniaT, Limerikowo lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam,to nie ta sama sąsiadka,co wcześniej sprzedała Ci grypę żołądkową?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika ta sama :/

Martynika lubi tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba się akcja na marcówkach zaczęła:) Klemens pojechała do szpitala! Trzymajmy kciuki!!:)

Kaja, haybeauti, szczessciara, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    No chyba się akcja na marcówkach zaczęła:) Klemens pojechała do szpitala! Trzymajmy kciuki!!:)

Niech szybko urodzi :-) trzymam kciuki

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kotek27 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Ty to masz przeboje z ta sąsiadka, ma tupet ta baba ech szkoda słów. Ja tez mam zjeb*na sąsiadke. Nie miałam czasu sie wyzalic, wprosila sie mi do mieszkania 5dni po porodzie akurat byłam zaplakana, mały sie mlekiem zakrztusil, byłam przerażona, jak to młoda matka, poszła i obgadala mnie do wspólnej znajomej ze mam początki depresji poporodowej, suka jedna. Dodała mi jeszcze w twarz ze ale mam wory pod oczami. mówię wam niektórzy nie maja za nic wstydu

Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim....

Miriam to masz jak w banku ,że Ta bardzo inteligetna sąsiadka zapuka do drzwi bo takie tam nie myślą !!!!! I pamietaj o tej Kartce ......hmmm tylko czy zakuma jak to takie tępe ;-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAM Z RANA

jak się dziewuchy czujecie! ja mam wrażenie że coraz bliżej jestem godziny zero. Coraz częściej mam bóle menstruacyjne trwające po 1 minucie. Już nospa i magnez nie pomaga.
    Oby wytrzymać do soboty a najlepiej do poniedziaałku a potem niech się dzieje wola nieba

Nusiaa, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo pojechała na IP:)

Bea_tina, Lalita2710 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
‹‹ 1257 1258 1259 1260 1261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ