X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca wrote:
    http://zory.com.pl/najmlodsi_zorzanie_galeria,dawid,843781,844726,6.html
    Juicca - CUDO po prostu, przesliczny Dawidek, ucałuj od Cioci :)))

juicca lubi tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jtl1ud.jpg

weronikabp, Bea_tina, Kaja, szczessciara, Nalka, Lalita2710, Dorjana, lusia22, blueberry, Miriam, monalisa, ;oniqa, moni_c, NataliaK, nutka, Limerikowo lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca - gratulacje! Śliczny Synuś - ucałowania! :*

juicca lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja tak z innej beczki - czy macie już fotelik samochodowy? Ja najchętniej chciałabym z tą bazą, ale zupełnie się na tym nie znam. Możecie coś polecić?

iv09mg7y9aya90me.png
  • Mati1980 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny

juicca lubi tę wiadomość

relganli3wx3d6wm.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle wrote:
    Dziewczyny, a ja tak z innej beczki - czy macie już fotelik samochodowy? Ja najchętniej chciałabym z tą bazą, ale zupełnie się na tym nie znam. Możecie coś polecić?

Jesli chcesz najbezpieczniejszy to weź sobie maxi cosi z baza izofix. Ale jeśli chcesz dopasować do wózka, to można normalnie do swojego typu wózka(np 3w1) dokupić samą bazę.

Juicia ślicznotek pięknotek:*

Witam ze słonecznego niemal rana:D

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko do bazy isofix musisz mieć odpowiedni samochód ;). Np. nasz stary Nissan z lat 90tych nie ma takiej opcji i fotelik będzie mocowany wyłącznie pasami. W takiej sytuacji lepiej wziąć lepszy. My kupiliśmy Maxi-cosi, ale ten wyżej, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, chyba cabrio (nie mogę sprawdzić, bo leży na razie spakowany w komórce w nowym mieszkaniu).

Juicca, cudny synek, gratuluję! :)

juicca, monalisa lubią tę wiadomość

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca cudowny jest Dawidek;))) buziaki dla Was;)

Powiem wam byłam wczoraj w Parku mój Oliwier zaniedługoo 4 m-ce i tak mi smutno że robi się tak szybkooo duży , to takie cudowne mieć maluszka przy sobie.

Aż marzy się o 2 ciąży dużo kobietek było z maluchami i w 2 ciąży;)) cudowne to;)) gdyby ludzie się nie starzeli:D mogłabym non stop być w ciąży haha:D

Dorjana, pillow, juicca, szczessciara, paula22 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo wiąże się to ze stresem czy wszystko z dzieckiem ok. itd

Ale naprawdę jest to piękny czas , pięknie jak maluch jest mały i słodki.
    Jak bedziemy stare będzie tego brakować. Przynajmniej mnie...

Czuję się taka dumna z bycia mamą kocham to uczucie. ( Ale dalej dla mężą jestem żoną kochanką i przyjacielem) nie zanidbuję tego staram się;) :D

juicca, lusia22 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja Cię podziwiam z tą twoją werwą do sprzątania ostatnio, ja nie wiem gdzie podział się mój syndrom wicia gniazda i ta energia przed porodem u mnie to było chyba jakieś przedwczesne, od tygodnia nie mam na nic siły, właśnie powycierałam kurze i padam po prostu na twarz, boli mnie brzuch a gdzie tu mycie podłóg itd. jeszcze półtora tygodnia temu robiłam po prostu wszystko a teraz jakby cała energia gdzieś ze mnie uleciała.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Tylko do bazy isofix musisz mieć odpowiedni samochód ;). Np. nasz stary Nissan z lat 90tych nie ma takiej opcji i fotelik będzie mocowany wyłącznie pasami. W takiej sytuacji lepiej wziąć lepszy. My kupiliśmy Maxi-cosi, ale ten wyżej, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, chyba cabrio (nie mogę sprawdzić, bo leży na razie spakowany w komórce w nowym mieszkaniu).

Juicca, cudny synek, gratuluję! :)

Martynika, my też mamy samochód bez isofixa, ale można dokupić do maxi cosi tzw. easy base 2. Ta baza jest właśnie do samochodów bez isofixa. Sama baza jest montowana pasami i na nóżce, a do tego "wklikuje" się foteli :)

zem3upjygjyf6uag.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, o tym nie wiedziałam, dzięki za info :).

Modelka lubi tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle najlepiej z wózkiem jedz kupic tzn ze stelażem aby pasował. Maxi cosi ponoć pasuja do większości wózków i jest bezpieczny lecz cena jest wygórowana w tej cenie mozesz kupić tej samej jakości i tańszy. Musisz się wybrać do marketu z wozkami i fotelikami (moze nie będziesz musiala ciągnąć swojego stelaża bo bedzie na miejscu w markecie) sprzedawca ci doradzi i pamiętaj o atestech i testach na bezpieczeństwo, najlepsze są z pasami pieciopunktowymi

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jucca książę jest śliczny,mozna by go schrupac

juicca lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm jaki przystojny Dawid :) mamuśka potem nie będziesz umiała od niego odgonić wielbicielek hehe :)

juicca, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w popołudnie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca nono co za kawaler :-)

juicca lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nutka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam foteliki Recaro- można również z bazą kupić. Czytałam dużo o fotelikach, przeglądałam różne testy i ten ma bardzo dobre oceny i był w zasięgu naszego portfela. Zamawiałam tydzień temu w sklepie tosia.pl i są w promocji za 630-700zł(w zależności od koloru) razem z bazą już. Na stronie producenta wychodzi ok 900-1000zł za to samo, u nas w stacjonarnym sklepie były ostatnio w promocji za 800. A tutaj poczekałam i oszczędziłam jeszcze trochę;) Po więcej informacji o fotelikach polecam stronę fotelik.info
    Tam są testy, opisy, porady itp. :)

I w porównianiu z maxi-cosi to recaro ma 5 za bezpieczeństwo, a resztę ocen(komfort, czyszczenie itp) 4, natomiast maxi-cosi ma same 4;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 14:55

monalisa lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka mnie sie udało kupić ostatni wózek x-lander move 3w1 plus gratisy i tam tez baza była i adaptery do fotelika ...uf w ostatniej chwili wyczila na licytacji z moim m

Lalita2710 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka każda z nas spr na wlasnym dziecku osobiscie i oceny te co sa podane w necie nie beda sie różniły......

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ