Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca wrote:
    http://zory.com.pl/najmlodsi_zorzanie_galeria,dawid,843781,844726,6.html
    Juicca - CUDO po prostu, przesliczny Dawidek, ucałuj od Cioci :)))

juicca lubi tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jtl1ud.jpg

weronikabp, Bea_tina, Kaja, szczessciara, Nalka, Lalita2710, Dorjana, lusia22, blueberry, Miriam, monalisa, ;oniqa, moni_c, NataliaK, nutka, Limerikowo lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca - gratulacje! Śliczny Synuś - ucałowania! :*

juicca lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja tak z innej beczki - czy macie już fotelik samochodowy? Ja najchętniej chciałabym z tą bazą, ale zupełnie się na tym nie znam. Możecie coś polecić?

iv09mg7y9aya90me.png
  • Mati1980 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny

juicca lubi tę wiadomość

relganli3wx3d6wm.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle wrote:
    Dziewczyny, a ja tak z innej beczki - czy macie już fotelik samochodowy? Ja najchętniej chciałabym z tą bazą, ale zupełnie się na tym nie znam. Możecie coś polecić?

Jesli chcesz najbezpieczniejszy to weź sobie maxi cosi z baza izofix. Ale jeśli chcesz dopasować do wózka, to można normalnie do swojego typu wózka(np 3w1) dokupić samą bazę.

Juicia ślicznotek pięknotek:*

Witam ze słonecznego niemal rana:D

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko do bazy isofix musisz mieć odpowiedni samochód ;). Np. nasz stary Nissan z lat 90tych nie ma takiej opcji i fotelik będzie mocowany wyłącznie pasami. W takiej sytuacji lepiej wziąć lepszy. My kupiliśmy Maxi-cosi, ale ten wyżej, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, chyba cabrio (nie mogę sprawdzić, bo leży na razie spakowany w komórce w nowym mieszkaniu).

Juicca, cudny synek, gratuluję! :)

juicca, monalisa lubią tę wiadomość

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca cudowny jest Dawidek;))) buziaki dla Was;)

Powiem wam byłam wczoraj w Parku mój Oliwier zaniedługoo 4 m-ce i tak mi smutno że robi się tak szybkooo duży , to takie cudowne mieć maluszka przy sobie.

Aż marzy się o 2 ciąży dużo kobietek było z maluchami i w 2 ciąży;)) cudowne to;)) gdyby ludzie się nie starzeli:D mogłabym non stop być w ciąży haha:D

Dorjana, pillow, juicca, szczessciara, paula22 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo wiąże się to ze stresem czy wszystko z dzieckiem ok. itd

Ale naprawdę jest to piękny czas , pięknie jak maluch jest mały i słodki.
    Jak bedziemy stare będzie tego brakować. Przynajmniej mnie...

Czuję się taka dumna z bycia mamą kocham to uczucie. ( Ale dalej dla mężą jestem żoną kochanką i przyjacielem) nie zanidbuję tego staram się;) :D

juicca, lusia22 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja Cię podziwiam z tą twoją werwą do sprzątania ostatnio, ja nie wiem gdzie podział się mój syndrom wicia gniazda i ta energia przed porodem u mnie to było chyba jakieś przedwczesne, od tygodnia nie mam na nic siły, właśnie powycierałam kurze i padam po prostu na twarz, boli mnie brzuch a gdzie tu mycie podłóg itd. jeszcze półtora tygodnia temu robiłam po prostu wszystko a teraz jakby cała energia gdzieś ze mnie uleciała.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Tylko do bazy isofix musisz mieć odpowiedni samochód ;). Np. nasz stary Nissan z lat 90tych nie ma takiej opcji i fotelik będzie mocowany wyłącznie pasami. W takiej sytuacji lepiej wziąć lepszy. My kupiliśmy Maxi-cosi, ale ten wyżej, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, chyba cabrio (nie mogę sprawdzić, bo leży na razie spakowany w komórce w nowym mieszkaniu).

Juicca, cudny synek, gratuluję! :)

Martynika, my też mamy samochód bez isofixa, ale można dokupić do maxi cosi tzw. easy base 2. Ta baza jest właśnie do samochodów bez isofixa. Sama baza jest montowana pasami i na nóżce, a do tego "wklikuje" się foteli :)

zem3upjygjyf6uag.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, o tym nie wiedziałam, dzięki za info :).

Modelka lubi tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle najlepiej z wózkiem jedz kupic tzn ze stelażem aby pasował. Maxi cosi ponoć pasuja do większości wózków i jest bezpieczny lecz cena jest wygórowana w tej cenie mozesz kupić tej samej jakości i tańszy. Musisz się wybrać do marketu z wozkami i fotelikami (moze nie będziesz musiala ciągnąć swojego stelaża bo bedzie na miejscu w markecie) sprzedawca ci doradzi i pamiętaj o atestech i testach na bezpieczeństwo, najlepsze są z pasami pieciopunktowymi

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jucca książę jest śliczny,mozna by go schrupac

juicca lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm jaki przystojny Dawid :) mamuśka potem nie będziesz umiała od niego odgonić wielbicielek hehe :)

juicca, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w popołudnie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca nono co za kawaler :-)

juicca lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nutka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam foteliki Recaro- można również z bazą kupić. Czytałam dużo o fotelikach, przeglądałam różne testy i ten ma bardzo dobre oceny i był w zasięgu naszego portfela. Zamawiałam tydzień temu w sklepie tosia.pl i są w promocji za 630-700zł(w zależności od koloru) razem z bazą już. Na stronie producenta wychodzi ok 900-1000zł za to samo, u nas w stacjonarnym sklepie były ostatnio w promocji za 800. A tutaj poczekałam i oszczędziłam jeszcze trochę;) Po więcej informacji o fotelikach polecam stronę fotelik.info
    Tam są testy, opisy, porady itp. :)

I w porównianiu z maxi-cosi to recaro ma 5 za bezpieczeństwo, a resztę ocen(komfort, czyszczenie itp) 4, natomiast maxi-cosi ma same 4;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 14:55

monalisa lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka mnie sie udało kupić ostatni wózek x-lander move 3w1 plus gratisy i tam tez baza była i adaptery do fotelika ...uf w ostatniej chwili wyczila na licytacji z moim m

Lalita2710 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka każda z nas spr na wlasnym dziecku osobiscie i oceny te co sa podane w necie nie beda sie różniły......

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ